solito Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 rotek_ napisał(a):... a nie dziwi was ze dzina tak długo i nie dostala jeszcze pierwszej cieczki... a skąd pewność że ona nie miała jeszcze cieczki?! Jak Dżinka przyszła do nas, to miała takie małe cycuszki, a Lejsi przed cieczką, to miała tylko kropeczki... Quote
justynavege Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 stad pewnosc ze nie miala cieczki nigdy w uciechowie ze cieczkę widać Quote
yewcia1 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Pogoda ma być lepsza od czwartku czyli 21 stopni:lol: Quote
justynavege Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 rotek_ napisał(a):termin jeszcze niedograny.... pogoda taka w kratke i podobno ma być ocieplenie w tym tyg...więc czekamy.... a nie dziwi was ze dzina tak długo i nie dostala jeszcze pierwszej cieczki... moja sunia i sunia solito juz dawno po..... oj alez cieczkowy watek sie zrobil dziewczyny ja caly czas namolnie o tej sterylce poki Dzina nie ma cieczki teraz a to czy miala zanim trafila do Uciechowa to nie dowiemy się ale stawiam na to ze pierwsza ceiczke ma juz za soba Quote
solito Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 justynavege napisał(a):oj alez cieczkowy watek sie zrobil dziewczyny ja caly czas namolnie o tej sterylce poki Dzina nie ma cieczki teraz a to czy miala zanim trafila do Uciechowa to nie dowiemy się ale stawiam na to ze pierwsza ceiczke ma juz za soba No ja właśnie też! A co do sterylki, to ja mogę jechać z nią w piątek, tylko umówcie ją z wetem! I wydaje mi się, że na upał nie trzeba zwracać aż takiej uwagi, bo w schronie przecież i tak się tego nie czuje! Quote
solito Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 rotek_ napisał(a):to ile ona w końcu ma lat? roczek chyba skończyła, tylko kiedy?!:roll: Quote
rotek_ Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 zobacze w ksiązeczce... potrzebuje jej wieku bo na stronie adopcyjnej uciechowa jest luka... Quote
justynavege Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 rotek data w ksiazeczce wpisana na przysłowiową palę :oops: jak ja znalazłąm nie powiedziala mi skubana ile ma lat :evil_lol: Gosia w ten piatek czyli jutro? kurcze juz nie zdaze umowic weta za pozno to przeczytalam a masz moze jakis wolny dzien na przyszły tydzien ? Quote
izulkabu Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dżinka nie ma jeszcze kochającego człowieka :shake: znajdzie się na pewno, Dzinuś po domek do góry Quote
yewcia1 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Pogoda się polepszyła , moze uda się inny termin ograć? Quote
uxmal Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Widziałam wczoraj w parku Basenji. Biało - beżowy. Pięęęękne psy.:loveu::loveu: Piękne jak Dżinka :loveu: Quote
uxmal Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dżinka ma obserwatora, ale raczej chłodno do tego podchodzę. Quote
justynavege Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ux a ja naiwna łudzę się i karmię nadzieją :oops: Quote
justynavege Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ux ja mimo wszystko zawsze wierze a jak trace nadzieje to wspominam psy raczej "nieadopcyjne " Radara duzego z agresją - ma dom sarę 15 letnia podhalankę - ma dom Zlączka zastraszonego maakrycznie - ma dom Rotka Blekiego - niby agresiw - ma dom....... ech. duzo takich psiaków.......... Pikusia ktory chcial zeżreć wszystkich i wszystko - ma dom......... Quote
uxmal Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja nie tracę nadzieji. :) Podchodzę tylko chłodno do obserwatorów na allegro. Quote
justynavege Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Małą kochana wstreciula wola i wola a ja nie mam serca odmowic i choc chwilke bawimy sie w boksie pluszakiem Quote
yewcia1 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Czas na dom malutka nie mozna się zasiedzieć w Uciechowie:shake: Quote
rotek_ Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 to skoro rybak poszedł do adopcji to mozemy dzine dac do boksu dwóch rudych panienek.... Quote
uxmal Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dźinka ma obserwatora na Allegro, może też będzie miała nowy domek. Quote
rotek_ Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 uxmal.... ja ze szczęscia zacznę płakać.. od nas poszły 3 psy do adopcji w ciągu 1 tyg!!! do tego szykuje sie adopcja bursztynki z mojego podpisu...sunia ma złamany nos....inne psy ja maltretują...Dom to jedyne co moze ja spotkać...dom albo smierć... a teraz mówisz ze dzina ma obsertwatora.... ja juz płacze Quote
justynavege Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 rotek_ napisał(a):to skoro rybak poszedł do adopcji to mozemy dzine dac do boksu dwóch rudych panienek.... oj to po wolutku Diana ma zapedy dyktatorskie i obawialabym się o moją coreczkę ........ Quote
Recommended Posts