Ada-jeje Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='stzw']Pieniądz czyni cuda. Po raz kolejny.[/QUOTE] Pieniadz na szczescie nie z kazdego zrobi szmate, choc uczciwi sa uznawani za durnych, jeszcze sie okaze ze szczeniaki hurtem za Odre wedruja dlatego nie warto ich usypiac bo to co najmniej 200 EURO i schodza jak cieple buleczki nadal, naiwni tutaj i na fb zbieraja kase, robia bazarki, dwoja sie i troja i ratuja za wszelka cene, a kasa plynie jak zwykle do kieszeni handalr, a biznes sie kreci dalej a fortuna kolem sie toczy. Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Kurczę, czy ktoś może mi wyjaśnić na pw o co chodzi z tymi szczeniaczkami i pieniędźmi ??? bo za nic nie potrafię się połapać o co chodzi. . . przeczytać umiem, ale nie do końca rozumiem o co chodzi, o które szczyle??? jakie EURO ?? Quote
ania68 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Dziewczyny, nie wiem o czym mówicie. Nic mnie to nie obchodzi. Mam dość kłótni! Jako, że jutro idę na operację kolana i długo będę unieruchomiona zaraz wyruszam do O. Boję się, że może ktoś tam potrzebuje pomocy. Może znów są jakieś szczeniaki? Nie mam miejsca dla żadnego ale o to będę się martwić na miejscu. Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='ania68']Dziewczyny, nie wiem o czym mówicie. Nic mnie to nie obchodzi. Mam dość kłótni! Jako, że jutro idę na operację kolana i długo będę unieruchomiona zaraz wyruszam do O. Boję się, że może ktoś tam potrzebuje pomocy. Może znów są jakieś szczeniaki? Nie mam miejsca dla żadnego ale o to będę się martwić na miejscu.[/QUOTE] mogłaś dać znać wcześniej to byśmy się tam spotkały. Quote
ania68 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Doda_']mogłaś dać znać wcześniej to byśmy się tam spotkały.[/QUOTE] Przepraszam, nie pomyślałam :( Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 aniu, jak zabierzesz jakieś psiaki, to ja się nimi zajmę (wątek, deklaracje, szukanie miejsc itd) kiedy ty będziesz w szpitalu . . ale muszą być w bezpiecznym miejscu . . gdzie będą mogły poczekac kilka dni/tyg na uzbieranie deklaracji . . . Quote
Ada-jeje Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='agnilas']Dostałam od was jeszcze 20 zlotych dziś. jesteście niesamowite. dziękuję bardzo taka pomoc i wsparcie! mam nadzieje ze jeszcze i ja będę kiedys tak mogla pomagać jak się troche tu zadomowie i zaczne lepiej zarabiać. moje psy dają mi tyle sił nadziei i energii że na pewno będę sobie dobrze radziła. jak to fajnie że jesteście tam gdzieś wszystkie. muszę wam powiedzieć że tu w moim otoczeniu usłyszałam słowa krytyki a nawet oburzenia za to że wzięłam jeszcze jednego psa. bo jak to samotna kobieta i tyle obowiązków. a ja sie czuje "o te psy silniejsza" i dziekuję wam wszystkim za to ze je mam![/QUOTE] Napisz nam prosze cos o Radziu i chce Ci zadac kilka pytan na temat adopcji, chodzi o drobne szczegoly, kto wydawal Ci psa, czy podpisywalas kims umowe, czy dostalas jakis swistek o szczepieniach i odrobaczeniu psa, czy przy odbiorze psa byla P. Magda? Quote
Doda_ Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 naprawdę szkoda, że ania wyruszyła sama, a o mnie zapomniała . we 2 raźniej, wszystko łatwiej, niz samemu . . ja cały czas czekałam aż ktoś napisze, że planuje tam pojechać .. no nic, mam nadzieję, że następnym razem sie uda:) czekam na wieści od ani jak wróci . . . pytam ponownie - [B]CZY KTOŚ W NAJBLIŻSZYM CZASIE PLANUJE SIĘ TAM WYBRAĆ? KONTAKT PW. . . [/B] Quote
Ada-jeje Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='ania68']Dziewczyny, nie wiem o czym mówicie. Nic mnie to nie obchodzi. Mam dość kłótni! Jako, że jutro idę na operację kolana i długo będę unieruchomiona zaraz wyruszam do O. Boję się, że może ktoś tam potrzebuje pomocy. Może znów są jakieś szczeniaki? Nie mam miejsca dla żadnego ale o to będę się martwić na miejscu.[/QUOTE] Ania68 tu nie ma zadych klotni, watek zdecydowanie powinien zmienic tytul na KOMU PIESKI KOMU! dobrze ze chcesz nadal pomagac olkuszakom, bo naprawde te psy potrzebuja pomocy, tylko ze takiej prawdziwej, przemyslanej a nie na hura, z deszczy pod rynne. Trzymamy kciuki za Twoja OP, wracaj szybko do zdrowia bo olkuszaki na Ciebie czekaja. Quote
ania68 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Doda_']aniu, jak zabierzesz jakieś psiaki, to ja się nimi zajmę (wątek, deklaracje, szukanie miejsc itd) kiedy ty będziesz w szpitalu . . ale muszą być w bezpiecznym miejscu . . gdzie będą mogły poczekac kilka dni/tyg na uzbieranie deklaracji . . .[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję :loveu: To bardzo miłe, że jesteś i pomożesz :) [quote name='Doda_']naprawdę szkoda, że ania wyruszyła sama, a o mnie zapomniała . we 2 raźniej, wszystko łatwiej, niz samemu . . ja cały czas czekałam aż ktoś napisze, że planuje tam pojechać .. no nic, mam nadzieję, że następnym razem sie uda:) czekam na wieści od ani jak wróci . . . pytam ponownie - [B]CZY KTOŚ W NAJBLIŻSZYM CZASIE PLANUJE SIĘ TAM WYBRAĆ? KONTAKT PW. . . [/B][/QUOTE] Wyruszyłam i nie dojechałam :( chyba tylko mnie takie rzeczy mogą się przytrafiać :( Nawet nie będę wam pisać bo pomyślicie, że zmyślam. Przykro mi, szybko tam nie będę mogła pojechać :( [quote name='Ada-jeje']Ania68 tu nie ma zadych klotni, watek zdecydowanie powinien zmienic tytul na KOMU PIESKI KOMU! dobrze ze chcesz nadal pomagac olkuszakom, bo naprawde te psy potrzebuja pomocy, tylko ze takiej prawdziwej, przemyslanej a nie na hura, z deszczy pod rynne. Trzymamy kciuki za Twoja OP, wracaj szybko do zdrowia bo olkuszaki na Ciebie czekaja.[/QUOTE] Czasem dla oczyszczenia atmosfery potrzebne jest coś takiego. Olkuszakom na 100% będę pomagać :) Quote
ania68 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Doda_']Aniu, czemu nie dojechałaś???[/QUOTE] Sąsiad miał przywieźć księdza, który miał po u nas chodzić po kolędzie. Jak byłam prawie w połowie drogi do O. to zadzwonił, że nie może jechać bo mają awarię w pracy i nie może wyjść. Musiałam wracać i księdza przywieźć, moja mama by mi nie darowała gdybym postąpiła inaczej. Kolęda rozpoczęła się o 15-tej i było już za późno aby jechać :( Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 az nie do wiary, taka cisza, wszystko pouciekalo jak szczury tonacego okretu. Quote
Doda_ Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ehh .. . . . dziewczyny, gdzie Wy jestescie ???? Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Doda_']Ehh .. . . . dziewczyny, gdzie Wy jestescie ????[/QUOTE] ania68 w szpitalu, jak wiesz, a madziakato zaprosimy na watek zeby zadac jej kilka pytan. Napisala zeby to ada sie tym zajela a ada o niczym nie wie wiec prosze o wyjanienie: madziakato czy ostatni wasz wyjazd do Ol, byl wasza inicjatywa, czy tez ktos was o to poprosil? jesli tak to kto? Czy ta osoba wskazala wam psy ktore macie wyciagnac? Kto kazal wam jechac do lecznicy do Chrzanowa i przekazac Collie stowarzyszeniu Inni? Kto kazal wam zawiezc szczeniaki na Slask i gdzie? Quote
Doda_ Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 to jedna wielka tajemnica . . . ja tez juz nic nie rozumiem . . . . . niech to sie w koncu wyjasni !!! Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Doda_']to jedna wielka tajemnica . . . ja tez juz nic nie rozumiem . . . . . niech to sie w koncu wyjasni !!![/QUOTE] sa sprawy ktorych na forum sie nie wyjasnia, bo nie mozna, i mam nadzieje ze to zrozumiecie. Jedno chyba zauwazylyscie same, ze na wszystkich olkuskich watkach zapanowala grobowa cisza, emocje pomocy zwierzetom niektorym opadly. a moze nie opadly :razz: Quote
Doda_ Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Ada-jeje']sa sprawy ktorych na forum sie nie wyjasnia, bo nie mozna, i mam nadzieje ze to zrozumiecie. Jedno chyba zauwazylyscie same, ze na wszystkich olkuskich watkach zapanowala grobowa cisza, emocje pomocy zwierzetom niektorym opadly. a moze nie opadly :razz:[/QUOTE] zauwazylam . . . . . . . madziakato, gdzie jesteś ??? i reszta ??? Quote
Ada-jeje Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Doda_']zauwazylam . . . . . . . [/QUOTE] jak sie ma cos do ukrycia to sie schodzi do podziemia, tu by sie dobry dedektyw przydal zeby rozpizdzic cale to szemrane towarzystwo, ktore dziala pod przykrywka pomocy zwierzetom, a tak naprawde to jest drugie dno i to bardzo glebokie z mackami jak osmiornica. Nagle psy z mordowni nie potrzebuja pomocy. Quote
salibinka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Pozostawiacie tymi wpisami ogromne pole dla wyobraźni... Wówczas instynkt podpowiada swoje. Jeśli ktoś zechciałby mi wyjaśnić, nie musi być publicznie, będę wdzięczna. Quote
Malgoska Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='salibinka']Pozostawiacie tymi wpisami ogromne pole dla wyobraźni... Wówczas instynkt podpowiada swoje. Jeśli ktoś zechciałby mi wyjaśnić, nie musi być publicznie, będę wdzięczna.[/QUOTE] i ja również.......... Quote
Doda_ Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ja już dawno prosiłam o wyjaśnienie na PW i NIC NIE DOSTAJĘ................. Quote
Ada-jeje Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Prosze nie zrozmcie nas zle, ale opisywanie wam sytuacji na PW, tez nie wiele wam rozjasni sytuacji, na chwile obecna kazda z nas wtajemniczonych osob w dzialalnosc Olkusza z podwojnym dnem, mamy sporo do roboty i brakuje czasu na korespondencje z wami. Cierpliwosc to cecha ludzi inteligentnych, a do takich was zaliczamy. Quote
barb Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Doda_']ja już dawno prosiłam o wyjaśnienie na PW i NIC NIE DOSTAJĘ.................[/QUOTE] [quote name='Ada-jeje']Prosze nie zrozmcie nas zle, ale opisywanie wam sytuacji na PW, tez nie wiele wam rozjasni sytuacji, na chwile obecna kazda z nas wtajemniczonych osob w dzialalnosc Olkusza z podwojnym dnem, mamy sporo do roboty i brakuje czasu na korespondencje z wami. Cierpliwosc to cecha ludzi inteligentnych, a do takich was zaliczamy.[/QUOTE] Doda, może tymczasem zechcesz zajrzeć na sympatyczny wątek Suzanki bylej Olkuszanki, która wciąż czeka na swój ds ? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238139-SUzanka-młoda-złota-olkuszanka-w-DT-pod-Łodzią/page20[/url] Quote
Recommended Posts