Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sprawa bardzo pilna! prosze pytajcie moze ktos bedzie mogl pomóc?tydzien temu znajomi zgłosili mi ze pod lasem na lesniej dolinie przywiazano suczke...suczka prawdopodobnie spedzila ok 12 h na sloncu bez wody i jedzenia az w koncu znajomi zaregowali ...przywiezli sunie do mnie bo mialam mozliwosc u kogos zapewnic jej tymczas..miala tymczas....3 dni temu napisali mi ze zostanie juz na stałe bo jest madra fajna suczka...a dzis dostaje smsa ze niestety musze suni szukac domu bo wyjezdzaja do uk...dzwonilam juz ppo wszystkich mozliwych miejscach ludziach itd..niestety poki co nic z tego...prosze moze ktos albo znajomi albo rodzina ...pytajcie moglby pomoc?napisze w skrocie:sunia ma ok roku jest czarna do kolana z bialym krawatem ,umie wszytskie komendy :siad daj lapke daj glos...jest bardzo mądra i zabawna...za ok 2 tyg bedzie sterlizowana.zdjecia suczki bede miala jutro lub pojutrze.nie chce by trafila do schroniska ..ona tam dostanie derpechy:( p.s sunia wiele juz przeszla...dluga historia tej psinki ...a historia okazala mi sie znana...bo wyszlo na jaw ze sunia byla z mego osiedla....w razie pytan tel 500657246.

Posted

Moniskaa napisał(a):
Wstawiam zdjęcia suni.
Kochani, ona jest z domu, nauczona podstaw. Moze ktoś sie zlituje i da jej kawałek miejsca?

Psinka przesłodka, szkoda, że nie mogę pomóc :(

Posted

Mogę prosić o zdjęcia suni jak stoi. ? Jaka ona jest na wielkość, większa od dużego jamnika? Czy ma biały krawacik? Niedawno pewien Pan ( mój znajomy ) stracił psiaka podobnego do niej, bardzo cierpi z tego powodu i pytał mnie czy nie pomogłabym mu znaleźć psa bardzo podobnego do jego Maxia. Moim zdaniem ona jest podobna do tego pieska i postaram się pokazać sunię znajomemu panu. Wprawdzie Jemu chodziło o psa ale może akurat coś zaiskrzy. A to super dom i dobry człowiek.

Posted

doris66 napisał(a):
Mogę prosić o zdjęcia suni jak stoi. ? Jaka ona jest na wielkość, większa od dużego jamnika? Czy ma biały krawacik? Niedawno pewien Pan ( mój znajomy ) stracił psiaka podobnego do niej, bardzo cierpi z tego powodu i pytał mnie czy nie pomogłabym mu znaleźć psa bardzo podobnego do jego Maxia. Moim zdaniem ona jest podobna do tego pieska i postaram się pokazać sunię znajomemu panu. Wprawdzie Jemu chodziło o psa ale może akurat coś zaiskrzy. A to super dom i dobry człowiek.

sunia jest do kolanka wiec nie jest mala ani wielka jest sredniej wielkosci dzis postaram sie zrobic jej zdjecia przy nodze...jutro bedzie juz miec zabieg sterylizacji wiec za jakies kilka dni bedzie gotowa do oddania .

Posted

doris66 napisał(a):
Czekam zatem na zdjęcia. Nic nie obiecuje ale bedę tego Pana namawiać.

hej niestety jeszcze nie mam zdjec ale ...moze nie beda juz potrzebne...bo byc moze znajomi przygarna ta sunie:) jestem w trakcie namowy,jutro sunia przechodzi zabieg sterylizacji,wiec w przeciagu kilu dni jesli nie uda mi sie ich przekonac to postaram sie o zdjecia..ale miejmy dobra nadzieje;)

Posted

DZiś i tak nie będę miałą czasu po południu włączyć komputera, bo jade na wizytę przeadopcyjną. Pewnie wrócę późno.
No to dobrze, ze ją przygarną. To ładna sunia i ma mądry pychol.

Posted

Z tego co mi mówił chciałby czarnego z białym krawacikiem i skarpetkami i podobnego do jamnika, nawet wyrośniętego jamnika. Bo bardzo boleje nad stratą swojego ulubieńca ( piesek odszedł bo był nieuleczalnie chory, i przegrał walkę z choroba ) i chciałby aby nowy psiak mu tamtego przypominał. No i żeby nie był szczeniak. Ale dzis bedę z nim rozmawiać na temat piesków, to zapytam.

Posted

doris66 napisał(a):
Z tego co mi mówił chciałby czarnego z białym krawacikiem i skarpetkami i podobnego do jamnika, nawet wyrośniętego jamnika. Bo bardzo boleje nad stratą swojego ulubieńca ( piesek odszedł bo był nieuleczalnie chory, i przegrał walkę z choroba ) i chciałby aby nowy psiak mu tamtego przypominał. No i żeby nie był szczeniak. Ale dzis bedę z nim rozmawiać na temat piesków, to zapytam.

chcialam napisac ze Lutka ma domek:)