Talagia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='McDzik']O, nowa osoba na dogomanii, witaj :multi: Hm... a ja mam sędziego z Honk-Kongu ... jak po hongkońskim jest : "To jego pierwsza wystawa"? Przypadło mi wystawianie szalnego szczeniaka ST .. Nie mam pojęcia jak moje maleństwo zachowa się na ringu, chyba jeszcze nie wszystko jest na 100% dopracowane tak, jakbym chciała :oops:[/QUOTE] Jestem PEWNA, ze sedzia albo bedzie mowil po angielsku, albo poprostu zagadasz do tłumacza :) i po sprawie ;) Nikt nie wymaga na wystawach znajomości pochwalenia sie wiekiem psa we wszystkich możliwych językach itp :evil_lol::evil_lol: A o to pytaja prawie zawsze ;) Quote
panienkabubu Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='asiunia']Hej! Niestety nie otwiera mi się plan sędziowania:shake:czy może ktoś sprawdzić i podać mi gdzie i o której wystawiają się rottweilery? z góry dziękuje;)[/QUOTE] Ring 13 Lodowisko, Sobota 29-03-2008 Rottweiler - 39 godz. 12:20 Psy - młodzież 8 pośrednia 1 otwarta 5 użytkowa 1 championów 2 weteranów 1 suki - młodzież 7 pośrednia 2 otwarta 8 użytkowa 2 championów 2 Quote
Błyskotka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='McDzik']O, nowa osoba na dogomanii, witaj :multi: Hm... a ja mam sędziego z Honk-Kongu ... jak po hongkońskim jest : "To jego pierwsza wystawa"? Przypadło mi wystawianie szalnego szczeniaka ST .. Nie mam pojęcia jak moje maleństwo zachowa się na ringu, chyba jeszcze nie wszystko jest na 100% dopracowane tak, jakbym chciała :oops:[/quote] Nas też ocenia ale w piątek :roll:. Quote
gregory Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='cockermanka'][B]Greg123 [/B]- witaj na Dogomanii :multi: Cieszę się,że zobaczymy się w Katowicach:loveu:[/quote] Też się cieszę i do zobaczenia:lol: Quote
katik Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='McDzik'] Hm... a ja mam sędziego z Honk-Kongu ... jak po hongkońskim jest : "To jego pierwsza wystawa"? Przypadło mi wystawianie szalnego szczeniaka ST .. Nie mam pojęcia jak moje maleństwo zachowa się na ringu, chyba jeszcze nie wszystko jest na 100% dopracowane tak, jakbym chciała :oops:[/quote] Sędzia na pewno zna angielski, zresztą to ich urzędowy język :cool3: chyba ciężko byłoby znaleźć kogoś do tłumaczenia chińskiego. Quote
asiunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='panienkabubu']Ring 13 Lodowisko, Sobota 29-03-2008 Rottweiler - 39 godz. 12:20 Psy - młodzież 8 pośrednia 1 otwarta 5 użytkowa 1 championów 2 weteranów 1 suki - młodzież 7 pośrednia 2 otwarta 8 użytkowa 2 championów 2[/quote] Hej! Dzięki,Kasiu:multi: Quote
Taverney Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [B]Katik, [/B]będziesz z cairnem? W sumie będzie 18 sztuk cairnów, w tym my :D i jeszcze w klasie dwójka innych, szans pewnie nie mamy, ale zawsze to jakieś doświadczenie in plus, bo w wystawianiu jestem ZIELONA. Quote
panienkabubu Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='asiunia']Hej! Dzięki,Kasiu:multi:[/QUOTE] Nie ma za co :) Potwierdzenia już macie?:cool3: Quote
aga616 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie ma za co :) Potwierdzenia już macie?:cool3:[/quote] mamy:pod piątku;) Quote
katik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Taverney'][B]Katik, [/B]będziesz z cairnem? W sumie będzie 18 sztuk cairnów, w tym my :D i jeszcze w klasie dwójka innych, szans pewnie nie mamy, ale zawsze to jakieś doświadczenie in plus, bo w wystawianiu jestem ZIELONA.[/quote] Tak, ja z Magią będe w szczeniakach i mamy 1 konkurentkę w klasie. :cool3: I liczę na 2 lokatę, ale to będzie debiut małej na ringu. Bardzo jestem ciekawa jak Magia zachowa sie na ringu (ona chyba zgłupieje widząc tyle psów i ludzi), no i ciekawe czy spodoba sie sędzinie. Cieszę się, ze Was spotkamy. :multi: Quote
pati1033 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 potwierdzenie tez juz mam :) [SIZE=5][COLOR=red]jednak nadal szukam transportu na piatek dla dwoch osob lub jednej osoby i psa rasy amstaff ....[/COLOR][/SIZE] :placz: Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Błyskotka']Nas też ocenia ale w piątek :roll:.[/quote] No to kopniak na szczęście :) --- Ja też jestem ciekawa, jak mój wariat się zachowa na ringu, ale przynajmniej jestem o tyle do przodu, że nie będzie niespodzianki iż będzie w szoku, bo tyle psów w jednym miejscu zobaczy - był już towarzysko na dwóch wystawach psów :) Zachowuje się fantastycznie :) Quote
elki Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Napewno juz ktos o to pytal a ja jeszcze raz poprosze jezeli ktos bedzie robil zdjecia to ja sie usmiecham cala geba o foty cardiganow .Bede krzyczala ze jestem z dodomaniakow Quote
Ilka21 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ponawiam moje pytanko:[B]czy ktoś ma wolne miejsce na niedzielę z Warszawy lub okolic??? 1 osoba plus dwie grzywki[/B] Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='elki']Napewno juz ktos o to pytal a ja jeszcze raz poprosze jezeli ktos bedzie robil zdjecia to ja sie usmiecham cala geba o foty cardiganow .Bede krzyczala ze jestem z dodomaniakow[/quote] W jaki dzień są Cardigany? Ja w niedzielę będę, to jak też są w niedziele to pofoce :) Quote
BoJa2 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='asiunia']Hej! Niestety nie otwiera mi się plan sędziowania:shake:czy może ktoś sprawdzić i podać mi gdzie i o której wystawiają się rottweilery? z góry dziękuje;)[/QUOTE] Witaj Asiunia:multi::multi::multi: będziesz tez w piatek na wystawie??????Jeśli tak to zapraszam na ring 6 - będę z Dulką;);) Quote
anii7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wybieramy się jako widzowie na wystawę, czy ktoś wie, jaka będzie cena biletu i opłata za parking? Quote
pati1033 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 tu jest temat o wystawie pod katem zwiedzajacych :) : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107711[/URL] ceny parkingu tam chyba nie ma wiec prosze- 20 zl reszte odpowiedzi tam znajdziesz Quote
anii7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dzięki za informacje. Powodzenia na wystawie :lol: Quote
elki7 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='McDzik']W jaki dzień są Cardigany? Ja w niedzielę będę, to jak też są w niedziele to pofoce :)[/quote] Tak,tak jestesmy w niedziele na lodowisku nie pamietam nr ringu ale jutro dopisze :multi: Quote
McDzik Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='elki7']Tak,tak jestesmy w niedziele na lodowisku nie pamietam nr ringu ale jutro dopisze :multi:[/quote] A to kupie katalog na miejscu i sama sprawdze, bo do tego czasu zapomnę 10 razy :) Jeśli tylko ocena mi się nie pokryje (a na bank nie, bo jesteśmy jako przedostatni na naszym ringu bodajże), to oczywiście przyjdę zrobić cardigankową sesje :) Quote
elki7 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Juz wszystko wiem lodowiski ring 16 godz 12oo ,mam nadzieje ze bedziesz mogla pofocic.Do milego zobaczenia Quote
Recommended Posts