solito Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ale się dziesiaj Dżinka wybiegała po polach!:lol: Skakała jak rasowa sarna!:evil_lol: Wyskakiwała w górę odbijając się czterema łapami na raz!:evil_lol: Nagrałam krótki filmik, ale nie mam pojęcia jak się wstawia...:p Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 solito wiem ze Radek wstawiał filmiki moze podpowie ? Quote
Radek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Filmik najlepiej wrzucić na www.youtube.pl Trzeba się najpierw zarejestrować na ich stronie (wystarczy nacisnąć zaloguj na stronie głównej i pokaże się formularz rejestracji). Później, po zarejestrowaniu można się logować. Po zalogowaniu mamy przycisk "prześlij nowy film wideo" Po jego naciśnięciu wybierz folder w którym jest on na kompie. Gdy film już się załaduje do serwisu można skopiować link do niego i wkleić tutaj. Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gosiu wrzucisz filmik ? nie kazdy mial okazję obejrzeć Dzinkę na zywo ;) mi dzisiaj rotek_ sprzed nosa sprzatneła moją coreczkę na spacer :evil_lol: Quote
rotek_ Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 justynavege napisał(a): mi dzisiaj rotek_ sprzed nosa sprzatneła moją coreczkę na spacer :evil_lol: oj przepraszam bardzo...nie ja a robert.... puscił dzine luzem...wiec amała naprawde sie dzisiaj wybiegała.... jak wjeżdzałam d o schroniska dzinka przywitała mnie na drodze.... Quote
yewcia1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Dzinka dalej szuka dobrego domku. Rotek po ile dziś spacerków było? Quote
justynavege Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 dogo mnie nie chcialo wpuscic :mad: dzinku moje kochane tak potrzebuje czlowieka :-( kto chce przefajną sunię?? Quote
solito Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='yewcia1'] Tak wyglądała Dżinka zaraz jak przyszła do nas...:-( Quote
yewcia1 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Dzinka pokaż się na pierwszej stronie. Quote
rotek_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 a jaka skoczna sie zrobiła.... basenji ajk nic Quote
justynavege Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dzinka psychicznie odzyla ale dalej nie ma domu :-( Quote
justynavege Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jest przekochana :) w tym tygodniu byl plan sterylkowy ale za duze upaly wiec chyba na przyszły tydzien usmiechniemy się do Psiej taksówki ;) czyli cioteczki Solito Quote
yewcia1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 justynavege napisał(a):Jest przekochana :) w tym tygodniu byl plan sterylkowy ale za duze upaly wiec chyba na przyszły tydzien usmiechniemy się do Psiej taksówki ;) czyli cioteczki Solito Dobrze, ze ciocia solito ma psio:multi: bus:multi: Quote
rotek_ Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 no to sie dzinie fartło bo jej nie będą ciąć...:evil_lol: Quote
justynavege Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gosiu a kiedy masz wolny dzień? bo ja w poniedzialek nie moge musze wyjechać zalatwic sprawę w Urzedzie dosc daleko Quote
solito Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 justynavege napisał(a):Gosiu a kiedy masz wolny dzień? bo ja w poniedzialek nie moge musze wyjechać zalatwic sprawę w Urzedzie dosc daleko Jak nie w poniedziałek, to mogę też we wtorek lub w środę ale jakby miało być w poniedziałek, to Rotek ze mną pojedzie... Quote
Recommended Posts