Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy Wam za wszystkie przemiłe komentarze:loveu:

Samturia, Negra gdy się zmoczy to wygląda jakbym ją karbownicą potraktowała... Szczególnie na uszach:diabloti: Psiaki przeuroczo wygladają z takimi karbowanymi kudełkami:loveu:

ANETTA wieczorem odpowiem Ci też na Twoje pytania na PW dobrze? Zoran na dzień dzisiejszy czuje się świetnie:multi:

Negra nareszcie widziała się wczoraj z Braciszkiem:loveu: Wieczorem wkleję zdjęcia.

Posted

Uśmiechnięta Maleńka:loveu:

Siostra zaprasza Zorana do zabawy:diabloti:

Negrze się troszeczkę urosło. Wprawdzie Zoran na tym zdjęciu jest przygarbiony, ale i tak widać jak skoczyła wzrostowo:roll:

N: Zoooraaan co tam masz?

Z: Odejdź Negra, to nie dla takich małych dziewczynek jak Ty...:diabloti:

N: Nie to nie, będziesz kiedyś coś ode mnie chciał:shake: obraziłam się...

N: Ty tutaj sobie siedź, a ja idę pogonić kota, o!

Zoran ostatnimi czasy ma coraz częściej chwile zadumy... Dorasta chłopak:evil_lol:

Taka jestem śliczna:loveu:

Tak słodko spał Braciszek po wygłupach...

A tak Negritta:loveu:

Pozdrawiamy serdecznie:loveu:

Posted

Samturia ona od piłek woli piłki na sznurku (z czego najbardziej lubi sznurek nie piłkę :splat:), od piłki na sznurku woli patyczki, a od patyczków woli sznur Moje kochane sznureczkowo-węzłowe dzieciątko:loveu: kto wie, może nasze dziewczynki i spokrewnione:lol:

Pianka bo Zoran wcześniej tym badylem dostał z rozmachu w łeb od Siostry... Jego reakcją było otwarcie oczu by sprawdzić któż śmiał zakłócić jego spokój, po czym, gdy zorientował się, że to siostra, poszedł dalej w kimono, a Młoda nadal wywijała badylem:evil_lol:

Figa wyobraź sobie teraz, że te dwa migdałki cały czas się we mnie wpatrują:loveu: No chyba, że jakaś żaba się pokaże na horyzoncie, to wtedy patrzy na żabę:diabloti:

Julix ja Cię kiedyś do nas sprowadzę na sesję, tzn. Ty cykasz zdjęcia nam, po czym (jeśli zechcesz) zamiana:loveu: I możesz je tak popsuć jak swoje:loveu: A co do Ślicznoty to nie zaprzeczę:diabloti::loveu:

Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i miłe komentarze:razz:

Dzisiejsze zdjęcia z działki. Negritka mokra (wcześnie zlałam ja wodą z szlauchu:diabloti:, ale jak na złość to uwielbia... phi:roll::loveu:) i wcinająca pozostałość kości, którą dostała. Oczywiście akrobacje:loveu:

Miss mokrego podkoszulka (podszerstka?):diabloti:

Przód na prawo, tył na lewo:splat:

Prawie jak precelek:evil_lol:

Oczywiście znowu nie mołam się powstrzymać... Zakwitły nam różyczki:Rose:

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie:loveu:

Posted

Ależ ona jest śliczna :) To jak sie turla jest fajniutke. Uwielbiam te zabawy, gdy psiaki sa mokre. A z tymi PSuciem to na pewno niedlugo uda rozgryzc sie Tobie jakiś program :):) i oczywiscie zgadzam sie na zamiane :P Szkoda tylko, ze tak daleko ... :shake:

Posted

A w ogole to widze, ze ona chyba tak samo jak Daisy lubi takie turlanko. Obojetnie na czym.. Czy to kość, skarpeta, piłka.. wszystko ;) Po prostu zawsze cos znajdzie i sie turla.

Posted

Klaudia dziękujemy:loveu:

Dziś podczas porannego spaceru skusiłyśmy się na wejście ... maki:loveu:

Ciemne chmury nad osiedlem (wprawdzie mojego bloku nie widać, bo jest hen hen daleko) i ani jednej kropli deszczu:placz: Co z tego, że tutaj ptaki zawracają a psy szczekają bynajmniej nie pyskami... To co, ze koniec świata... Ja chcę ulewę...:placz::mad:

Widać mnie?

A teraz?

No to spróbuj teraz mnie znaleźć:diabloti:

Posted

Pianka dziękuję w imieniu Małej:loveu:

Dziś bawiłyśmy się na górce, która obrodziła w koniczyny. Wprawdzie koniczyny zwiędły z powodu upałów, ale...

Dziś nareszcie spadł deszcz:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao:

Posted

Negra się zarumieniła, gdy odczytałam jej Twoje wyznanie Julix:oops::loveu: Ogromnie mi miło czytać to, co piszecie o Negrze, ale wyznania miłości się nie spodziewałyśmy;)

Dziś mierzyłyśmy się z Negrą i Zorkiem.

Zoran 68 cm
Negra 58 cm

Czyli wyrośnięte mam te swoje pociechy:loveu:

Posted

No dobra, dobra - odezwę się. A co mi tam :evil_lol:
Negra jest piękna, po prostu PIĘĘĘĘĘKNAAAAA!!!! :loveu: Oglądam te wszystkie zdjęcia i nie mogę wyjść z podziwu. Zoran to też wspaniałe psisko i bardzo ładne, ale Negra... Ach... :)

Maki mnie powaliły. Chyba wybiorę się tam jutro z aparatem (po blokach zorientowałam się gdzie mieszkasz, w sumie nie tak daleko ode mnie :) ), coś pięknego. Zabrałabym ze sobą Bazylego, ale to pewnie trasa spacerowa wielu psów, a Bazyl nieszczególnie lubi się z samcami... :shake: Tak czy inaczej muszę jakoś w ciągu kilku najbliższych dni podskoczyć tam zobaczyć to makowe cudo.

Pozdrawiam :)

P.S. Podlinkuj sobie baner, będzie łatwiej wchodzić do galerii (nowym widzom oczywiście, bo my wszyscy mamy Was już w subskrypcji :) ).

Posted

[quote name='Agnes B.']

Wygląda tu jak olbrzym! Widzę, że kolejny blog do odwiedzania, bo się na to CUDO napatrzeć nie mogę:loveu::loveu::loveu:
Wielkie mizianko od cioci Gonitwy:p:loveu:

Posted

Ona ma 58 cm wooooowww:-o :crazyeye:

Przerosła mego Akulca 54cm A wygladała na taka malusia :lol:

Cos widze że jednak przed Akim niezłe wyzwanie zabawy z Negra :D