Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam domu dla suni, którą wzięłam na dom tymczasowy ze schroniska w Słupsku. Wabi się Mimi, jest pół chartem / pół jamnikiem;). Liczy sobie 9 miesięcy, waży maks 3 kg (taki mały kościotrupik;((. Bez problemu może zamieszkać w domu, w którym jest inny pies. (na koty nie wiem jak reaguje). Niestety ma chorobę lokomocyjną, dlatego przed wyjazdem nie powinna nic jeść, w przeciwnym razie jest spora szansa, że przyozdobi wycieraczkę (moją już 2x). Potrafi chodzić po schodach, jak na ten czas nie nic nie zniszczyła. Wie, że siku i kupkę należy załatwiać poza domkiem. Psinka jest naprawdę fajna i może wnieść wiele radości w nowym domu. Jeżeli ktoś z Was miałby chętną rodzinę na takiego mikro pieska to proszę o kontakt: 601 92 04 59 (oczywiście psinka w odpowiednim momencie będzie wysterylizowana na koszt schroniska).

Posted (edited)

Śliczna niunia :) jak dobrze, że już bezpieczna u ciebie! Może warto porobić więcej zdjęć przy nogach, jakby ktoś przy niej przykucnął, na rękach itd, żeby było lepiej widać, że ona taka malusia?

Edited by kolejna kobietka
Posted

Napisz do Isadora7 prośbę o umieszczenie Mimi na ich stronie.Jest to strona Fundacyjna jamników.Też jest wątek jamniki w potrzebie jak znajdę to wstawię tu.Warto na tym wątku też umieścić Mimi.

Posted

Napisałam prośbę do Isadora 7 o umieszczenie małej na stronie jamniki w potrzebie. Wczoraj rozwiesiłam na mieście ogłoszenia małej, oprócz tego ogłoszę w necie. Mam nadzieję, że Mimi szybko znajdzie domek. Jak powiedziałam mamie, że mam trzeciego psa, to się na mnie obraziła i stwierdziła, że mnie nie odwiedzi:((. Musi przespać się z tematem i tyle. Wiem, że Mimi wygląda na więcej niż 3 kg - ma masywne łapki, ale jest strasznie chuda, można wyczuć jej każdą kosteczkę. Nie wiem czy to jest jej taka uroda - przypomina miniaturę charta, czy przez życie w schronisku (stres, walka o byt, na głowie i uchu ma ślad kłów:((
Mimi szybko potrzebuje swojego domku

Posted

Mała Mimi się przypomina: jak na razie w jej sprawie cisza. Dzisiaj ogłosiłam ją na 12 portalach internetowych - mam nadzieję, że w końcu będzie jakiś odzew. Przesyłam kilka zdjęć małej

Posted (edited)

Uwaga, uwaga!!!
Jutro o 9.00 jestem umówiona w schronisku na podpisanie umowy adopcyjnej mojej Mimi:multi:. Ogłoszenie z Tablicy.pl zadziałało.

Edited by Kauri
Posted

Tak, dzisiaj ją przeprowadziłam i na ten czas mogę napisać, że rodzina jest ok. W przeszłości mieli jamniczkę i dlatego spodobała się im Mimi, która jest w typie. Jestem dobrej myśli, oczywiście umówię się z państwem na wizytę PO

Posted

Nic dodać nic ująć - Mimi od dzisiaj jest w swoim nowym domu. Cieszę się, że trafiła na taką fajną rodzinę:multi:

:multi:

Posted

nie wiem jak to się robi? gdzie znajdę namiar na moda? wiem, że głupie zadaję pytania, ale jestem zarejestrowana na dogo od niedawna. Proszę o podpowiedź:)
Pozdrawiam