Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdrojka napisał(a):
No to hopamy ponownie, może tym razem ktoś zauważy...

oby w końcu. Jak ja oddam tę moją Niusię??? Po takim czasie:shake:???

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdrojka napisał(a):
Tweety, weź Ty się zdecyduj już teraz, zmienimy tytuł wątku i będzie po sprawie :cool3:

bardzo bym chciała ale nie mogę jej zostawić. Przez Nikusię jestem wyłączona jako DT:shake:

Posted

fona napisał(a):
Tweety, oddalabys Niki do Warszawy czy za daleko??

a mam inne wyjście skoro nie chcą jej na miejscu?:shake: zlustrujesz mi domek?
Mam nadzieję, że nie będzie zachowywać się jak Sońka i nie ucieknie w pierwszy dzień z domu coby po nią przyjechać;) Moja Niusieńka kochana. Obrzydliwie być tymczasem:placz:

Posted

Wyslalam pani zdjecia Niki, szuka wprawdzie

"szukam kotki 4-8 miesiecy, przyzwyczajonej do mieszkania z innymi kotkami. Mieszkam w bloku, więc kotka bedzie cały czas w domu. Najlepiej ruda, bura lub czarna (lub czarna z bialymi latkami)"

Ekstra, jak Makumba ma jechac do Krakowa, dzwonią domki z Warszawy... wszytsko na głowie

Posted

fona napisał(a):
Wyslalam pani zdjecia Niki, szuka wprawdzie

"szukam kotki 4-8 miesiecy, przyzwyczajonej do mieszkania z innymi kotkami. Mieszkam w bloku, więc kotka bedzie cały czas w domu. Najlepiej ruda, bura lub czarna (lub czarna z bialymi latkami)"

Ekstra, jak Makumba ma jechac do Krakowa, dzwonią domki z Warszawy... wszytsko na głowie

jak zwykle;) moze być tak, że przyjedziesz z Makumbem do nas a wrócisz z Nikusią;)

Posted

fona napisał(a):
o tym mysle, zobaczymy, czy pani sie odezwie
jesli sie odezwie, to Ty ja sprawdzisz, a jak uznasz, ze jest ok, to pojade na wizyte, ok?

oki:):loveu:

Posted

umówiłam sie dzisiaj z opiekunami Bonifacego znaczy Lucka na wizytę na poniedziałek. Napomknęłam, ze przyjdę z dziecięciem, bo bardzo tęskni i zażartowałam, że wezme też Nikusię, może chcą drugiego kota. I Pan Andrzej powiedział: "a to ja porozmawiam z moją dziewczyną na ten temat" No to ja zaraz, że żartowałam, bo tak było faktycznie a Pan na to, że obiecuje, że porozmawia ...

Byłam też dzisiaj u Felicjana. Ależ kocisko urosło, prawdziwy tygrys:loveu:. Najpierw długo mnie obwąchiwał, potem capnęłam go na kolana i chwilę posiedział. Ma naprawdę super dom i wspaniałego kompana Drabusia. A ich opiekunka bardzo wspiera finansowo, i nie tylko, leczenie Sheridana i Mafi od BeatySabry. Rewelacyjna kobitka. Życzę wszystkim aby trafiali tylko na takie domki jak ma Felicjan

A Niusia śpi sobie w nogach Moniki, która dzisiaj zachorowała, choć zazwyczaj śpi ze mną. Pewnie wydziela jakieś bioprądy aby mi dziecko wyzdrowiało.

Posted

Jutro przychodzi pani spotkać się z Niusią ale tern łobuziak z borówkowym nosem to nie wiem czy wywrze stosowne wrażenie, bo zaraz się gdzieś schowa albo coś zrzuci. Dlaczego ta zaraźnica nie ma jeszcze rujki???