Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Zofija']Nie wiem, co dzisiaj bo mi zablokowało telefon (mam półdotykowy) i mogę odbierać rozmowy i nic poza tym. Napisałam maila do Amadorki[/QUOTE]

Ja też dobijam się do Amadorki :roll:
Nie odbiera telefonu...
Nie wiesz Zosiu, czy Cezar został w klinice ?
Jak się czuje ?

Posted

[quote name='DONnka']Wydarzenie Cezara na fb
Kto może niech udostępnia i rozsyła
[URL]https://www.facebook.com/events/610736075625817/?notif_t=plan_user_joined[/URL][/QUOTE]

Na wydarzeniu mamy na razie dwie deklaracje wpłat :)
Jedna z nich to aż 100 zł :multi:
Druga nie została określona, ale coś czuję, że też będzie okrągła :razz:
Tak się cieszę :) :) :)
Oby jeszcze tylko wieści z kliniki były dobre :modla:

Posted

info. z fb

"[TABLE="width: 484"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 458"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]18 sierpnia 21:35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[FONT=Verdana]Psiaka przywiozłam z kliniki ok 19.oo dostał całą serię leków na razie zastrzyki- wszystkie na przewód pokarmowy.Ma dostawać je przez tydzień i dalej tylko karma RC gastro.Pies miał robiony szereg badań,niektóre wyniki będą dopiero we wtorek.
Lekarka mówiła,że dawno nie widziała tak zaniedbanego psa. Poza przewodem pokarmowym w którym jest stan zapalny ma bardzo chore uszy.Dlatego mało słyszał po 2 dniach czyszczenia i zakraplania już jest lepiej.Poza tym jak wyleczony zostanie przewód pokarmowy bedzie musiał zażywać leki p/bólowe na tylne łapy.Dziś w klinice też chodził na 3 łapach tak go bolało.[/FONT]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='DONnka']Ja też dobijam się do Amadorki :roll:
Nie odbiera telefonu...
Nie wiesz Zosiu, czy Cezar został w klinice ?
Jak się czuje ?[/QUOTE]

telefon mi zablokowało -dzisiaj oddaję go do reklamacji-nie mam do nikogo telefonu.. Nie mam jak wejść w kontakty. Telefon jest na dotyk-no i niestety nie reaguje. Tylko mogę odbierać.

Posted

[quote name='mdk8']info. z fb

"[TABLE="width: 484"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 458"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]18 sierpnia 21:35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[FONT=Verdana]Psiaka przywiozłam z kliniki ok 19.oo dostał całą serię leków na razie zastrzyki- wszystkie na przewód pokarmowy.Ma dostawać je przez tydzień i dalej tylko karma RC gastro.Pies miał robiony szereg badań,niektóre wyniki będą dopiero we wtorek.
Lekarka mówiła,że dawno nie widziała tak zaniedbanego psa. Poza przewodem pokarmowym w którym jest stan zapalny ma bardzo chore uszy.Dlatego mało słyszał po 2 dniach czyszczenia i zakraplania już jest lepiej.Poza tym jak wyleczony zostanie przewód pokarmowy bedzie musiał zażywać leki p/bólowe na tylne łapy.Dziś w klinice też chodził na 3 łapach tak go bolało.[/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]

czytałam też już. Poczekajmy na wyniki do jutra. Dobrze, że już nie jest w schronisku

Posted

Można powiedzieć,że jest odrobinkę lepiej po zastrzykach dziś nie miał biegunki,i wszystko zjadł.Poza tym go wykąpałam i wycięłam wszystkie brudne,przyklejone do skóry dredy,pod nimi liczne ranki i zaczerwienienia.Dostałam na te kąpiele specjalny szampon z lecznicy.Pies ma jeszcze leczone uszy,bo miał w nich takie bagno,że trudno było lekarce je wyczyścić,teraz ma zakraplane maścią.Ból łapy będzie leczony dopiero po kuracji antybiotykowej na przewód pokarmowy.Jutro postaram się wkleić nowe fotki Cezara.A psiak jest kochany i bardzo cierpliwy podczas tych wszystkich zabiegów,które może ma robione po raz pierwszy w życiu.

Posted

[quote name='Amadorka']Można powiedzieć,że jest odrobinkę lepiej po zastrzykach dziś nie miał biegunki,i wszystko zjadł.Poza tym go wykąpałam i wycięłam wszystkie brudne,przyklejone do skóry dredy,pod nimi liczne ranki i zaczerwienienia.Dostałam na te kąpiele specjalny szampon z lecznicy.Pies ma jeszcze leczone uszy,bo miał w nich takie bagno,że trudno było lekarce je wyczyścić,teraz ma zakraplane maścią.Ból łapy będzie leczony dopiero po kuracji antybiotykowej na przewód pokarmowy.Jutro postaram się wkleić nowe fotki Cezara.A psiak jest kochany i bardzo cierpliwy podczas tych wszystkich zabiegów,które może ma robione po raz pierwszy w życiu.[/QUOTE]

Na pewno po tej kąpieli lepiej się poczuł :)
I dobrze, że uszka już w leczeniu, bo pewnie też dawały mu popalić
Dzięki Amadorko za Twoją opiekę :loveu:
Czekamy na fotki :) Tu i na fb ;)

Posted

Przeklejam z fb
Podziwiajcie efekty kąpielowych zabiegów Amadorki :)
Widoczne gołym okiem, prawda ?
[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560795_332584793543701_1949937027_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1184824_332586933543487_2121454975_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1184808_332590160209831_1110882947_n.jpg[/IMG]

Posted

Super :loveu: Dobrze,że do nas nie trafił.Ja niestety ale nie potrafiłyłbm mu za zapewnić takiej opieki,My mamy Kaniska na tymczasie i dopiero się uczymy.Iwonie GK czyli C,Andzie takie psiaki można powierzyć.My możemy tylko się uczyć.Amadorko SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oby psiaczek doszedł do siebie.Pozdrawiamy i czochramy psiaczka:bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

[quote name='DONnka'][B]Zofija[/B], czy możesz sprawdzić i potwierdzić ewentualne wpłaty z fb dla Cezarka ?
Chyba już pora :razz:[/QUOTE]
Chciałabym trochę wspomóc Cezarka finansami od Grysia, kolegi z tego samego schronu - jemu się powiodło. Marzenko podaj mi proszę nr konta dla chłopaka :)

Posted

[B][COLOR=#006666][FONT=Arial]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT][/COLOR][/B]

[COLOR=#006666][FONT=Arial]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#006666][FONT=Arial]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#006666][FONT=Arial]Konto:[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#006666][FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT][/COLOR][/B]

[COLOR=#006666][FONT=Arial]W tytule: dla Cezara +od kogo -nick z dogo

[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial][B]Zosiu, wstaw nr konta w pierwszym poscie ![/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#006666][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='bela51'][B][COLOR=#006666][FONT=Arial]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT][/COLOR][/B]

[COLOR=#006666][FONT=Arial]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT][/COLOR]

[B][COLOR=#006666][FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT][/COLOR][/B]

[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial][B]Zosiu, wstaw nr konta w pierwszym poscie ![/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#006666][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Izunia, dzięki:Rose:

Posted

[quote name='DONnka'][B]Zofija[/B], czy możesz sprawdzić i potwierdzić ewentualne wpłaty z fb dla Cezarka ?
Chyba już pora :razz:[/QUOTE]

jasne-dzisiaj to zrobię!

Posted

[quote name='bela51'][B][COLOR=#006666][FONT=Arial]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT][/COLOR][/B]

[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

już wstawiam

Posted

Wpływy Cezar:
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]01.08. ewu -10zł[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]01.08. mparsley-10zł[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]09.08. bela51-20zł[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]14.08. Jolusia-10zł[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]16.08. Natalia K. z Wiązowa-100zł[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]19.08. Beata S. z Bielska-Biała-50zł[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]19.08. Ewa Rz ze Szczecina- 100zł[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]20.08. Grzegorz M. z Dzięgielowa-30zł[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Razem =[B]330,00zł[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=navy][SIZE=3][FONT=Times New Roman]DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!:loveu:[/FONT][/SIZE][/COLOR]