Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za zdjęcia :D Chciało ci się tyle robić? :eviltong:

Dzisiaj standardowo moja szczekaczka musiała poszczekać na wszystkich dookoła. Wzięła też udział w psim przedszkolu i zdecydowanie szybciej łapie komendy jak uczę ją sama :) Na szczęście deszcz skrócił szkolenie (pierwszy raz cieszyłam się, że zmokłam) ;) Później odbył się spacerek na Borki w towarzystwie Puni i Karbona. Nika przychodzi na każde albo stoi i czeka aż ja do niej podejdę. Bardzo spodobało jej się bieganie w wysokiej trawie, a później wskakiwanie na oponę po patyk ;) W drodze powrotnej towarzyszyła nam dodatkowo Bufi. Trochę dłuuugo się szło, bo Karbonik musiał odpoczywać. Kiedy odniosłam ją do boksu zaczęła strasznie piszczeć i szczekać, aż żal mi ją tam było zostawiać :(

I kilka zdjęć :D

Posted

pela112 napisał(a):
Chciało ci się tyle robić? :eviltong:

Sama byłam zdziwiona, ale wyszło mi wczoraj 145 zdjęć - tak jakby aparat sam je robił :eviltong:

Posted

Tak Nika już w nowym domku. Pytałam p. Anię o jej wrażenia po rozmowie z nowymi właścicielami i powiedziała, że wydają się być ok :) A tak trochę schodząc z tematu dzisiaj dzwoniłam do nowego właściciela Lei, ale ciągle łapała mnie poczta głosowa, spróbuję jeszcze jutro.