marillka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 hihi mój tz oglądał fotki ze schroniska - jak pokazałam mu asanę to zapytał "czemu oni mają tam króliki?" po wyprowadzeniu go zbłedu usłyszałam kolejne pytanie "to czemu ma takie długie uchi?" :D Quote
Tina:) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jestem!:) co u mojej ksiezniczki slychac?:) grzeczna byla?;) Quote
marillka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 nie wiadomo co robiła ? nie wiadomo gdzie chodziła ? nie widaomo u kogo będzie mieszkać :( Quote
Macho Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='marillka']nie wiadomo co robiła ? nie wiadomo gdzie chodziła ? nie widaomo u kogo będzie mieszkać :([/quote] Chyba nie wiem o co chodzi... :razz: Quote
marillka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 hihi tina pytała się co słychać u księżniczki a ja nie wiem co, więc tak napisałam że niby to tajemnica jest... Quote
Macho Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Aaaa ;) nie rozumialam ;) ale nie dziwcie sie..to tylko ja ;) Quote
marillka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 tajemnicza tajemnica asana ćwiczy hatha yogę Quote
AniaAniołek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 usciski dla najcudowniejszych uszek w C-K :Cool!: Quote
Tina:) Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Asanka na pierwsza hop!:) skoro nie wiadomo co robila to chyba nic nie nabroila...;) Quote
marillka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ale domku też jeszcze nie ma tylko ta hatha joga mnie zastanawia Quote
San_(jagodowa:) Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [LEFT]Bo to było tak: Asana i Veda pobierały nauki od Jogi. Kora też pobierała, ale coś jej się pomyliło:eviltong:. Joga uczyła spokoju, cierpliwości, opanowania... Jak widać Asana nie słuchała zbyt uważnie:razz::lol: Kiedy zabrakło łagodzącego wpływu Jogi (bo znalazła domek:)) Asana wypracowała swoją własną filozofię - po trupach na sam szczyt:diabloti: (w tym wypadku chodzi o trupy wolontariuszy, którzy byli zmuszeni z początku słuchać jej czarownych koncertów - ja na szczęście nie musiałam:eviltong:). [SIZE=1]Dla niezorientowanych: Joga i Kora to suczki, które przyjechały ze Starachowic razem z Asaną i Vedą. Do tego zestawu były też dołączone 2 jamniki, Bunia i Maciek. BTW właśnie zdałam sobie sprawę, że ze wszystkich starachowiczan tylko Asana nadal nie ma domu[/SIZE]:-(. [/LEFT] Quote
Macho Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ale bedzie go miala... tylko niech przyjdzie czlowiek bez wlosow...bo tez z wlosami moze osiwiec ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Macho']Ale bedzie go miala... tylko niech przyjdzie czlowiek bez wlosow...bo tez z wlosami moze osiwiec ;)[/quote] Taki z włosami też może być, bo i tak sobie je wszystkie powyrywa:evil_lol: Quote
Tina:) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A wiec czlowiek z wlosami albo bez poszukiwany!;) Quote
marillka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Wieczorny spacerek na pierwszą :painting: Quote
Macho Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hehe szukamy chetnego do rwania wlosow- swoich oczywiscie ;) Quote
AniaAniołek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 taka piękna i nikt nie chce jej wpuścić:placz: do swojego serduszka Quote
marillka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 do serduszka to chętnie wpuszczamy gorzej z mieszkankiem Quote
San_(jagodowa:) Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [LEFT]Hopaj słoneczko! [/LEFT] Quote
Recommended Posts