Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tianku']...
co do Fitminu to moim zdaniem trzeba jakiś preparat z większą ilością glukozaminy i chondroityny kto ma czas coś poszukać najlepiej w tym samym sklepie co karma żeby było w jednej przesyłce

tak na szybko to np takie coś znalazłam
[URL]http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=2729[/URL] tylko to tabletki a przy wadze Karusia to chyba na miesiąc... ale trzeba mu cos poszukac[/QUOTE]

Jeśli chodzi o glukozamine, to tak jak dziewczyny wspominały wcześniej, bardziej się opłaca kupic "ludzką" niż weterynaryjną.

Posted (edited)

[quote name='zozola77']wow..ale teraz bogaty ;)[/QUOTE]
Karo brakuje deklaracji...I jest to niestety niewiele..Hotelik i dobra karma..To 410 zl...
[B][SIZE=2][B]A jego karma to
BRIT ADULT EXTRA LARGE XL 15kg + 3kg GRATI[/B][/SIZE][FONT=Arial]
Karma klasy premium dla dorosłych psów olbrzymich ras[/FONT][/B]
[CENTER][COLOR=#000000][FONT=Lucida Sans Unicode][FONT=Arial]Pełnoporcjowa karma dla dorosłych ras olbrzymich (45-90kg) zwiększoną zawartością mięsa - nawet do 45%. Wyróżnia ją także zastosowanie dodatku wyjątkowej formuły ziół i owoców poprawiających właściwości karmy.
W przypadku psów bardzo dużych ras niezmiernie ważna jest odpowiednia dawka białka w karmie ze względu na możliwość wystąpienia problemów z formowaniem się układu kostnego. Obniżona zawartość energii w karmie umożliwia odpowiednią kontrolę optymalnej wagi psów i ogranicza w ten sposób występowanie chorób stawów. Wysoka koncentracja substancji odżywczych w karmie umożliwia podawanie relatywnie niskich dawek pokarmowych, co z kolei ogranicza ryzyko występowania skrętów jelit. Prawidłowe proporcje kwasów tłuszczowych (omega 3 i 6) wpływają na zdrowie układu krążenia i zapobiegają jego schorzeniom.....koniec cytatu

[/FONT][/FONT][/COLOR][/CENTER]
A więc ta uzbierana kaska prawie na trzy miesiące................
Poziomko proszę zaznacz,że pieniązki z mojego bazarku to miesięczne deklaracje 50 zł
Niestety nikt nie dzwoni i nie pyta...I o tym trzeba pamietac ...

Edited by ick
Posted

wiecie kto robi te ogłoszenia dla Karo?

[url]http://tablica.pl/oferta/karo-wielki-bialy-przytulak-potrzebuje-ciebie-CID103-ID3EW5Z.html#44b1ff3cce[/url]

kto ułoży jakiś tekst z aktualnych info o Karo może wykupimy na jakimś bazarku ogłoszeniowym pakiet

Posted

[quote name='Tianku']wiecie kto robi te ogłoszenia dla Karo?

[URL]http://tablica.pl/oferta/karo-wielki-bialy-przytulak-potrzebuje-ciebie-CID103-ID3EW5Z.html#44b1ff3cce[/URL]

kto ułoży jakiś tekst z aktualnych info o Karo może wykupimy na jakimś bazarku ogłoszeniowym pakiet[/QUOTE]

ie mam pojęcia...ale tekst nieaktualny i namiar rownież :(

Posted

Wykupiłam 50 ogłoszeń dla Karo
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250878-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-na-hotelik-Majki-i-Kory-do-07-03-2014-do-21-00[/url]
jaki tekst ...Musimy podać..

Posted

Przydreptałam na wątek- ick wykupiła u mnie ogłoszenia dla Karo:loveu: czekam na tekst i aktualne dane osoby do kontaktu :) Zdjęcia sobie ukradnę sama :)

Posted

[quote name='Juldan']Przydreptałam na wątek- ick wykupiła u mnie ogłoszenia dla Karo:loveu: czekam na tekst i aktualne dane osoby do kontaktu :) Zdjęcia sobie ukradnę sama :)[/QUOTE]

Super,bo samej ciężko ogarnąć ogłoszenia takiej ilości psiaków świętokrzyskich.

Posted

[quote name='miron h']We wtorek będę zamawiac jedzenie dla swoich psiaków, czy dla Karo tez mam zamówic od razu ?[/QUOTE]
Tak. Tak i od razu Fitmin czy tam glukozaminę co lepsze jest.
Podaj kwotę do zapłaty i od razu przeleję Ci kasę. Dzięki Miron :)

Posted

[quote name='miron h']We wtorek będę zamawiac jedzenie dla swoich psiaków, czy dla Karo tez mam zamówic od razu ?[/QUOTE]

Miron h czy mógłbyś coś kupić dla Karo na te stawy ,Ty lepiej się na tym znasz .Ja znam tylko arthroflex .Ja zapłacę tylko proszę podajcie mi ile i komu .
Czy może macie doświadczenie z ogłoszeniami .Jakie ,gdzie .Widzę ,że w internecie będzie już miał ,Może wyróżnić ,może jakieś gazetowe tak aby Karusiowi zwiększyć szanse na dom.

Posted

[quote name='kabaja']myślę ,że tak . tak jak poprzednim razem ,ale Poziomka musi się wypowiedzieć .
Miron h czy mógłbyś coś kupić dla Karo na te stawy ,Ty lepiej się na tym znasz .Ja znam tylko arthroflex .Ja zapłacę tylko proszę podajcie mi ile i komu .
Czy może macie doświadczenie z ogłoszeniami .Jakie ,gdzie .Widzę ,że w internecie będzie już miał ,Może wyróżnić ,może jakieś gazetowe tak aby Karusiowi zwiększyć szanse na dom.[/QUOTE]

kabaja najlepsiejsze ogłoszenia robi savahna skuteczność ma niesamowitą:loveu:,była na tym wątku i wiem,że zagląda,poproszę ją ładnie to na pewno zrobi

Posted

[quote name='kabaja']super by było :lol: mogłaby zrobić na tych popularniejszych i co parę dni odnawiała a resztę zrobiłaby Juldan u której ick wykupiła ogłoszenia .[/QUOTE]

savahna zrobi ,bo to dobra kobieta jest,a Karo leży jej na sercu tak jak wielu nam tutaj,savahnaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś kobieto:placz:

Posted

[quote name='savahna'][B]KARO na Warszawę[/B](pakiet 11 serwisów)
[URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/216060/KARO-wilczarz-mixduzy70cmprzyjaznywesolybiszkoptowy-piesADOPCJA/#.UvUHjfsllvw[/URL][/QUOTE]
Tutaj mamy tekst savahna
a zaraz mirona

Posted

[quote name='miron h']Daje opis. Wybierzecie i sklecicie co tam potrzebne :)
Karo to duży pies trochę w typie wilczarza irlandzkiego. Stosunkowo młody czasami o zachowaniu szczeniaka. Bardzo terytorialny, na podwórko bez pozwolenia nie wpuści obcej osoby. Czujny i nieufny w stosunku do obcych osób. Znajomości najlepiej nawiązuje na spacerach. Wtedy jest szczęśliwy i nie zwraca zbytnio uwagi na to kto go prowadzi i głaszcze ^^ Jeżeli komuś zaufa to jest przekochanym, przytulaśnym psiakiem.

I trzeba to połaczyc...I coś skleić..
Ogloszenia sa pilnie potrzebne im więcej tym lepiej..Im prędzej tym lepiej..

Poziomka proszę wyslij Juldan te 10 zl z mojego bazarku..
Kaskę mamy zaledwie na prawie 3 miesiące a wiec ostroznie wydawajmy na suplementy ..
Tak aby miał na przysze miesiace na hotelik i karme...

Posted

Skoro kilka osób ma robić ogłoszenia to trzeba by jakoś to zgrać,żeby nie robić jednego dnia i na ten sam rejon. Trzeba się jakos podzielić.
Ja mogę mu robić ogłoszenia na początku tygodnia....
Jakie rejony wchodzą w grę? warszawa,Kraków,Katowice,Kielce czy dalej też?

Posted

Ja mu z takim tekstem robiłam.

SZUKAMY DOMU DLA KARO.

Karo to duży pies trochę w typie wilczarza irlandzkiego w wieku ok. 4 lat.

Bardzo terytorialny, na podwórko bez pozwolenia nie wpuści obcej osoby. Czujny i nieufny w stosunku do obcych osób. Znajomości najlepiej nawiązuje na spacerach. Wtedy jest szczęśliwy i nie zwraca zbytnio uwagi na to kto go prowadzi i głaszcze. Jeżeli komuś zaufa to jest przekochanym, przytulaśnym psiakiem. Nie lubi jak mu się grzebie w misce.
Ładnie chodzi na smyczy, na początku spaceru trochę ciągnie, ale potem idzie elegancko .
Potrzebuje osoby, która nie da sobie wejśc na głowę i będzie z nim cwiczyła i spacerowała. Pozostawiony sam sobie , zdziczeje. Wymaga kontaktu z czlowiekiem. Na podwórku potrafi łazic za mną krok w krok Lubi cwiczyc i za smakolyki jest w stanie dużo zrobic. Trzeba tylko zdobyc jego zaufanie.

Kontakt: 604275553

Posted

Ok- biorę tekst który jest powyżej. Na jaki rejon ogłaszać Karo? Będę zaglądała na wątek i odnawiała ogłoszenia :)

Posted

Za karme 109 zl , dalej jeszcze ta promocyjna, 15kg + 3 gratis. Natomiast co do suplementow. Tak jak pisalem wczesniej, lepiej kupic ludzka GLukozamine niz preparaty weterynaryjne, które są nawet 3, 4 razy droższe. W Fitmnie po miesięcznej kuracji robi się i tak przerwe/

Posted

[quote name='PaSja Hera']Karo na Kraków:

[URL]http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/karo-mix-wilczarz-terytorialny-oddany-szybko-sie-uczy-adopcja-573284840[/URL][/QUOTE]

Tutaj tez mamy fajny tekscik..
Zrobmy duzo tych ogloszeń..Prosze dogocioteczki zrobmy to jak najszybciej..
To takie pilne..czas leci...A kaski mamy tak mało..A Karuś sliczny i zadowolony..Pozdrawiam

Posted

jak napiszecie w ogloszeniach, ze on taki terytorialny, to nikt nie zadzwoni :) :) kto przyjedzie po psa, ktory go nie wpuści na podwórko? ;) to można w trakcie rozmowy z chętnymi jakoś delikatnie napomknąc ;) a nie od razu z grubej rury...jeszcze brakuje tekstu, ze gryzie po rękach przy misce :(