Tweety Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 zdrojka napisał(a):No to hopamy ponownie, może tym razem ktoś zauważy... oby w końcu. Jak ja oddam tę moją Niusię??? Po takim czasie:shake:??? Quote
zdrojka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tweety, weź Ty się zdecyduj już teraz, zmienimy tytuł wątku i będzie po sprawie :cool3: Quote
Tweety Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 zdrojka napisał(a):Tweety, weź Ty się zdecyduj już teraz, zmienimy tytuł wątku i będzie po sprawie :cool3: bardzo bym chciała ale nie mogę jej zostawić. Przez Nikusię jestem wyłączona jako DT:shake: Quote
zdrojka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wiem, wiem, ale taką miałam malutką nadzieję :oops: Quote
fona Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tweety, oddalabys Niki do Warszawy czy za daleko?? Quote
Tweety Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 fona napisał(a):Tweety, oddalabys Niki do Warszawy czy za daleko?? a mam inne wyjście skoro nie chcą jej na miejscu?:shake: zlustrujesz mi domek? Mam nadzieję, że nie będzie zachowywać się jak Sońka i nie ucieknie w pierwszy dzień z domu coby po nią przyjechać;) Moja Niusieńka kochana. Obrzydliwie być tymczasem:placz: Quote
fona Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wyslalam pani zdjecia Niki, szuka wprawdzie "szukam kotki 4-8 miesiecy, przyzwyczajonej do mieszkania z innymi kotkami. Mieszkam w bloku, więc kotka bedzie cały czas w domu. Najlepiej ruda, bura lub czarna (lub czarna z bialymi latkami)" Ekstra, jak Makumba ma jechac do Krakowa, dzwonią domki z Warszawy... wszytsko na głowie Quote
Tweety Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 fona napisał(a):Wyslalam pani zdjecia Niki, szuka wprawdzie "szukam kotki 4-8 miesiecy, przyzwyczajonej do mieszkania z innymi kotkami. Mieszkam w bloku, więc kotka bedzie cały czas w domu. Najlepiej ruda, bura lub czarna (lub czarna z bialymi latkami)" Ekstra, jak Makumba ma jechac do Krakowa, dzwonią domki z Warszawy... wszytsko na głowie jak zwykle;) moze być tak, że przyjedziesz z Makumbem do nas a wrócisz z Nikusią;) Quote
fona Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 o tym mysle, zobaczymy, czy pani sie odezwie jesli sie odezwie, to Ty ja sprawdzisz, a jak uznasz, ze jest ok, to pojade na wizyte, ok? Quote
Tweety Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 fona napisał(a):o tym mysle, zobaczymy, czy pani sie odezwie jesli sie odezwie, to Ty ja sprawdzisz, a jak uznasz, ze jest ok, to pojade na wizyte, ok? oki:):loveu: Quote
Tweety Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 umówiłam sie dzisiaj z opiekunami Bonifacego znaczy Lucka na wizytę na poniedziałek. Napomknęłam, ze przyjdę z dziecięciem, bo bardzo tęskni i zażartowałam, że wezme też Nikusię, może chcą drugiego kota. I Pan Andrzej powiedział: "a to ja porozmawiam z moją dziewczyną na ten temat" No to ja zaraz, że żartowałam, bo tak było faktycznie a Pan na to, że obiecuje, że porozmawia ... Byłam też dzisiaj u Felicjana. Ależ kocisko urosło, prawdziwy tygrys:loveu:. Najpierw długo mnie obwąchiwał, potem capnęłam go na kolana i chwilę posiedział. Ma naprawdę super dom i wspaniałego kompana Drabusia. A ich opiekunka bardzo wspiera finansowo, i nie tylko, leczenie Sheridana i Mafi od BeatySabry. Rewelacyjna kobitka. Życzę wszystkim aby trafiali tylko na takie domki jak ma Felicjan A Niusia śpi sobie w nogach Moniki, która dzisiaj zachorowała, choć zazwyczaj śpi ze mną. Pewnie wydziela jakieś bioprądy aby mi dziecko wyzdrowiało. Quote
GreenEvil Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Fonka, to gdyby pani capnela tweety nikusie, to ja mam 4 miesieczna bialo -bura brzdace z ostrody u siebie :) pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Jutro przychodzi pani spotkać się z Niusią ale tern łobuziak z borówkowym nosem to nie wiem czy wywrze stosowne wrażenie, bo zaraz się gdzieś schowa albo coś zrzuci. Dlaczego ta zaraźnica nie ma jeszcze rujki??? Quote
BeataSabra Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Też trzymam kciuki Nikusia pakuj tobołki i sioooo do nowego domku ...... Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Patsi napisał(a):I jak po wizycie? dopiero o 19-stej Quote
BeataSabra Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 I co ?? Dopiero dotarłam do domu .... Praktycznie cały czas w biegu Quote
GreenEvil Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tweety napisał(a): Dlaczego ta zaraźnica nie ma jeszcze rujki??? Moze jest kocurem? :biggrina: pzdr GreenEvil Quote
Gem Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 GreenEvil napisał(a):Moze jest kocurem? :biggrina: pzdr GreenEvil Należy poważnie rozważyć taką możliwość ;) :evil_lol: Quote
Tweety Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 odczepcie się od malutkiej Niusi;) Ja tu muszę oddać prawie mojego kota a Wam żarty w głowie:mad: Quote
noemik Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Aga, dam ci moje dwa, od razu będzie ci lżej.:) Quote
Recommended Posts