Różyczka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Współczuję pecha przedwystawowego, ale mimo tego nie poddawać się!!. Do wystawy jeszcze trochę czasu. Błyskotko może udałoby nam się spotkać na wystawie? Jestem we wszystkie trzy dni. Quote
Błyskotka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Różyczko może się uda spotkać. Jestem w piątek na lodowisku i chowy wchodzą o 12 tej. Musze jeszcze iść po numerek i kupić ringówkę więc pewnie będę już koło 10 tej. Quote
panienkabubu Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Oj tam będzie dobrze:evil_lol: Nie ma innej możliwości :evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Mój też rozwalił łapę,miał 5 szwów ale na szczęście się zagoiło i jesteśmy zwarci i gotowi :lol: nawet sie cieszę że briardy na lodowisku bo takich tłumów nie będzie jak na tej główniej hali. A my nadal nie mamy numerka mam nadzieje że jeszcze dojdzie. Quote
zanetta Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja mam takie pytanie do kogos z oddzialu katowickiego ..... moja rasa wchodzi na ring o godzinie 14 , czy sekretariat bedzie przyjmowal psy dluzej czy tylko do 10 ? bo malo mi sie usmiecha czekac tyle godzin do oceny Quote
Ewelina & Hera Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Mam prośbę, mógłby mi ktoś powiedzieć na jakim ringu i o której idą wyżły niemiecki krótkowłosy, ponieważ nadal nie mogę dostać się do stronki związku... Quote
Bajon Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [SIZE=4][COLOR=red][B]Przepraszam, że piszę tutaj ,ale pilnie potrzebuję transportu dla KOTKI do Katowic- z Poznania.[/B][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108207"][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108207[/SIZE][/URL] [SIZE=4][COLOR=red][B]Może ktoś miałby miejsce, i psa na tyle spokojnego, że nie zjadłby kotki z transporterkiem? Kotka ma tam szansę na nowy dom- nowa pani odebrałaby ją w Katowicach.[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]Proszę o pomoc!!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Różyczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Błyskotka']Różyczko może się uda spotkać. Jestem w piątek na lodowisku i chowy wchodzą o 12 tej. Musze jeszcze iść po numerek i kupić ringówkę więc pewnie będę już koło 10 tej.[/quote] Ja niestety mogę tylko przed 10:00-okolice ringu 1, albo popołudniu tak po 14:00(?) gdzie będziesz chciała. Mam nadzieję, że pomimo ograniczenia czasowego uda nam się spotkać. Quote
diabelkowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 a ja bede podziwiac wasze pociechy :) prosze do mnie zagadywac bede miec czarna torbe i na klapie biala tkanina z podobizna logana z napisem Logan jestem dosc mala :))) Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='diabelkowa']a ja bede podziwiac wasze pociechy :) prosze do mnie zagadywac bede miec czarna torbe i na klapie biala tkanina z podobizna logana z napisem Logan jestem dosc mala :)))[/quote] W niedziele też? :) No to sie pewnie jakoś znajdziemy, taka torba musi byc charakterystyczna :) Mam nadzieję, że poznam kilku dogomaniaków :) Quote
basia bonnie Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='diabelkowa']a ja bede podziwiac wasze pociechy :) prosze do mnie zagadywac bede miec czarna torbe i na klapie biala tkanina z podobizna logana z napisem Logan jestem dosc mala :)))[/quote] będziesz? super!:multi: w które dni? chętnie Cię poznam:multi: Jak tylko Cię gdzieś zobaczę będę wołać "E, Diabełkowa!":evil_lol::evil_lol: [B]Mcdzik[/B], z Tobą też chętnie się spotkam :) z wszystkimi chętnie się spotkam! :) Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='basia bonnie'] [B]Mcdzik[/B], z Tobą też chętnie się spotkam :) z wszystkimi chętnie się spotkam! :)[/quote] I wzajemnie :) Jak Cię poznać? Mnie zapewne po małym, rozbrykanym kremowym spanielku tybetańskim - jedyny ze szczeniaków w rasie, to chyba nie będzie problemu :) .. Quote
basia bonnie Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='McDzik']I wzajemnie :) Jak Cię poznać? Mnie zapewne po małym, rozbrykanym kremowym spanielku tybetańskim - jedyny ze szczeniaków w rasie, to chyba nie będzie problemu :) ..[/quote] Hmmm ja chyba nic nie będę mieć charakterystycznego :hmmmm: na pw mogę Ci wysłać foto;):cool3: Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='basia bonnie']Hmmm ja chyba nic nie będę mieć charakterystycznego :hmmmm: na pw mogę Ci wysłać foto;):cool3:[/quote] Ok, to czekam :):) To podejdę, ja sie tam nie krępuję nigdy :) Mam nadzieję, że Was znajdę w tym tłumie! Quote
duzebzium Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Jak ktoś będzie w piątek też bym się chętnie z kimś spotkała!:oops: My jak zawsze duża konkurencja :evil_lol: młodzieży 10, otwarta 14 :evil_lol: Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='duzebzium']Jak ktoś będzie w piątek też bym się chętnie z kimś spotkała!:oops: My jak zawsze duża konkurencja :evil_lol: młodzieży 10, otwarta 14 :evil_lol:[/quote] Nic tylko zyczyć powodzenia :) Quote
berdi Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Witam po dłuższej nieobecności, przeczytałam własnie zaległe posty z tego wątku i oczom nie wierzę! Jakiś pech nad dogomaniakmi zawisł , odnośnie wystawy katowickiej :cool3:.I moja zgłoszona sucz okulała, i to tak bardzo,że nawet nie staje wcale na przednią łapę:roll:.Rozcieta poduszka, a to bardzo bolesne, antybiotyk dostała i moczymy, jak się nie poprawi do piątku, to sobotę mamy z głowy, ech.....:razz: Quote
diabelkowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='McDzik']W niedziele też? :) No to sie pewnie jakoś znajdziemy, taka torba musi byc charakterystyczna :) Mam nadzieję, że poznam kilku dogomaniaków :)[/QUOTE] w niedziele przede wszystkim bo sa wilczaki [quote name='basia bonnie']będziesz? super!:multi: w które dni? chętnie Cię poznam:multi: Jak tylko Cię gdzieś zobaczę będę wołać "E, Diabełkowa!":evil_lol::evil_lol: [B]Mcdzik[/B], z Tobą też chętnie się spotkam :) z wszystkimi chętnie się spotkam! :)[/QUOTE] dobra tylko mocno mna potrzasnij bo do mnie nie zawsze wszystko dociera :) o ktorej sie wystawa zaczyna i o ktorej sie konczy no i o ktorej w niedziele sa wilczaki i wilczarze ? Quote
panienkabubu Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wystawa zaczyna się o 10, kończy po finałach hehe Quote
pati1033 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a ja jeszcze raz niesmialo zapytam o wolne miejsce na piatek dla mnie i psa amstaff :( Quote
flashka-g Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='berdi']Witam po dłuższej nieobecności, przeczytałam własnie zaległe posty z tego wątku i oczom nie wierzę! Jakiś pech nad dogomaniakmi zawisł , odnośnie wystawy katowickiej :cool3:.I moja zgłoszona sucz okulała, i to tak bardzo,że nawet nie staje wcale na przednią łapę:roll:.Rozcieta poduszka, a to bardzo bolesne, antybiotyk dostała i moczymy, jak się nie poprawi do piątku, to sobotę mamy z głowy, ech.....:razz:[/quote] berdi ale pech... trzymam kciuki za Twoją piękność.. kurcze co ona sobie wyobraza Bisy na nią czekają w Katowicach;) chyba ze zrobila specjalnie zeby mnie fajrant;) Quote
pokoik1 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Pech, jak nic.... moja sucz dostała cieczki i akurat będzie w tym czasie do krycia. Przepadła wystawa i pieniądze..... Ale w końcu to XIII wystawa w Katowicach :angryy: Quote
marymek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kurcze co jest z tymi Katowicami :shake: Wszystkie psy nagle kontuzjowane, bądź cieczkują, właściciele chorują :roll: Quote
Recommended Posts