Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wegielkowa']A ta łapeczka przednia, jakaś taka osobno..[/QUOTE]

Uciełam jej, a teraz tylko dokładam do zdjęć żebyście się nie skapnęły, że coś jest nie teges :razz:

[quote name='savahna']Surówkę dziecku dajeeeesz???![/QUOTE]

Tak, drobiową lubi, choć na początku nie wiedziała po co jej to daję...

• 2 weeks later...
Posted

Szarusiu bądż czujna ,bo Twoja Pani...:stupid:....:roll:

Muszę zorganizować bodygardków dla moich tymczasów....szczególnie dla RUDEGO

Mamoooo...gdzie poszłaś???

:p:p:p

Posted

[quote name='Ty$ka']Tyle słodkości, że można dostać cukrzycy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Prawda? Na dodatek to wszystko razy dwa, tylko to drugie whiskasowe jest, razem mają 6 tygodni...:lol: I od dziś piją już mleczko ze spodeczków a od wczoraj załatwiają się do kuwety.
A Szareńkowa chce mi RUDEGO zabrać, mówi,że jest jego mamusią i jakieś tam takie...:roll:

Szareńkowa, zapomnij...chyba,że znowu skoczymy do Wrocka, to się zastanowię.:diabloti:

Posted

[quote name='savahna']Prawda? Na dodatek to wszystko razy dwa, tylko to drugie whiskasowe jest, razem mają 6 tygodni...:lol: I od dziś piją już mleczko ze spodeczków a od wczoraj załatwiają się do kuwety.
A Szareńkowa chce mi RUDEGO zabrać, mówi,że jest jego mamusią i jakieś tam takie...:roll:

Szareńkowa, zapomnij...chyba,że znowu skoczymy do Wrocka, to się zastanowię.:diabloti:

To za chwilę jedziemy, ale tą samą drogą co ostatnio :D

• 1 month later...
Posted

savahna napisał(a):
Takie słodkie focie i ja nic o tym nie wiem.
A pochwal się Szareńkowa, jak to pieseczka zgubiłaś?! Co??
Czy Ty na prawdę musisz ciągle mnie naśladować?!

Ja pieska nie zgubiłam, tylko wracałam do domu drogą gwarantującą powrót z całymi kończynami, Szarka poszła na skróty :eviltong:

Wnioskuję, że nie znalazłaś Brutala w poście 93 na pierwszym zdjęciu. :eviltong:

Posted

Szareńkowa napisał(a):

Wnioskuję, że nie znalazłaś Brutala w poście 93 na pierwszym zdjęciu. :eviltong:

Błędny wniosek, po prostu wzięłam Cię na przetrzymanie.Idziesz na rower? Ogłaszam, ale mogę się urwać na chwilę,żeby Ci sprawić odrobinę radości.:eviltong: