Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Malgoska']co się stało??????????[/QUOTE] Ktoś tu nie gra fair i to moim kosztem- bo głupia, prosta i szczera dziewczyna ze mnie. Powodzenia Ada je-je, przejmij dowodzenie , jesteś od mnie mądrzejsza, może wyjaśnisz kto i dlaczego niszczy mnie(i za co), a powiem tylko tyle, że robią to osoby z naszych dogomaniackich i pomocowych kręgów. Przepraszam, ale ja NIC z tego nie rozumiem już.

Edited by madziakato
Posted

[quote name='madziakato']Ktoś tu nie gra fair i to moim kosztem- bo głupia, prosta i szczera dziewczyna z mnie. Powodzenia Ada je-je, przejmij dowodzenie , jesteś od mnie mądrzejsza, może wyjaśnisz kto i dlaczego niszczy mnie(i za co), a powiem tylko tyle, że robią to osoby z naszych dogomaniackich i pomocowych kręgów. Przepraszam, ale ja NIC z tego nie rozumiem już.[/QUOTE]

ja tymbardziej
o Pandorę chodzi?

Posted

[quote name='Till']a wiesz może na czym ma polegać ta pomoc?[/QUOTE]Przepraszam, zrobiłam zamieszanie Ta osoba na pewno nie pomoże ani temu ani żadnemu innemu psu. Za naiwna jestem, tak mi przykro:-(

Posted

[quote name='madziakato']Pani Aleksandro- bez sensu pisanie do mnie , że MOJE psy znikają w tajemniczych okolicznościach to już pomówienie , czy nie? Jak Pani myśli??? Proponuję skierować swoje działania w prawdziwe problemy psów z O. i nie tylko. I proszę mnie nie nękać więcej, bo też mam swoją cierpliwość![/QUOTE]

???????????????????????????????:crazyeye:
kto to jest Pani Aleksandra?

Posted

[quote name='Malgoska']???????????????????????????????:crazyeye:
kto to jest Pani Aleksandra?[/QUOTE] Też bym chciała wiedzieć, ale przestrzegam, wyprowadzi z równowagi nawet takiego spokojnego człowieka, jak ja. Odbierze jakąkolwiek chęć do pomocy psom z O. GRATIS

Posted

[quote name='madziakato']Z przykrością, ale jednak muszę napisać i tu- czuje się zniszczona, zdeptana i bardzo rozczarowana . Ja już niewiem , o co komu chodzi z tym O. ale mam dość. [B]Wycofuje się z wszelkiej pomocy i aktywności na tym wątku,[/B] za co bardzo bardzo przepraszam uczciwe i szczere osoby. Mam dość:-([/QUOTE]

Jak możesz tak mówić ! Nie pozwolę, żeby do tego doszło!
Niejedna z nas wie jaka wspaniała z Ciebie osoba, tyle psom pomogłaś ! I wybij sobie z głowy wycofywanie się z pomocy psom z O. . . .
bo robisz to dla ludzi którzy Cie skrzywdzili ! a powinnaś zostać DLA PSÓW ! one ciebie potrzebuja, nie ludzie !
Pomyśl trochę błagam, przyznaję - naprawdę nie wiem o co chodzi, o co poszło, ale nie interesuje mnie to bo to nie moja sprawa , będziesz miała ochotę Ty albo ktoś inny,to mi wyjaśni . .

na dogo b. często zdarzają sie afery, kłótnie , dlatego mówię wszystkim: kłótnią kurdę nic nie zrobimy, nie zadziałamy !! tylko sprawę pogorszymy, proszę, dojdźcie do porozumienia, dla zwierząt w potrzebie !

Posted (edited)

[quote name='madziakato']Ktoś tu nie gra fair i to moim kosztem- bo głupia, prosta i szczera dziewczyna ze mnie. Powodzenia Ada je-je, przejmij dowodzenie , jesteś od mnie mądrzejsza, może wyjaśnisz kto i dlaczego niszczy mnie(i za co), a powiem tylko tyle, że robią to osoby z naszych dogomaniackich i pomocowych kręgów. Przepraszam, ale ja NIC z tego nie rozumiem już.[/QUOTE]
ale ja nie mam zielonego pojecia o co Ty mnie pytasz? wierze akurat w to ze niszcza Cie osoby ktorym zaufalas. Z tym jak wiesz roznie bywa. i zapewenim Cie ze ja nie mam z tym nic wspolnego. Wycofalam sie jak zauwazylas, jak zabralyscie szczeniaki i pojechaly do nie znanych mi osob, a nowych znajomosci ja na dogo nie mam ochoty zawierac, tym bardziej nie na fb. Chyba juz zauwazylas z kim wspolpracuje, od lat szukalam osob ktorym bezgranicznie moge ufac, takie znalalzalm i z tymi wspolpracuje.

Edited by Ada-jeje
uzupelnienie
Posted

[quote name='madziakato']Ktoś tu nie gra fair i to moim kosztem- bo głupia, prosta i szczera dziewczyna ze mnie. Powodzenia Ada je-je, przejmij dowodzenie , jesteś od mnie mądrzejsza, może wyjaśnisz kto i dlaczego niszczy mnie(i za co), a powiem tylko tyle, że robią to osoby z naszych dogomaniackich i pomocowych kręgów. Przepraszam, ale ja NIC z tego nie rozumiem już.[/QUOTE]

Niestety, ludzie z sercem na dłoni mają przechlapane :( Bardzo mi Ciebie szkoda :( Jestem tu krótko ale byłam świadkiem jak można człowieka zniechęcić do dalszego działania.
Jedna z ciotek ma w podpisie fajny cytat: "Nie rozmawiaj z głupcem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" Myślę, że w tym przypadku pasuje jak ulał....

Posted

[quote name='ania68']Niestety, ludzie z sercem na dłoni mają przechlapane :(
Jedna z ciotek ma w podpisie fajny cytat: "Nie rozmawiaj [B]z głupcem,[/B] bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" Myślę, że w tym przypadku pasuje jak ulał....[/QUOTE] Trzeba go najpierw umiec rozpoznac, a to nie jest latwe.
po wklejanych cytatach nie rozpoznasz osob ktore maja je w podpisach.

Posted

No cóż, myślę że niejakiej Pani Aleksandrze można pogratulować "zdrowego" podejścia do spraw zwierząt i życzyć kolejnych sukcesów na niwie ratowania psów w ilościach hurtowych.

Posted

[quote name='stzw']No cóż, myślę że niejakiej Pani Aleksandrze można pogratulować "zdrowego" podejścia do spraw zwierząt i życzyć kolejnych sukcesów na niwie ratowania psów w ilościach hurtowych.[/QUOTE]

czy ta pani ma być przestrogą?
Kto to jest?

Posted (edited)

[quote name='Ada-jeje']ale ja nie mam zielonego pojecia o co Ty mnie pytasz? wierze akurat w to ze niszcza Cie osoby ktorym zaufalas. Z tym jak wiesz roznie bywa. i zapewenim Cie ze ja nie mam z tym nic wspolnego. Wycofalam sie jak zauwazylas, jak zabralyscie szczeniaki i pojechaly do nie znanych mi osob, a nowych znajomosci ja na dogo nie mam ochoty zawierac, tym bardziej nie na fb. Chyba juz zauwazylas z kim wspolpracuje, od lat szukalam osob ktorym bezgranicznie moge ufac, takie znalalzalm i z tymi wspolpracuje.[/QUOTE]Wiem , że Ty nie masz z tym nic wspólnego, pisałam w emocjach. Zaraz edytuję swój wpis. Psom w O. można pomóc tylko robiąc to co Ty i proszę nie odpuszczaj. Ja uważałam, że każdy jest SZCZERY tak,jak ja- mój błąd, moja .upa:-(

Edited by madziakato
Posted

[quote name='Doda_']Jak możesz tak mówić ! Nie pozwolę, żeby do tego doszło!
Niejedna z nas wie jaka wspaniała z Ciebie osoba, tyle psom pomogłaś ! I wybij sobie z głowy wycofywanie się z pomocy psom z O. . . .
bo robisz to dla ludzi którzy Cie skrzywdzili ! a powinnaś zostać DLA PSÓW ! one ciebie potrzebuja, nie ludzie !
Pomyśl trochę błagam, przyznaję - naprawdę nie wiem o co chodzi, o co poszło, ale nie interesuje mnie to bo to nie moja sprawa , będziesz miała ochotę Ty albo ktoś inny,to mi wyjaśni . .

na dogo b. często zdarzają sie afery, kłótnie , dlatego mówię wszystkim: kłótnią kurdę nic nie zrobimy, nie zadziałamy !! tylko sprawę pogorszymy, proszę, dojdźcie do porozumienia, dla zwierząt w potrzebie ![/QUOTE]Ale w takim wydaniu to nie ma najmniejszego sensu, przykre ale prawdziwe....

Posted

madziakato mogę się tylko domyślać jak bardzo musi być Ci przykro, ale pamiętaj jak wiele zrobiłaś dla psiaków, nie tylko olkuszaków, ale także Cindy, Bogusia i beagielki (zapomniałam imienia) z naszych okolic. Był też strachulec o którego się martwiłaś, dowiedziałaś się gdzie przebywa ;) Gdyby nie Ty, nie wiadomo jak wyglądałyby sprawy tych psinek. Pomogłaś im i pewnie wielu innym także i dzięki Ci za to!!
Mam nadzieję, że ta sprawa się wyjaśni a Ty wrócisz na wątek olkuszaków.

Posted

madziakato, jestes skarbnica wiadomosci ktore zdobylas, czasem dobrze byc naiwna i pozowlic soba manipulowac, najwazniejsze ze w koncowej fazie zauwazylas komu mozesz ufac. dawaj nam tu smsy, tym bardziej jesli sa one z pogrozkami, widac ze nikt nie chce [B]zabic kury ktora znosi zlote jajka,[/B] zabawimy sie w dedektywow i droga dedukcji dojdziemy o co kumu chodzi, bo kto zabral biala juz wiemy, uslyszalas to z pierwszej reki z z ust obronczyni olkuskich psow. Dzieki Twojej informacji, jestesmy o milowy krok do przodu i znow wiemy o co pytac gminy. Jestes nieoceniona.

Posted

[quote name='Doda_']a ja nadal nie wiem o co chodzi . . . kto jej tak dokucza . . . nic nie rozumiem ehh .. . .
kim jest ta osoba, czy siedzi tez na dogo ?[/QUOTE]Na dogo, na FB też. Ta osoba udaje dobą duszę, ale nią zapewne nie jest.