Bea1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jamniczka ma na imię Tina, a ta liskowata to Pusia, sa razem od zawsze. Mają około 10 lat. Dwa lata temu trafiły do Ligoty, ale Tina uciekła pociągając ze sobą Pusię. Pusia jest wysterylizowana, bo co cieczkę miała małe. Tina nigdy nie dopuściła do siebie psa. Miesiąc temu zmarła właścicielka, mąż tej Pani i rodzina chcą je uśpić lub ewentualnie oddać na wieś " na łańcuch". To typowy patologiczny dom. Dzisiaj sunie zostały wywalone, tak zwyczajnie i trafiły do kochanej Mamy naszego Anioła/Pan, który wozi nam jamniki po Polsce/. Niestety sunie są w kojcu, bo nie ma innej możliwości, tam jest bardzo dużo biednych psów, bo to cudowni ludzie o wielkim sercu. Dlatego kochane Cioteczki błagam o pomoc. Mama Anioła płacze z bezsilności, bo sunie szaleją z rozpaczy..czyli płaczą psy i Pani Ewa. Zapomniałam napisać, że Pusia jest bardzo łagodna, a Tina ma charakterek..jednak jest bardzo mądra i szybko się przywiązuje do osoby, która jest dla Niej dobra. mój mail [email protected] telefon podam na pw;) Która Ciocia wstawi zdjęcia?:oops: Quote
Bea1 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 zapomniałam dodać, że kojce są przepełnione i sunie nie mogą tam długo zostać:( Quote
iwop Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 w żaden sposób nie moge otworzyc zdjęc tej drugiej suczki :shake: Wklejam tylko jamniorkę: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Kar0la Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jakie to smutne. Beatko prześlij do mnie pozostałe zdjęcia, może mi się uda otworzyć. Quote
Celina12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :-(:-(:-(Świat schodzi na dno-=coraz więcej psów wyrzucanych,,opuszczonych:shake: Pokazujcie się Biedactwa.... Quote
Bea1 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 wiem,że będzie ciężko o domek dla dwóch starszych suczek:(, ale wierzę... Quote
Kar0la Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Czasami cuda się zdarzają. Mam nadzieję, że i do nich los się uśmiechnie. Quote
malagos Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Mnie bardzo złapały za serducho... Może jeszcze kogoś?... Quote
Bea1 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Rozmawiałam z Panią Ewą...sunie mogą iść do nowych domków osobno. Pusia pogodziła się z sytuacją i szuka tylko kogoś do tulenia, natomiast jamnikowata sunia niesamowicie rozpacza:(wyje godzinami i praktycznie nie przestaje..bardzo cierpi:( to suczka z charakterem i w ogóle nie akceptuje nowej sytuacji......nie jest dobrze Cioteczki...... Quote
Sandrunia 29 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Tak mi przykro,biedacta:-( Podnosze piesiaczki kochane:multi: Quote
Bea1 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Sandrunia 29 napisał(a):Tak mi przykro,biedacta:-( Podnosze piesiaczki kochane:multi: Witaj Sandruniu sąsiadko moja ulubiona;)..podnoszę sunie Quote
Sandrunia 29 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witaj moja kochana!!!Kiedy damy w koncu tego Ckm-a na bazarek,bo czas leci,a kaska sie przyda:mad: Mialam napisac jak wrocisz z pracy i do dzis nie napisalas.Jestem tylko do soboty:-( W niedziele raniutko wyfruwam do pracki Quote
Bea1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Sandrunia 29 napisał(a):Witaj moja kochana!!!Kiedy damy w koncu tego Ckm-a na bazarek,bo czas leci,a kaska sie przyda:mad: Mialam napisac jak wrocisz z pracy i do dzis nie napisalas.Jestem tylko do soboty:-( W niedziele raniutko wyfruwam do pracki wieczorem na spacerku z pasami? ale późno:( bo mnie nie będzie..podnoszę sunie, domek pilnie potrzebny...szczególnie dla jamnisi mix charakternej:( już z płaczu straciła głos:shake: Quote
Sandrunia 29 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dobrze Beaciu o 21 30 bedzie dobrze(mam wziasc Ckm?) Podnosze sunie szkoda mi jej strasznie.:-( Caluski dla Piratka Quote
Bea1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Sandrunia 29 napisał(a):Dobrze Beaciu o 21 30 bedzie dobrze(mam wziasc Ckm?) Podnosze sunie szkoda mi jej strasznie.:-( Caluski dla Piratka Sandruniu dopiero przyjechałam:( piszmy proszę prywatnie na pw. Dziewczynki w GW....podnoszę Quote
Celina12 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cichutko u Was Dziewczynki....pokazywać się w górze!!!! Quote
Recommended Posts