Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łeeeeeeee.... To ja tu wrzucam foty, wrzucam filmy, a nikt nas prawie nie odwiedza.... :placz: :placz: :placz:

Dzisiaj w takim razie skromnie :razz:.

Bazyl siedząco-wypatrujący:

I Bazyl szukający:

Posted

Nikt nas nie odwiedza, nikt nic nie pisze....:placz: :placz: :placz:

Ale i tak wrzucę fotki, a nuż ktoś wejdzie :roll:.

Dwa oblicza Bazylego:

1. Lekki nieład i niechlujstwo

2. Dostojność i postawa. Przynajmniej przednią częścią ciała, bo tylna wciąż pozostawia wiele do życzenia ;).

Pozdrawiamy :).

Posted

maciaszek napisał(a):
Ach no, przepraszam strasznie i jeszcze straszniej się kajam ;). Ty nas odwiedzasz oczywiście. Ale ostatnio TYLKO Ty... :( Reszta jakby zapomniała o Bazylku...

To ja wpadłam akurat, żebyś nie narzekała :eviltong:

Posted

[quote name='Cimi']To ja wpadłam akurat, żebyś nie narzekała :eviltong:
:evil_lol:
Witamy, witamy !!!

To specjalnie dla Ciebie fotencja spacerowa:

i zdjęcie z cyklu: "gdzie jest pies?"

Pozdrawiamy :)

Posted

maciaszek napisał(a):
Ale ostatnio TYLKO Ty... :( Reszta jakby zapomniała o Bazylku...

Nie zapomniała tylko sie wczasuje :eviltong: a potem nadrabia zaleglości w życiu i pracy ;) ale juz odwiedzamy i pozdrawiamy i do nas zapraszamy bo jest relacja z Arnikowego wypoczynku :multi:

Posted

Poobiednia drzemka z panem :) Bardzo wygodna poza, nieprawdaż? :evil_lol:

super...............dopiero teraz miałam czas i dotarłam do galerii twego przystojniaka........
ślicznot
moja bulka tez tak kładzie słodko pysk........słodko lecz ciężko:lol:

Posted

A u was dogo działało bo przez ostatnie parę dni to makabra, jedna strona się ładowała 10 minut, nie dałam rady. maciaszku wysłałam ci plakaty na maila i wszytkie wróciły z powrotem z taką oto adnotacją

Your message cannot be delivered to the following recipients
Reason: Over quota

Wysłałam bez plakatu, bo myślałam że może zdjęcie za duże i tez wrócił. To już nie wiem. Masz jakąś inna pocztę może?
Ja ma teraz przez cały miesiąc gości to tak trochę z doskoku będe tu zaglądać.Mizianko dla Białasa, mógłby wizir reklamować. Jak się dobrze macie to dobrze. To uciekam bo jeszcze musze parę watków obskoczyc póki działa.

Posted

I my się witamy z zalanych Katowic. Mieliśmy dziś takie urwanie chmury, że... Dawno czegoś takiego nie widziałam :-o. Szok.
A oczywiście kiedy się tak rozlało? Kiedy? No kiedy? Jak wyszliśmy z Bazylem na spacer :angryy:. Ale daliśmy radę, choć żeby wrócić do domu musieliśmy brodzić w wodzie prawie po kolana...

Vitis, wysłałam Ci priv z innym adresem mailowym. Może teraz dojdzie?
Miłego gościowania ;) !

Posted

Bazyl jest cudowny:loveu: uwielbiam psy o takich gabarytach:razz: nie wiem czemu dopiero dzisiaj odkryłam tą galerię...:mad:..ale to nic nadrobimy zaległości:eviltong: i miałaś absolutną rację nie kopiując mu uszu-z całymi ucholami bije na głowę wszystkie kopiowane DA;)

Posted

Jenny19 napisał(a):
Bazyl jest cudowny:loveu: uwielbiam psy o takich gabarytach:razz: nie wiem czemu dopiero dzisiaj odkryłam tą galerię...:mad:..ale to nic nadrobimy zaległości:eviltong: i miałaś absolutną rację nie kopiując mu uszu-z całymi ucholami bije na głowę wszystkie kopiowane DA;)

Witaj :) :multi:. Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za przybycie do Bazylkowej galerii. Nareszcie ;).
A co do kopiowania to zgadzam się absolutnie. Niekopiowany Bazyl jest o wiele bardziej ujmujący, rozczulający i buźny niż byłby z obciętymi uszami. Poza tym nie mogłabym go męczyć tymi wszystkimi zabiegami związanymi z cięciem.

Posted

Ufff, ja nie wiem co się działo, ale Bazylowa galeryjka tak długo się mi ostatnimi czasy ładowała, że zdążyłam obiad zjeść, pozmywać, zdrzemnąć się, a ona dalej się ładowała:splat:

Za to dziś...

Ile zdjęć:loveu: Przystojnego Bazyla:loveu::loveu::loveu: Bazyl dostojny, Bazyl w krzaczorach, Bazyl w nieładnie:loveu: I Bazyl w ruchu się znalazł:evil_lol: SUPER!!!

U mnie oberwanie chmurzyska było wczoraj... Kiedy w bluzce na ramiączkach i dżinsach wyszłam z pracy, zamknęłam sklep i biegłam na autobus... Gdy doleciała na przystanek z daszkiem wyszło słoneczko...:watpliwy::nonono2:

Pozdrawiamy Was serdecznie:loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):

A oczywiście kiedy się tak rozlało? Kiedy? No kiedy? Jak wyszliśmy z Bazylem na spacer :angryy:. Ale daliśmy radę, choć żeby wrócić do domu musieliśmy brodzić w wodzie prawie po kolana...

!

no toscie sobie popływali po tych upałach :evil_lol: ;)

A nie grzmiało? I czy Bazylek maluszek sie nie bał ?

Posted

[quote name='BeaC']i dzisiaj tez przyszłam:eviltong:
To my dzisiaj też przywitamy :)!

[quote name='Agnes B.']Ufff, ja nie wiem co się działo, ale Bazylowa galeryjka tak długo się mi ostatnimi czasy ładowała, że zdążyłam obiad zjeść, pozmywać, zdrzemnąć się, a ona dalej się ładowała:splat:

Pozdrawiamy Was serdecznie:loveu:
Bo coś ostatnio dogo znowu szwankowało...:angryy: Też miewałam takie przestoje. Ale teraz jest ok.

Również pozdrawiamy, a zwłaszcza Bazyli-przystojniak pozdrawia :)

[quote name='ewatr']no toscie sobie popływali po tych upałach :evil_lol: ;)

A nie grzmiało? I czy Bazylek maluszek sie nie bał ?
Oj, popływalismy, popływaliśmy. A Bazyl to już w ogóle. Tak się zawziął żeby dotrzeć w swoje ulubione miejsce spacerowe, że podejmował 5 prób wybiegnięcia spod zadaszenia i dobiegnięcia tamże :evil_lol:. Każda kończyła się szybkim powrotem i chowaniem się za panią :)
A czy grzmiało? Grzmiało i to mocno, Ale Bazyl się burzy nie boi. Nigdy się nie bał. Jeśli już coś do niej ma ;) to raczej go wkurza i wtedy ją obszczekuje. Ale od kilku lat raczej olewa ją totalnie.