Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę kupić jakąś saszetkę na biodro najlepiej w stylu NERKI.
Ale nigdzie nie mogę znajść takich fajnych porządnych, ale też nie drogich.
Może wy macie jakieś?

Posted

Ja też się jakiś czas temu za taką rozglądałam - ceny w sklepach zoologicznych mnie trochę odstraszały, bo o ile na psa nie skąpię, o tyle taki gadżet jak saszetka można znaleźć taniej ;) W końcu kupiłam sobie zwykłą, czarną, a znalazłam ją na stoisku z torbami przy dworcu PKS we Wrocławiu - może rozejrzyj się w podobnych miejscach?

Posted

[quote name='Vorsena.']Muszę kupić jakąś saszetkę na biodro najlepiej w stylu NERKI.
Ale nigdzie nie mogę znajść takich fajnych porządnych, ale też nie drogich.
Może wy macie jakieś?[/QUOTE]

go sport, porządne ale drogie,
lub inne sklepy sportowe lub na allegro

Posted

Ja kupiłam na allegro, wpisz sobie w wyszukiwarce saszetka biodrowa. Służy mi już trochę, nic sie z nią nie dzieje nie licząc pogryzionego przez Bejsi jednego zamka. POjemna, zmieszcze aparat, linke, samcki no i worki na kupy. Telefon w razie potrzeby tez:) u nas w tzw chinczyku jest wybor wielki, kolezanka kupila (wyszlo tyle ile ja dalam za swoja z przesylka) i tez juz dosc dlugo mas. Fajna bo jak sie pobrudzi tylko szmatka przelecisz i juz czysciutka :)

Posted

Ja kupiłam w kwietniu taką saszetkę z TRIXIE - [URL]http://fun4dog.pl/pl/p/Trixie-Torebka-na-Smakolyki-Dog-on-Tour/218[/URL], ale popruła mi się ta wewnętrzna podszewka. Zszyłam ją na razie, ale chyba za jakiś czas kupię coś lepszego. Jeśli szukasz saszetki typu nerka to widziałam taką z Dingo - [URL]http://fun4dog.pl/pl/p/Dingo-Saszetka-na-Przysmaki/157[/URL].