*Magda* Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Yuki, zapomniała Ci napisać, że z listem potwierdzającym, dostaniesz też plakietki z numerem, do zawieszenia przy obroży ;) Śliczne te Twoje haszczaki :loveu: Quote
*Magda* Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 A te koty co masz na tymczasie, nie boją się psów? Quote
Aleksa. Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='Yuki_']Szarpaki od Oli :D Jak dla mnie są śliczne. :p[/QUOTE] Cieszę się :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Nie zadawaj głupich pytań, oczywiście że chcemy 8) Quote
Ty$ka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Jaki pomysłowy tor :) A nie macie w pobliżu jakiegos klubu? Wymiękłam przy mizianku :mdleje: genialne :D Quote
Gezowa Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Właśnie, miałam pytać o klub :) Ogólnie polecałabym ci kupić pastuchy (koło 2zł kosztuje jeden) i ćwiczyć omijanie boczków najpierw. Albo od razu kupić rurki PCV i skleić jakąś hopkę, bo na początek to jest za wysoko dla niej, zwłaszcza, że to mocno dojrzała suczka i też nie do końca wydaje mi się, że rozróżnia co jest czym :) Ale plus za kreatywność :D A mizianko super :grins: Quote
Recommended Posts