Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona teraz nie ma czasu, bo bierze czynny udział w rehabilitacji Bacika. Właśnie czekam kiedy oberwie w końcu TĄ łapką od niego po pycholu, bo walki odbywają się wręcz turniejowe;) . Bacik lezy i ją obserwuje, Nika przechadza się tak jakby była jedynym kotem na świecie i nagle dziki okrzyk i skok na Bacika, który wcale nie pozostaje dłużny:evil_lol:

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To pierwsze Święta Miauci za TM, bardzo mi jej brakuje :-(
Nikusia oczywiście rozrabia pod choinką, szczególnie w nocy rozbierają ją z Sońką z baniek i urządzają zawody kto głośniej będzie turlał po parkiecie. Sońka obecnie na prowadzeniu a ja dawno tak źle nie sypiam jak w te Święta:diabloti::mad:. I jeszcze paskudy wciągają w to Bacika.
Sońce od Wigili przypominam gdzie podziewała sie rok temu i w którym miejscu o jakiej godzinie ja byłam w związku z jej ucieczką:mad: Ma szczęście, że w drugi dzień Świąt o tej porze to już chyba dojeżdżałyśmy do domu;)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nikusia nadal bezdomna. Za to opanowała wskakiwanie na szafę a stamtąd urządza sobie spacery po karniszu. Oczywiście nie zawsze utrzymuje pełną równowagę:mad: Komu kociego akrobatę???

Posted

muszę Wam powiedzieć, że Nika pochodzi z rodziny gwiazdorów - brat Felicjan, w dniu kota, występował ze swoją opiekunką w telewizji, aż w wiadomościach (lokalnych ale zawsze, od czegoś trzeba zacząć:evil_lol:) więc nie wiadomo jaka kariera przed Niką;)

Posted

Tweety napisał(a):
muszę Wam powiedzieć, że Nika pochodzi z rodziny gwiazdorów - brat Felicjan, w dniu kota, występował ze swoją opiekunką w telewizji, aż w wiadomościach (lokalnych ale zawsze, od czegoś trzeba zacząć:evil_lol:) więc nie wiadomo jaka kariera przed Niką;)

No no!!!:klacz:Gratulacje!!! Miaucia pewnie jest z Felusia dumna, jeszcze tylko domek dla Nikusi potrzebny...:placz:

Posted

żeby chociaż glizda dostała już rujki, to by sie ją potem ciachnęło a ona nic. Chodzi wciąż po siatce w oknie jak małpa, bo ciepło więc zarządziłam wietrzenie futer i tyle z niej pożytku;)