weszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 I jak ona ma tam wrócić, do tego syfu...??? Kiepsko :shake: :shake: :shake: Quote
carolinascotties Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='karusiap']dziekuje:loveu: :loveu: w poniedzialek sunka jedzie do domku...:(chyba sie srednio ciesze choc jej Pani wydzwania co u niej...[/quote] [quote name='karusiap']kurcze wlasnie nie wiem jak to rozwiazac...bo jesli ona ucieka i ma sie dostac na te ulice tam 4 pasmowke:(ale lancuch-dramat,niech sobie ogrodzenie zrobia <marzenia>[/quote] [quote name='karusiap']Ten Pan podobno robi jej bude:roll: zobaczymy co z tego bedzie....tez mysle,ze zostac w tym co ma nie moze:([/quote] [quote name='karusiap']wlasnie mysle,ze bedzie trzeba ich sprawdzac a az strach mnie ogarnia,wracac w tamte okolice:(oby nowe psiaki sie nie znalazly tam w potrzebie,choc jest ich tam jeszcze pare:([/quote] tak czytam... i moze to glupie - ale szkoda mi tego pieska... Quote
AniaB Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 carolinascotties - nam tez szkoda niestety.. ale został tam jeszcze szczeniak z przepukliną i pewnie jak suka nie wróci do nich to nie wydadza szczeniaka na opreacje.. taki świat... Quote
weszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Tak wszystkim żal bo psiaki zasługują na lepsze warunki :shake: Już nie mówię o cudach-wiankach ale żeby miały opiekę weta, miały choć porządne budy i Sara nie musiała być na łańcuchu. Bo na głodne i bite nie wyglądają więc chodzi tylko o poprawę warunków mieszkaniowych że tak powiem. Quote
karusiap Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dokladnie....Sara i Max to radosne psy,ale warunki:shake: i wlasnie dokladnie jak pisze weszka,opieka weterynaryjna....nawet nie wiedzieli,ze maly ma przepukline,zreszta nadal uwazaja chyba ze to normalne... Quote
karusiap Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Sara wrocila juz do siebie,Pani wziela ja na noc do domu:)Sarunia jest wspaniala taka radosna i usmiechnieta;)skacze i rozdaje calusy:) Maxa bedziemy umawiac na zabieg przepukliny,jednak raczej go nie oddadza:roll: Zostawilysmy Sarze suche jedzonko i mleczko,teraz trzeba dopilnowac by powstala buda,lub skombinowac jakas. Za ok tydz jeszcze szczepienie Sary AniaB- dziekuje kolejny raz:loveu: Quote
Jagienka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A może ktoś miałby budę do oddania, był taki topic kiedyś, zaraz poszukam. np. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54087[/url] Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Jagus pisalas do tych osob??jak nie to zrobie to dzis Quote
Jagienka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='karusiap']Jagus pisalas do tych osob??jak nie to zrobie to dzis[/quote] nie, nie pisałam, teraz wychodze wysłac bazarek, jak wróce to się z Toba skonsultuje, któras napisze :p Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 w 1 poscie rozliczenie i linki do bazarkow na Sare i Maxa Quote
weszka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Trzymaj się Saruniu w tym twoim niezbyt udanym ale jednak domu. Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 tez o niej mysle,ciekawe jak sobie radzi.Na pewno dobrze,dzielna z niej dziewczyna Quote
karusiap Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 wlasnie kurcze trzeba sie za to wizac...wczoraj pytalam p.weta czy mozna sie umawiac,on powiedzial zebym zadzwonila bo ma czas w tym tyg... Quote
black sheep Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Karusiu z mojego bazarku jednak będzie trochę więcej pieniędzy:) Wyjaśnienie na wątku bazarku:D Quote
karusiap Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 czy ktos ma ochote na wycieczke z Sarunia na szczepienie ktoregos dnia? (jak uzbieramy pieniazki)... i z malym na zabieg? :cool3: Quote
AniaB Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 karusia - ja moge pojechać z sara - w końcu to jakby już moja podopieczna :) Niestety od jutra do piątku jestem na delegacji wiec dopiero najwczesniej w przyszłym tygodniu..No i mały jeszcze - ale pewnie zabieg to rano byłby, a ja rano to moge jechać jedynie przez weekend..Wiesz.. Quote
karusiap Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 pewnie ze wiem Aniu:) to jakos wybierzemy sie po Sarunie a z malym cos pokombinujemy;) udanej delegacji:) Quote
weszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 karusiap mam 20 zł z bazarku - pewnie się przyda na szczepienie albo na coś tam innego :) Przekażę przy najbliższej okazji. Quote
karusiap Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 dziekujemy!! bardzo sie przyda...Sarunia bedzie zaszczepiona...zbieramy zbieramy:multi: Quote
AniaB Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 karusiap - mam dla Ciebie 30 zł dla sary z mojego bazarku za filizanki od asiuniap:loveu: Quote
Recommended Posts