Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']O, nowa osoba na dogomanii, witaj :multi:

Hm... a ja mam sędziego z Honk-Kongu ... jak po hongkońskim jest : "To jego pierwsza wystawa"? Przypadło mi wystawianie szalnego szczeniaka ST .. Nie mam pojęcia jak moje maleństwo zachowa się na ringu, chyba jeszcze nie wszystko jest na 100% dopracowane tak, jakbym chciała :oops:[/QUOTE]

Jestem PEWNA, ze sedzia albo bedzie mowil po angielsku, albo poprostu zagadasz do tłumacza :) i po sprawie ;)
Nikt nie wymaga na wystawach znajomości pochwalenia sie wiekiem psa we wszystkich możliwych językach itp :evil_lol::evil_lol: A o to pytaja prawie zawsze ;)

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Niestety nie otwiera mi się plan sędziowania:shake:czy może ktoś sprawdzić i podać mi gdzie i o której wystawiają się rottweilery?

z góry dziękuje;)[/QUOTE]
Ring 13 Lodowisko, Sobota 29-03-2008

Rottweiler - 39 godz. 12:20
Psy - młodzież 8
pośrednia 1
otwarta 5
użytkowa 1
championów 2
weteranów 1

suki - młodzież 7
pośrednia 2
otwarta 8
użytkowa 2
championów 2

Posted

[quote name='McDzik']O, nowa osoba na dogomanii, witaj :multi:

Hm... a ja mam sędziego z Honk-Kongu ... jak po hongkońskim jest : "To jego pierwsza wystawa"? Przypadło mi wystawianie szalnego szczeniaka ST .. Nie mam pojęcia jak moje maleństwo zachowa się na ringu, chyba jeszcze nie wszystko jest na 100% dopracowane tak, jakbym chciała :oops:[/quote]
Nas też ocenia ale w piątek :roll:.

Posted

[quote name='cockermanka'][B]Greg123 [/B]- witaj na Dogomanii :multi:
Cieszę się,że zobaczymy się w Katowicach:loveu:[/quote]

Też się cieszę i do zobaczenia:lol:

Posted

[quote name='McDzik']
Hm... a ja mam sędziego z Honk-Kongu ... jak po hongkońskim jest : "To jego pierwsza wystawa"? Przypadło mi wystawianie szalnego szczeniaka ST .. Nie mam pojęcia jak moje maleństwo zachowa się na ringu, chyba jeszcze nie wszystko jest na 100% dopracowane tak, jakbym chciała :oops:[/quote]

Sędzia na pewno zna angielski, zresztą to ich urzędowy język :cool3: chyba ciężko byłoby znaleźć kogoś do tłumaczenia chińskiego.

Posted

[quote name='panienkabubu']Ring 13 Lodowisko, Sobota 29-03-2008

Rottweiler - 39 godz. 12:20
Psy - młodzież 8
pośrednia 1
otwarta 5
użytkowa 1
championów 2
weteranów 1

suki - młodzież 7
pośrednia 2
otwarta 8
użytkowa 2
championów 2[/quote]
Hej!

Dzięki,Kasiu:multi:

Posted

[B]Katik, [/B]będziesz z cairnem?

W sumie będzie 18 sztuk cairnów, w tym my :D i jeszcze w klasie dwójka innych, szans pewnie nie mamy, ale zawsze to jakieś doświadczenie in plus, bo w wystawianiu jestem ZIELONA.

Posted

[quote name='Taverney'][B]Katik, [/B]będziesz z cairnem?

W sumie będzie 18 sztuk cairnów, w tym my :D i jeszcze w klasie dwójka innych, szans pewnie nie mamy, ale zawsze to jakieś doświadczenie in plus, bo w wystawianiu jestem ZIELONA.[/quote]
Tak, ja z Magią będe w szczeniakach i mamy 1 konkurentkę w klasie. :cool3: I liczę na 2 lokatę, ale to będzie debiut małej na ringu. Bardzo jestem ciekawa jak Magia zachowa sie na ringu (ona chyba zgłupieje widząc tyle psów i ludzi), no i ciekawe czy spodoba sie sędzinie.
Cieszę się, ze Was spotkamy. :multi:

Posted

[quote name='Błyskotka']Nas też ocenia ale w piątek :roll:.[/quote]

No to kopniak na szczęście :)

---
Ja też jestem ciekawa, jak mój wariat się zachowa na ringu, ale przynajmniej jestem o tyle do przodu, że nie będzie niespodzianki iż będzie w szoku, bo tyle psów w jednym miejscu zobaczy - był już towarzysko na dwóch wystawach psów :) Zachowuje się fantastycznie :)

Posted

Napewno juz ktos o to pytal a ja jeszcze raz poprosze jezeli ktos bedzie robil zdjecia to ja sie usmiecham cala geba o foty cardiganow .Bede krzyczala ze jestem z dodomaniakow

Posted

[quote name='elki']Napewno juz ktos o to pytal a ja jeszcze raz poprosze jezeli ktos bedzie robil zdjecia to ja sie usmiecham cala geba o foty cardiganow .Bede krzyczala ze jestem z dodomaniakow[/quote]

W jaki dzień są Cardigany? Ja w niedzielę będę, to jak też są w niedziele to pofoce :)

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Niestety nie otwiera mi się plan sędziowania:shake:czy może ktoś sprawdzić i podać mi gdzie i o której wystawiają się rottweilery?

z góry dziękuje;)[/QUOTE]

Witaj Asiunia:multi::multi::multi:

będziesz tez w piatek na wystawie??????Jeśli tak to zapraszam na ring 6 - będę z Dulką;);)

Posted

tu jest temat o wystawie pod katem zwiedzajacych :) :
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107711[/URL]
ceny parkingu tam chyba nie ma wiec prosze- 20 zl
reszte odpowiedzi tam znajdziesz

Posted

[quote name='McDzik']W jaki dzień są Cardigany? Ja w niedzielę będę, to jak też są w niedziele to pofoce :)[/quote]
Tak,tak jestesmy w niedziele na lodowisku nie pamietam nr ringu ale jutro dopisze :multi:

Posted

[quote name='elki7']Tak,tak jestesmy w niedziele na lodowisku nie pamietam nr ringu ale jutro dopisze :multi:[/quote]

A to kupie katalog na miejscu i sama sprawdze, bo do tego czasu zapomnę 10 razy :) Jeśli tylko ocena mi się nie pokryje (a na bank nie, bo jesteśmy jako przedostatni na naszym ringu bodajże), to oczywiście przyjdę zrobić cardigankową sesje :)