soboz4 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 wysłane!!! Napisz czy doszło, po prostu nie znoszę nowych zmian w gmailu!!!! Chyba zmienię adres mailowy, przez 15 minut dodawałam załącznik, na datek sama nie wiem jak to zrobiłam, bo samo naciśnięcie dodaj plik nic nie daje...:shake: Quote
ewes Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Chciałam wszystkim podziękować za pomoc, oba szczylki już w domach... Jeden mieszka w Chorzowie u znajomych Ojcik :)... ma super dom, już zaliczył weta... No i wspólne spacery z Delą załatwione :D... Drugi szczylek będzie mieszkał w Niemczech... zawiozłyśmy go dziś do Pyrzowic, Państwo są tam teraz na urlopie u znajomych, chyba za tydzień wracają do domu. Zrobili na nas mega pozytywne wrażenie, Pani jak odbierała od nas małego była już po rozmowie telefonicznej z weterynarzem. Bardzo fajni pozytywni ludzie, szkoda, że szczylek będzie mieszkał tak daleko... no ale będzie miał dom z ogrodem i super warunki, mam nadzieję, że przyjadą z nim do Polski i będziemy mogli go odwiedzić :).... No! rozpisałam się... powodzenia maluchy! :) Quote
Recommended Posts