Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karusiap']dziekuje:loveu: :loveu:

w poniedzialek sunka jedzie do domku...:(chyba sie srednio ciesze choc jej Pani wydzwania co u niej...[/quote]

[quote name='karusiap']kurcze wlasnie nie wiem jak to rozwiazac...bo jesli ona ucieka i ma sie dostac na te ulice tam 4 pasmowke:(ale lancuch-dramat,niech sobie ogrodzenie zrobia <marzenia>[/quote]

[quote name='karusiap']Ten Pan podobno robi jej bude:roll: zobaczymy co z tego bedzie....tez mysle,ze zostac w tym co ma nie moze:([/quote]

[quote name='karusiap']wlasnie mysle,ze bedzie trzeba ich sprawdzac a az strach mnie ogarnia,wracac w tamte okolice:(oby nowe psiaki sie nie znalazly tam w potrzebie,choc jest ich tam jeszcze pare:([/quote]

tak czytam... i moze to glupie - ale szkoda mi tego pieska...

Posted

carolinascotties - nam tez szkoda niestety..
ale został tam jeszcze szczeniak z przepukliną i pewnie jak suka nie wróci do nich to nie wydadza szczeniaka na opreacje..
taki świat...

Posted

Tak wszystkim żal bo psiaki zasługują na lepsze warunki :shake:
Już nie mówię o cudach-wiankach ale żeby miały opiekę weta, miały choć porządne budy i Sara nie musiała być na łańcuchu. Bo na głodne i bite nie wyglądają więc chodzi tylko o poprawę warunków mieszkaniowych że tak powiem.

Posted

Dokladnie....Sara i Max to radosne psy,ale warunki:shake:
i wlasnie dokladnie jak pisze weszka,opieka weterynaryjna....nawet nie wiedzieli,ze maly ma przepukline,zreszta nadal uwazaja chyba ze to normalne...

Posted

Sara wrocila juz do siebie,Pani wziela ja na noc do domu:)Sarunia jest wspaniala taka radosna i usmiechnieta;)skacze i rozdaje calusy:)
Maxa bedziemy umawiac na zabieg przepukliny,jednak raczej go nie oddadza:roll:
Zostawilysmy Sarze suche jedzonko i mleczko,teraz trzeba dopilnowac by powstala buda,lub skombinowac jakas.
Za ok tydz jeszcze szczepienie Sary
AniaB- dziekuje kolejny raz:loveu:

Posted

[quote name='karusiap']Jagus pisalas do tych osob??jak nie to zrobie to dzis[/quote]
nie, nie pisałam, teraz wychodze wysłac bazarek, jak wróce to się z Toba skonsultuje, któras napisze :p

Posted

karusia - ja moge pojechać z sara - w końcu to jakby już moja podopieczna :) Niestety od jutra do piątku jestem na delegacji wiec dopiero najwczesniej w przyszłym tygodniu..No i mały jeszcze - ale pewnie zabieg to rano byłby, a ja rano to moge jechać jedynie przez weekend..Wiesz..

• 2 weeks later...