Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiejsze fotki z parku. Wprawdzie padało, ale liście wszystko zatrzymywały i zostałyśmy tylko lekko zwilżone wodą:razz:

Taki miałyśmy parasol;)

Negra polowała na żabkę

Negra dostaje dłuższej sierści:multi: Ogonek jej sie obkudlił i robi się śliczna kita:loveu:

Po ćwiczeniach i wspólnej zabawie Młoda musiała sie powyzywac na badylkach... Cały Brat:diabloti:

"Jacieee Aga! Ale znalazłam długi patyk:multi:"

TRACH

No i po badylku...

Pozdrawiamy serdecznie:loveu: U Was też tak pada?

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poperwam że Negra jest zabójczo piekna :loveu: A na fotek wygląda super mimo że jej nie widziałam na żywo.
Agnec B dzieki za trzymanie kciuków ale u mnie deszczyk pada i na stawy nie chodzę. Ale się nie poddam i będe w słoneczną pogodę polowac na żanki i Łabędzie bo czasami na stawach są ale jak nie mam aparatu :-( A jak wemę to ich nie ma. Jak uda mi się zrobić fotki to dam znać :lol:

Posted

Dziękuję Wam:loveu:

miło słyszeć, że moja Mała Torpeda się komuś podoba, nie mówiąc już o tym, że nazywacie ją piękną:loveu:

Aniu trzymam kciuki za żaby. Może spróbuj je złapać właśnie w deszczu;) Fotograf musi się poświęcać:razz:

Madziu zarejestrowałam się na forum, ale zanim założę jej watek muszę nabić trzy posty... Poza tym strasznie wolno coś dziś się ładuje... A Twój Akiro jest kochany:loveu:

Pozdrawiamy serdecznie:loveu:

Posted

Cóż z tym refleksem to zapeszyłaś :evil_lol: Tym razem było inaczej ;)
Wspaniałe fotki z lasu, Negra ma zamiłowanie do patyczków :loveu:

I irysek pieknie uchwycony, te kropelki na nim :loveu: Ileż bym dała by mój takie cuda robił :lol:

Posted

Negra jest cudna:loveu::loveu::loveu::loveu:, ale Agnes, bój się Boga, Twoje fotki sa za wielkie na Dogo! Strzeż się, bo jak Mod tę wadę obczai, to pozamienia wszystko na linki:shake:

Posted

Figa zaskoczyłaś mnie, tak zaspać:crazyeye::eviltong: Dziękuję, że znowu do nas wpadłaś. A co do kropelek na irysie - sama jestem zaskoczona:lol: Ja tylko czekam, aż do rąk dadzą mi aparat z prawdziwego zdarzenia... Oj jakbym sie powyżywała:razz:

bellatriks dziękujemy, ze znowu u nas zawitałaś:loveu: Co do zdjęć... Nie mam pojęcia jak zrobić by miały to wymagane 500pxl:shake: Imageshack daje mi do wyboru 640x480 (za duże) albo 320x240 (zdecydowanie za małe:razz:). Kto pomoże? A może jest jakiś darmowy program na tyle łatwy, że i ja dam sobie radę pomniejszać dowolnie zdjęcia? Z góry dziękuję:loveu:

Wszystkim odwiedzającym dziękujemy:loveu:

Niestety fotek negry na razie nie będzie, ponieważ złapała kleszcza... to nic, gdyby nie wbił się w róg/powiekę prawego oka:-o:placz: kleszcz usunięty, ale Negrze zawsze miejsce (po)kleszczowe puchnie... Na dzień dzisiejszy Negritta ma troje oczu:-(

Posted

Agnes: no ba, w końcu Negra jest śliczna:loveu:

A rozwiązania masz dwa:
1) Ściągnąć GIMPa (o tym programie wiele już powiedziano w Foto-blogowym temacie "Obróbka - co i jak - pomoc..", jest tam wiele instrukcji)
2) Wstawiać miniatury z linkiem do zdjęcia o oryginalnych rozmiarach (czyli po prostu kopiowac Thumbnail for forums (1) - już bez żadnych innych znaczników);)

Posted

Julix moja Mała
to idealna przynęta na kleszcze... Każdy gatunek chyba już miała...:shake: Cholery małe krwiopijcze no:angryy: Na nic moje teatralne rozdeptywanie wykręconego kleszcza ku przestrodze jego braci i sióstr:diabloti:

Pianka bardzo nam miło:loveu:

Madzika ja cały czas byłam:razz: Tylko w ukryciu:diabloti: miło, że chciałaś mnie przedstawić:oops: Swoją drogą, jesteś świetna w zaznaczaniu odległości w long distance:evil_lol:

Posted

Wszyscy z Borderkami i Australijskim jednym byliście jak jedna wielka rodzina:loveu::loveu::loveu: Negritta chyba poczuła się zazdrosna, bo dziś wyjątkowo świetnie się mnie słuchała na ćwiczeniach z posłuszeństwa:multi:

Bój się, bo będę teraz za Wami chodzić na spacerki:diabloti::razz: I nie dacie rady mnie odgonić:evil_lol:

Posted

Nasz rzuty kółeczkiem to nie raczkowanie a wręcz pełzanie:shake: Mała chyba nigdy niczym się nie bawiła, zanim nie trafiła do mnie:-o Na razie próbuję nauczyć ją łapania zabawek w locie;) Pracujemy na węźle i piłce tenisowej. Zanim zobaczy frisbee to jej wybitnie zdolna Pańcia (czyt. ja, która potrafi się potknąć na prostej drodze) musi nauczyć się tym rzucać, a jeszcze wcześniej zaopatrzyć w porządne;) Rady mile widziane:loveu:

Posted

No to będziemy ćwiczyć. Przy takiej motywacji to szybko nam pójdzie:razz: Bójcie się - nadchodzimy!:diabloti:

Dzisiejsza porcja zdjęć. Na dworze trochę chłodniej, ale nie jest to spełnienie naszych marzeń... Z Negrą ćwiczymy skupianie i nie powiem, wychodzi nam:evil_lol: Muszę poprosić kogoś by nas nagrał bym miała możliwość pooglądania jak nam to wszystko wychodzi:razz: Próbowałam sama kładąc aparat na stoliku, ale w kadrze się nie zmieściłyśmy :lol:

Słodka Negrusia rozszarpująca węzeł:diabloti:

"Do mnie"

I romantyczna panienka:loveu:

Znowu nie mogłam się oprzeć... Wybaczcie:loveu: