ANETTTA Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Piszesz ZE zoran miał operacje czyzby miało to zwiazek z dysplazja ??? a jak on sie czuje jak jego sprawność Quote
Agnes B. Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Dziękujemy Wam za wszystkie przemiłe komentarze:loveu: Samturia, Negra gdy się zmoczy to wygląda jakbym ją karbownicą potraktowała... Szczególnie na uszach:diabloti: Psiaki przeuroczo wygladają z takimi karbowanymi kudełkami:loveu: ANETTA wieczorem odpowiem Ci też na Twoje pytania na PW dobrze? Zoran na dzień dzisiejszy czuje się świetnie:multi: Negra nareszcie widziała się wczoraj z Braciszkiem:loveu: Wieczorem wkleję zdjęcia. Quote
Agnes B. Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Uśmiechnięta Maleńka:loveu: Siostra zaprasza Zorana do zabawy:diabloti: Negrze się troszeczkę urosło. Wprawdzie Zoran na tym zdjęciu jest przygarbiony, ale i tak widać jak skoczyła wzrostowo:roll: N: Zoooraaan co tam masz? Z: Odejdź Negra, to nie dla takich małych dziewczynek jak Ty...:diabloti: N: Nie to nie, będziesz kiedyś coś ode mnie chciał:shake: obraziłam się... N: Ty tutaj sobie siedź, a ja idę pogonić kota, o! Zoran ostatnimi czasy ma coraz częściej chwile zadumy... Dorasta chłopak:evil_lol: Taka jestem śliczna:loveu: Tak słodko spał Braciszek po wygłupach... A tak Negritta:loveu: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
Samturia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 o boże! ona też za badylami taka głupia...? Może ona i Łapa to siostry? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witajcie :multi: To zdjęcie mnie po prostu urzekło :loveu: Quote
Agnes B. Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Samturia ona od piłek woli piłki na sznurku (z czego najbardziej lubi sznurek nie piłkę :splat:), od piłki na sznurku woli patyczki, a od patyczków woli sznur Moje kochane sznureczkowo-węzłowe dzieciątko:loveu: kto wie, może nasze dziewczynki i spokrewnione:lol: Pianka bo Zoran wcześniej tym badylem dostał z rozmachu w łeb od Siostry... Jego reakcją było otwarcie oczu by sprawdzić któż śmiał zakłócić jego spokój, po czym, gdy zorientował się, że to siostra, poszedł dalej w kimono, a Młoda nadal wywijała badylem:evil_lol: Figa wyobraź sobie teraz, że te dwa migdałki cały czas się we mnie wpatrują:loveu: No chyba, że jakaś żaba się pokaże na horyzoncie, to wtedy patrzy na żabę:diabloti: Julix ja Cię kiedyś do nas sprowadzę na sesję, tzn. Ty cykasz zdjęcia nam, po czym (jeśli zechcesz) zamiana:loveu: I możesz je tak popsuć jak swoje:loveu: A co do Ślicznoty to nie zaprzeczę:diabloti::loveu: Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i miłe komentarze:razz: Dzisiejsze zdjęcia z działki. Negritka mokra (wcześnie zlałam ja wodą z szlauchu:diabloti:, ale jak na złość to uwielbia... phi:roll::loveu:) i wcinająca pozostałość kości, którą dostała. Oczywiście akrobacje:loveu: Miss mokrego podkoszulka (podszerstka?):diabloti: Przód na prawo, tył na lewo:splat: Prawie jak precelek:evil_lol: Oczywiście znowu nie mołam się powstrzymać... Zakwitły nam różyczki:Rose: Pozdrawiamy wszystkich serdecznie:loveu: Quote
JIM Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ależ ona jest śliczna :) To jak sie turla jest fajniutke. Uwielbiam te zabawy, gdy psiaki sa mokre. A z tymi PSuciem to na pewno niedlugo uda rozgryzc sie Tobie jakiś program :):) i oczywiscie zgadzam sie na zamiane :P Szkoda tylko, ze tak daleko ... :shake: Quote
JIM Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A w ogole to widze, ze ona chyba tak samo jak Daisy lubi takie turlanko. Obojetnie na czym.. Czy to kość, skarpeta, piłka.. wszystko ;) Po prostu zawsze cos znajdzie i sie turla. Quote
Agnes B. Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Julix to jest przepiękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak ja Ci się odwdzięczę:shake::rose: Nie no poszło na tapetę:loveu::loveu::loveu: Quote
Agnes B. Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Klaudia dziękujemy:loveu: Dziś podczas porannego spaceru skusiłyśmy się na wejście ... maki:loveu: Ciemne chmury nad osiedlem (wprawdzie mojego bloku nie widać, bo jest hen hen daleko) i ani jednej kropli deszczu:placz: Co z tego, że tutaj ptaki zawracają a psy szczekają bynajmniej nie pyskami... To co, ze koniec świata... Ja chcę ulewę...:placz::mad: Widać mnie? A teraz? No to spróbuj teraz mnie znaleźć:diabloti: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
Agnes B. Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Pianka dziękuję w imieniu Małej:loveu: Dziś bawiłyśmy się na górce, która obrodziła w koniczyny. Wprawdzie koniczyny zwiędły z powodu upałów, ale... Dziś nareszcie spadł deszcz:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao: Quote
Agnes B. Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Negra się zarumieniła, gdy odczytałam jej Twoje wyznanie Julix:oops::loveu: Ogromnie mi miło czytać to, co piszecie o Negrze, ale wyznania miłości się nie spodziewałyśmy;) Dziś mierzyłyśmy się z Negrą i Zorkiem. Zoran 68 cm Negra 58 cm Czyli wyrośnięte mam te swoje pociechy:loveu: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
maciaszek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 No dobra, dobra - odezwę się. A co mi tam :evil_lol: Negra jest piękna, po prostu PIĘĘĘĘĘKNAAAAA!!!! :loveu: Oglądam te wszystkie zdjęcia i nie mogę wyjść z podziwu. Zoran to też wspaniałe psisko i bardzo ładne, ale Negra... Ach... :) Maki mnie powaliły. Chyba wybiorę się tam jutro z aparatem (po blokach zorientowałam się gdzie mieszkasz, w sumie nie tak daleko ode mnie :) ), coś pięknego. Zabrałabym ze sobą Bazylego, ale to pewnie trasa spacerowa wielu psów, a Bazyl nieszczególnie lubi się z samcami... :shake: Tak czy inaczej muszę jakoś w ciągu kilku najbliższych dni podskoczyć tam zobaczyć to makowe cudo. Pozdrawiam :) P.S. Podlinkuj sobie baner, będzie łatwiej wchodzić do galerii (nowym widzom oczywiście, bo my wszyscy mamy Was już w subskrypcji :) ). Quote
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Agnes B.'] Wygląda tu jak olbrzym! Widzę, że kolejny blog do odwiedzania, bo się na to CUDO napatrzeć nie mogę:loveu::loveu::loveu: Wielkie mizianko od cioci Gonitwy:p:loveu: Quote
Ania-shira Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Mi też się Negra bardzo bardzo podoba. ma puszczek taki sympatyczny i wesoła jest ciągle na zdjęciach :loveu: :lol: :multi: Quote
Madzika Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ona ma 58 cm wooooowww:-o :crazyeye: Przerosła mego Akulca 54cm A wygladała na taka malusia :lol: Cos widze że jednak przed Akim niezłe wyzwanie zabawy z Negra :D Quote
Samturia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witamy Negrzysko! jak zwykle iękne fotki... a jak się tarza :D Quote
Recommended Posts