Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym do nich pretensji nie miała, jakby się na początku chociaż raz zająknęłi sie nawet o małych możliwościach finansowych. A ten problem wyszedł na wierzch w tym tygodniu, za sterylką się opowiadali, nawet sama mi mówiła, że o tym czytała i jest za. Przecież bym tego wszystkiego nie rozkręcała i psa im nie wiozła:shake: Kasi też mówili, że jakby pies był chory to będa leczyć. Dobrze, ze wszystko sie udało dziewczynom.

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):
Ja bym do nich pretensji nie miała, jakby się na początku chociaż raz zająknęłi sie nawet o małych możliwościach finansowych. A ten problem wyszedł na wierzch w tym tygodniu, za sterylką się opowiadali, nawet sama mi mówiła, że o tym czytała i jest za. Przecież bym tego wszystkiego nie rozkręcała i psa im nie wiozła:shake: Kasi też mówili, że jakby pies był chory to będa leczyć. Dobrze, ze wszystko sie udało dziewczynom.

Magda, ja to wszystko wiem po wczorajszej wizycie i nie ma się co obwiniać. Pani się przyznała, że podpisała umowę ale jej nie przeczytała; gdyby wcześniej wiedziała o obowiązkowej sterylizacji, to suni by nie brali. Dla tych państwa wydatek 25 zł. za wizytę u weta plus koszty zastrzyków bądź lekarstw, to już duża kwota.

Posted

Ja staram się zrozumieć ich sytuację finansową, ale po co zarzekali się, że zrobią, a o sterylce to im mówiłam zanim znalazałm Finkę, mówiłam, ze jak będzie pies niewysterylizowany to trzeba to zrobić, bo tak jest w każdej umowie. To potem im potwierdzałam, Kasia na wizycie przedadopcyjnej, jak pojechała to też o tym mówiła, ale już dajmy spokój, nic pisaniem nie załatwimy.
Najważniejsza jest teraz Fincia:lol:Masz już może maksiorek jakieś wieści?:razz:

Posted

Finka ma się bardzo dobrze, noc spędziła spokojnie, a dzisiaj z nową panią pojechała przedstawić się reszcie rodziny i szalała w ogródku:lol:; wczorajsza niesmiałość już jej najwidoczniej przeszła. Pani baaaaaaardzo dziękuje za Finkę i będzie oczywiście zdawała relacje, ale niestety za moim pośrednictwem, bo sama nie ma dostępu do internetu.

Posted

maksiorek napisał(a):

Pani się przyznała, że podpisała umowę ale jej nie przeczytała; gdyby wcześniej wiedziała o obowiązkowej sterylizacji, to suni by nie brali.

Pani wiedziała o obowiazkowej sterylce bo Jej o tym mówiłam i ja i Magda.

Posted

Kasia napisał(a):
Pani wiedziała o obowiazkowej sterylce bo Jej o tym mówiłam i ja i Magda.

Kasia, Ty się tak nie denerwuj kobieto, bo złość piękności szkodzi:evil_lol:.
Wiemy doskonale, że poprzedni właściciele Finki, zarówno pani jak i pan, plączą się w zeznaniach i plotą, co im ślina na język przyniesie.

Posted

maksiorek napisał(a):

Kasia, Ty się tak nie denerwuj kobieto, bo złość piękności szkodzi:evil_lol:.
Wiemy doskonale, że poprzedni właściciele Finki, zarówno pani jak i pan, plączą się w zeznaniach i plotą, co im ślina na język przyniesie.

Spoko, ja już ochłonęłam :p

A wiesz Beatko, że my ponoć Finkę im siłą zabrałyśmy? :cool3:

Posted

Kasia napisał(a):
Spoko, ja już ochłonęłam :p

A wiesz Beatko, że my ponoć Finkę im siłą zabrałyśmy? :cool3:

No, popatrz, popatrz, czego to się człowiek o sobie dowiaduje. To chiba były jakieś inne osoby po Finkę, a nie my:evil_lol:.

Posted

maksiorek napisał(a):
No, popatrz, popatrz, czego to się człowiek o sobie dowiaduje. To chiba były jakieś inne osoby po Finkę, a nie my:evil_lol:.

Grupa trzymająca władzę:diabloti:ja wczoraj wieczorem już z tego głupawki dostałam-przepraszam, ale maksiorek się ze mnie śmiała, że telefonów nie odbieram; dzwonił do mnie znajomy, którego od 2 lat zapominam zapisać, orientacyjnie wiem, ze to on, ale wczoraj nie odebrałam, bo się stresiłam czy to na pewno on, jak potem sprawdziałam wykaz połączeń to był on, ale z braku funduszy na karcie nie mogłam nawet dzwonka puścić-ostatecznie go zapisałam:evil_lol:a rozmowy nie odbyłam;)W celu wytłumaczenia-poprzedni właściciele kontaktują się aktualnie tylko z fundacją, żeby nie tworzyć aytuacji, iż ktoś znowu cos powiedział, obiecał itp.
Trzymam kciuki za Finiunię-będzie miała robione wyniki i dowiemy się naprawdę jak to jest z jej skórą i dlaczego.

• 2 weeks later...
Posted

Wieści tylko i wyłącznie dobre. Finka ma się świetnie, pani z niej baaaardzo zadowolona, bo sunia spokojna, posłuszna, lubi dzieci - po prostu ideał.:lol: Wiem, że dziewczęta też trzymają rękę na pulsie, bo już rozmawiały z nową panią Finki.