Gem Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 E tam, Tweety przesadza :cool3: Widziałem Nikę dziś przy okazji transportu Sheridana i kotka wcale nie biegała, nie huśtała się ani nie wisiała :eviltong: Grzeczna, spokojna kotka :loveu: Quote
Patsi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jutro wysyłam Nikusiowe ogłoszenie adopcyjne do KOTA, mam nadzieję, że tym razem będzie odzew. Quote
Tweety Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Nikulka ma nowego kolegę, na którego niestety troszkę syczy. Ale mam dziwne wrażenie, że zdążą się jeszcze zaprzyjaźnić;) przy tym tempie adopcji Nikusi:mad: Quote
zdrojka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Masz nowego tymczasowicza? :crazyeye: :evil_lol: Quote
fona Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A może się szybciej wyprowadzi dzieki temu. Bo pewnie Tweety w pracy i Miaucia odbiera elefony w sprawie domku dla niej i mówi: Dziękuję, już nieaktualne. A Tweety rece załamuje, że nikt jej nie chce... ;) Quote
BeataSabra Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 fona napisał(a):A może się szybciej wyprowadzi dzieki temu. Bo pewnie Tweety w pracy i Miaucia odbiera elefony w sprawie domku dla niej i mówi: Dziękuję, już nieaktualne. A Tweety rece załamuje, że nikt jej nie chce... ;) Oj tak Nikusia jest do tego zdolna....:evil_lol: Jak się wyprowadzi to już nie będzie miała cioci do ciumkania......:loveu: Quote
Tweety Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 zdrojka napisał(a):Masz nowego tymczasowicza? :crazyeye: :evil_lol: i owszem, "samoprzylepne" kociątko, przeurocze:loveu:, które zakwalifikowano do amputacji przedniej łapki (po zderzenie z samochodem:mad:) ale próbuję go rehabilitować aby do tego nie dopuścić. Tutaj jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100992 Quote
Tweety Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 dzisiaj mamy dwie wizyty w sprawie adopcji, jedna z polecenia noemik druga też od kogos zaprzyjaźnionego. Nikulka powinna już iść do domu, najwyższy czas, ja i tak mam już wrażenie, że oddaję swojego kota:-( Quote
noemik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 mocno trzymam kciuki.:) (ten ktoś ode mnie to z dziś czy z wczoraj?) Quote
fona Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tweety napisał(a):dzisiaj mamy dwie wizyty w sprawie adopcji, jedna z polecenia noemik druga też od kogos zaprzyjaźnionego. Nikulka powinna już iść do domu, najwyższy czas, ja i tak mam już wrażenie, że oddaję swojego kota:-( oooo, nareszcie!!!! trzymam mocno kciuki, zeby domki Ci sie spodobaly - i Nikusi. Wiem, co czujesz... Quote
Tweety Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 noemik napisał(a):mocno trzymam kciuki.:) (ten ktoś ode mnie to z dziś czy z wczoraj?) z dziś, z wczoraj dwa nieaktualne, dwa nie odpowiedziały na maila, ostatni pan chciał mniejszego więc wziął chyba w końcu tego koteczka czarnego z wątku Mrauliny (te ze stajni czy z rzeźni) przynajmniejna tym stanęło Quote
noemik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 mam dobre przeczucia do tej Pani z dziś. kciuki dla Niki. I dla Ciebie, cioci Tweety też. Quote
Tweety Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 pierwsza pani była konkretna przez telefon ale Nika nie zamierzała siedzieć u niej na rękach i mruczeć więc nie zrobiła dobrego wrażenia a druga jednak nie doszła, nawet nie zadzwoniła jak i nie odebrała telefonu. Dzięki temu, aby zdążyć z Bacikiem na zastrzyk, musiałam wezwać taksówkę:angryy: Quote
fona Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no kurcze... Quote
Tweety Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 niestety, pozostali odpisali, że to już nieaktualne:shake: już mają swoje koty Quote
fona Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Tweety, sobota, imieniny kota - musi domek dzis zadzownic! Quote
Patsi Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Nikusia przypomina wszystkim, że szuka swojego Człowieka!!! Quote
Tweety Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Nowy kolega Nikusi, Sheridan vel Bacik nie znosi już z takim spokojem miętoszenia łapki, możliwe, że pojawiło się w niej jakies mrowienie, bo troszkę ją obgryza, potem liże. Niestety, mnie też obgryza i drapie chociaż akurat osobiście mrowienia nie czuję więc mnie nie swędzi :twisted: Dołączyliśmy jeszcze czesanie miękką szczoteczką łapki (polowanie na szczotkę też jest świetną zabawą :twisted: ), rolowanie łapki. W wolnych chwilach rozrabiają z Nikusią. Nika na niego poluje kręcąc kuperkiem i robiąc dziki skok:evil_lol: Quote
fona Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 i skacze bokiem pewnie, czyli robi wiewióre!! :) Quote
Gem Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 fona napisał(a):i skacze bokiem pewnie, czyli robi wiewióre!! :) Bokiem czy nie, ale powinna skoczyć do własnego domku :cool3: Quote
Tweety Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Gem napisał(a):Bokiem czy nie, ale powinna skoczyć do własnego domku :cool3: czas byłby wielki ku temu;) Quote
Tweety Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 fona napisał(a):i skacze bokiem pewnie, czyli robi wiewióre!! :) te boczne skoki z wygiętym grzbietem to jest widok chyba najlepszy w świecie:lol: Quote
fona Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Zdecudowanie tak! Niki, lamiesz zasady, Makumba dzisiaj jedzie do swojego m5, a ty?????????????? Quote
Recommended Posts