Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wega jeszcze w lecznicy:

...i w samochodzie w drodze do domu:

Za kąpiel i strzyżenie Wegi -150zł zapłacił dom tymczasowy.BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol:

Posted

Jaro,było dużo telefonów w odpowiedzi na Twoje ogłoszenia:lol:.Niektóre bardzo sensowne,wszystkie telefony,informacje i moje spostrzeżenia przekazałam fundacji.

Przed chwilą rozmawiałam z domkiem tymczasowym Wegi.Niunia zjadła,wypiła ,merda ogonem na widok Państwa.Jest jeszcze przerażona ale po przyjeździe była zainteresowana wszystkimi zapachami.Domek tymczasowy powiedział,że będzie dobrze.:lol:
Podróż trochę ją przerażała,była niespokojna ale po pewnym czasie uspokoiła się i spokojnie podróżowała.

Posted

Jest piękna i mam nadzieję , że równie szybko znajdzie wspaniały , godny takiego psa dom stały ..... o ile dt będzie w stanie ją komukolwiek oddać ;)

Posted

Koniec marzeń :mad: DT dla psów pasterskich stróżujących jest na wagę złota i Wega nie powinna się tam nadto rozgaszczać!

Naszym celem jest przygotowanie Wegi na podbój świata i znalezienie jej odpowiedniego domu :loveu:

[SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji:
Elza - 692438657 lub Camara - 609741026

=============================================================

FUNDACJA PASTERZE
56-300 Milicz ul. Osadnicza 19
nr konta: 58 9582 0000 2000 0024 2660 0001

Posted

Oczywiście,masz rację,ale ludzie z tego domku też na wagę złota,więc się rozmarzyłam:lol:
DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE ZA POMOC:lol:
Do pierwszego postu wrzucam namiary na Elzę i Camarę jako kontakt w sprawie adopcji.

Posted

Romka napisał(a):
Ja też po cichutku marzę,że dt...;)

Heh , a ja to wiem z autopsji ;) Niby szukam domu dla Zorki , ale chyba tak aby nie znaleźć :evil_lol:

Posted

Camara napisał(a):
Koniec marzeń :mad: DT dla psów pasterskich stróżujących jest na wagę złota i Wega nie powinna się tam nadto rozgaszczać!

Naszym celem jest przygotowanie Wegi na podbój świata i znalezienie jej odpowiedniego domu :loveu:

[SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji:
Elza - 692438657 lub Camara - 609741026

=============================================================

FUNDACJA PASTERZE
56-300 Milicz ul. Osadnicza 19
nr konta: 58 9582 0000 2000 0024 2660 0001

Jeśli się nie mylę , to jeden domek Wam odpadł jakoś rok temu ;)
Zagnieździł się tam na stałe nasz Misiek :loveu:

Posted

Zaraz po przyjeździe Wegi na DT u Murki, tak napisała o niej jej tymczasowa opiekunka:

Futro odrośnie. We wrześniu, październiku Wega będzie pokryta krótkimi, białymi loczkami i będzie ślicznie wyglądała.
Na razie Wega się boi. Nie człowieka, bo do człowieka się garnie i przytula. Boi się zupełnie nieznanego świata. Chyba pierwszymi ludźmi, z którymi miała prawdziwy kontakt były schroniskowe wolontariuszki i to pozwoliło jej nieśmiało uwierzyć, że człowiek jest fajny.
Dziękuję schronisku w Łowiczu za życzliwy stosunek i pomoc.