Angie_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja będę w niedziele, niestety bez psa, taki już żywot suki karmiącej:) Quote
mindgame Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='McDzik']Lodowiska to nikomu nie życzę :D[/quote] czemu? (10znaków) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='mindgame']czemu? (10znaków)[/quote] .... popytaj tych co już na nim wylądowali :cool3: ... Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Berneńczyki z tego co pamiętam są na lodowisku. Lodowiska nie życzą, bo jest tak jak na lodowisku - bardzo zimno. Dlatego sędziowane tam są zazwyczaj rasy duże, które nie trzęsą się jak galarety. W zeszłym roku sędziowie byli w kamizelkach i kurtkach zimowych. Wystawcy podobnie. A ja dzisiaj dostałam telefon z ZK Katowice no i będę też w piątek, czyli jestem we wszystkie trzy dni :-) Quote
AlaNowak Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Berneńczyki z tego co pamiętam są na lodowisku. Lodowiska nie życzą, bo jest tak jak na lodowisku - bardzo zimno. Dlatego sędziowane tam są zazwyczaj rasy duże, które nie trzęsą się jak galarety. W zeszłym roku sędziowie byli w kamizelkach i kurtkach zimowych. Wystawcy podobnie. A ja dzisiaj dostałam telefon z ZK Katowice no i będę też w piątek, czyli jestem we wszystkie trzy dni :-)[/quote] Niestety w piatek na lodowisku oceniane sa rowniez psy z afryki i innych cieplych krajow- basenji, psy faraona, nagie psy meksykanskie... Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='AlaNowak']Niestety w piatek na lodowisku oceniane sa rowniez psy z afryki i innych cieplych krajow- basenji, psy faraona, nagie psy meksykanskie...[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: A Jack Russell Teriery w piątek? Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='AlaNowak']Niestety w piatek na lodowisku oceniane sa rowniez psy z afryki i innych cieplych krajow- basenji, psy faraona, nagie psy meksykanskie...[/quote] no nie mów :-o:-o:-o:pissed::cry: Quote
.ania Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hmm.. a gdzie znaleźliście info o miejscu ringów dla poszczególnych ras? Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 O właśnie.. ciekawa jestem gdzie w tym roku malutkie ozdóbki wylądowały. Quote
d_orka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='.ania']Hmm.. a gdzie znaleźliście info o miejscu ringów dla poszczególnych ras?[/quote] Jeszcze nie ma takiego info, ale od paru lat rozmieszczenie ringów i ras się powtarza:razz:. Jednak w tym roku mogą być niespodzianki...np. cavaliery zagoszczą tym razem na płycie głównej a nie w bocznym holu /przeciek podany na cavisiowym forum/...:cool1: Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 czyli wraz z Cavalierkami zapewne i ST, bo rok temu były na tym samym... Sędziego też macie z Honk-Kongu? jak tak to znowu razem :D Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='.ania']Hmm.. a gdzie znaleźliście info o miejscu ringów dla poszczególnych ras?[/QUOTE] Z doświadczenia wiemy ;) Quote
d_orka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='McDzik']czyli wraz z Cavalierkami zapewne i ST, bo rok temu były na tym samym... Sędziego też macie z Honk-Kongu? jak tak to znowu razem :D[/quote] Niestety nie- nas sędziuje holender:razz:... Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kurcze no to jednak pewnie znowu będziemy w tym kąciku co rok temu.. Quote
mindgame Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jeżeli będziemy na lodowisku to bardzo fajnie :) Moja niuńka najlepiej czuje się właśnie w zimniejsze dni :) Jak jest 20stopni to już sapie... Praktycznie na każdej wystawie jak dotąd doskwierało jej ciepło, zobaczymy jak będzie tym razem. Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 O proszę, jka odmienność wsród opinii :D No to nie moge się doczekac jakiegoś planu ringowego.. Quote
katik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A mnie wszystko jedno, gdzie bedzie ring terrierów, najważniejsze towarzystwo wokół ringu. :) Quote
kika22 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A czy ktos wie kiedy mozna spodziewac sie stawek? I czy wogole beda?;) My bedziemy w piatek :lol: jak zwykle! Quote
Evni Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja też jestem ciekawa konkurencji :) i ile będzie seterków Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jak ktoś chce 'ręcznie' to zrobić, to z tej strony można policzyć, gdzie jest spis wystawców i ich psów zgłoszonych na wystawę (ale tak nie ma podanych ras ani klas). Quote
d_orka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='McDzik']Kurcze no to jednak pewnie znowu będziemy w tym kąciku co rok temu..[/quote] A ja tam bym się chętnie na ten kącik zamieniła:cool1: Płyta główna= mało miejsca,niesamowity ścisk,gwar, pełno ludzi z psami i zwiedzających ,przechodzących i oglądających. A w kąciku cicho, dużo miejsca na przebieżki i rozłożenie się z całym majdanem:roll:. Ale nas będzie troszkę- 71 sztuk więc pewnie dlatego.../ech, rasa robi się popularna/. Quote
AlaNowak Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='McDzik']no nie mów :-o:-o:-o:pissed::cry:[/quote] Mówie serio, dlatego zawsze przed wejsciem na ring musze r ozgrzac psa, aby nei telepal sie z zimna podczas oceny.... Quote
Tecia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Evni']ja też jestem ciekawa konkurencji :) i ile będzie seterków[/quote] A ktore sweterki Cie interesuja? Bo jesli rude to jz mniej wiecej z listy stawek wylapalam:) Quote
Talagia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Tecia']A ktore sweterki Cie interesuja? Bo jesli rude to jz mniej wiecej z listy stawek wylapalam:)[/QUOTE] Ja angolców tez juz troche naliczyłam :evil_lol: Quote
Recommended Posts