Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E tam, Tweety przesadza :cool3: Widziałem Nikę dziś przy okazji transportu Sheridana i kotka wcale nie biegała, nie huśtała się ani nie wisiała :eviltong: Grzeczna, spokojna kotka :loveu:

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikulka ma nowego kolegę, na którego niestety troszkę syczy. Ale mam dziwne wrażenie, że zdążą się jeszcze zaprzyjaźnić;) przy tym tempie adopcji Nikusi:mad:

Posted

A może się szybciej wyprowadzi dzieki temu. Bo pewnie Tweety w pracy i Miaucia odbiera elefony w sprawie domku dla niej i mówi: Dziękuję, już nieaktualne.
A Tweety rece załamuje, że nikt jej nie chce... ;)

Posted

fona napisał(a):
A może się szybciej wyprowadzi dzieki temu. Bo pewnie Tweety w pracy i Miaucia odbiera elefony w sprawie domku dla niej i mówi: Dziękuję, już nieaktualne.
A Tweety rece załamuje, że nikt jej nie chce... ;)

Oj tak Nikusia jest do tego zdolna....:evil_lol:
Jak się wyprowadzi to już nie będzie miała cioci do ciumkania......:loveu:

Posted

dzisiaj mamy dwie wizyty w sprawie adopcji, jedna z polecenia noemik druga też od kogos zaprzyjaźnionego. Nikulka powinna już iść do domu, najwyższy czas, ja i tak mam już wrażenie, że oddaję swojego kota:-(

Posted

Tweety napisał(a):
dzisiaj mamy dwie wizyty w sprawie adopcji, jedna z polecenia noemik druga też od kogos zaprzyjaźnionego. Nikulka powinna już iść do domu, najwyższy czas, ja i tak mam już wrażenie, że oddaję swojego kota:-(

oooo, nareszcie!!!! trzymam mocno kciuki, zeby domki Ci sie spodobaly - i Nikusi.

Wiem, co czujesz...

Posted

noemik napisał(a):
mocno trzymam kciuki.:) (ten ktoś ode mnie to z dziś czy z wczoraj?)

z dziś, z wczoraj dwa nieaktualne, dwa nie odpowiedziały na maila, ostatni pan chciał mniejszego więc wziął chyba w końcu tego koteczka czarnego z wątku Mrauliny (te ze stajni czy z rzeźni) przynajmniejna tym stanęło

Posted

pierwsza pani była konkretna przez telefon ale Nika nie zamierzała siedzieć u niej na rękach i mruczeć więc nie zrobiła dobrego wrażenia a druga jednak nie doszła, nawet nie zadzwoniła jak i nie odebrała telefonu. Dzięki temu, aby zdążyć z Bacikiem na zastrzyk, musiałam wezwać taksówkę:angryy:

Posted

Nowy kolega Nikusi, Sheridan vel Bacik nie znosi już z takim spokojem miętoszenia łapki, możliwe, że pojawiło się w niej jakies mrowienie, bo troszkę ją obgryza, potem liże. Niestety, mnie też obgryza i drapie chociaż akurat osobiście mrowienia nie czuję więc mnie nie swędzi :twisted: Dołączyliśmy jeszcze czesanie miękką szczoteczką łapki (polowanie na szczotkę też jest świetną zabawą :twisted: ), rolowanie łapki. W wolnych chwilach rozrabiają z Nikusią. Nika na niego poluje kręcąc kuperkiem i robiąc dziki skok:evil_lol: