miron h Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='Tianku']... co do Fitminu to moim zdaniem trzeba jakiś preparat z większą ilością glukozaminy i chondroityny kto ma czas coś poszukać najlepiej w tym samym sklepie co karma żeby było w jednej przesyłce tak na szybko to np takie coś znalazłam [URL]http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=2729[/URL] tylko to tabletki a przy wadze Karusia to chyba na miesiąc... ale trzeba mu cos poszukac[/QUOTE] Jeśli chodzi o glukozamine, to tak jak dziewczyny wspominały wcześniej, bardziej się opłaca kupic "ludzką" niż weterynaryjną. Quote
2010 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 (edited) [quote name='zozola77']wow..ale teraz bogaty ;)[/QUOTE] Karo brakuje deklaracji...I jest to niestety niewiele..Hotelik i dobra karma..To 410 zl... [B][SIZE=2][B]A jego karma to BRIT ADULT EXTRA LARGE XL 15kg + 3kg GRATI[/B][/SIZE][FONT=Arial] Karma klasy premium dla dorosłych psów olbrzymich ras[/FONT][/B] [CENTER][COLOR=#000000][FONT=Lucida Sans Unicode][FONT=Arial]Pełnoporcjowa karma dla dorosłych ras olbrzymich (45-90kg) zwiększoną zawartością mięsa - nawet do 45%. Wyróżnia ją także zastosowanie dodatku wyjątkowej formuły ziół i owoców poprawiających właściwości karmy. W przypadku psów bardzo dużych ras niezmiernie ważna jest odpowiednia dawka białka w karmie ze względu na możliwość wystąpienia problemów z formowaniem się układu kostnego. Obniżona zawartość energii w karmie umożliwia odpowiednią kontrolę optymalnej wagi psów i ogranicza w ten sposób występowanie chorób stawów. Wysoka koncentracja substancji odżywczych w karmie umożliwia podawanie relatywnie niskich dawek pokarmowych, co z kolei ogranicza ryzyko występowania skrętów jelit. Prawidłowe proporcje kwasów tłuszczowych (omega 3 i 6) wpływają na zdrowie układu krążenia i zapobiegają jego schorzeniom.....koniec cytatu [/FONT][/FONT][/COLOR][/CENTER] A więc ta uzbierana kaska prawie na trzy miesiące................ Poziomko proszę zaznacz,że pieniązki z mojego bazarku to miesięczne deklaracje 50 zł Niestety nikt nie dzwoni i nie pyta...I o tym trzeba pamietac ... Edited March 13, 2014 by ick Quote
andzia69 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 trzeba zmasować akcję ogłoszeniową....może by się udalo go wyekspediowac do domu do konca pieniążków :( tylko trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo ogłoszeń! Quote
Tianku Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 wiecie kto robi te ogłoszenia dla Karo? [url]http://tablica.pl/oferta/karo-wielki-bialy-przytulak-potrzebuje-ciebie-CID103-ID3EW5Z.html#44b1ff3cce[/url] kto ułoży jakiś tekst z aktualnych info o Karo może wykupimy na jakimś bazarku ogłoszeniowym pakiet Quote
andzia69 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Tianku']wiecie kto robi te ogłoszenia dla Karo? [URL]http://tablica.pl/oferta/karo-wielki-bialy-przytulak-potrzebuje-ciebie-CID103-ID3EW5Z.html#44b1ff3cce[/URL] kto ułoży jakiś tekst z aktualnych info o Karo może wykupimy na jakimś bazarku ogłoszeniowym pakiet[/QUOTE] ie mam pojęcia...ale tekst nieaktualny i namiar rownież :( Quote
2010 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Wykupiłam 50 ogłoszeń dla Karo [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250878-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-na-hotelik-Majki-i-Kory-do-07-03-2014-do-21-00[/url] jaki tekst ...Musimy podać.. Quote
Juldan Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Przydreptałam na wątek- ick wykupiła u mnie ogłoszenia dla Karo:loveu: czekam na tekst i aktualne dane osoby do kontaktu :) Zdjęcia sobie ukradnę sama :) Quote
miron h Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 (edited) We wtorek będę zamawiac jedzenie dla swoich psiaków, czy dla Karo tez mam zamówic od razu ? Edited March 16, 2014 by miron h . Quote
PaSja Hera Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='Juldan']Przydreptałam na wątek- ick wykupiła u mnie ogłoszenia dla Karo:loveu: czekam na tekst i aktualne dane osoby do kontaktu :) Zdjęcia sobie ukradnę sama :)[/QUOTE] Super,bo samej ciężko ogarnąć ogłoszenia takiej ilości psiaków świętokrzyskich. Quote
Poziomka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='miron h']We wtorek będę zamawiac jedzenie dla swoich psiaków, czy dla Karo tez mam zamówic od razu ?[/QUOTE] Tak. Tak i od razu Fitmin czy tam glukozaminę co lepsze jest. Podaj kwotę do zapłaty i od razu przeleję Ci kasę. Dzięki Miron :) Quote
kabaja Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='miron h']We wtorek będę zamawiac jedzenie dla swoich psiaków, czy dla Karo tez mam zamówic od razu ?[/QUOTE] Miron h czy mógłbyś coś kupić dla Karo na te stawy ,Ty lepiej się na tym znasz .Ja znam tylko arthroflex .Ja zapłacę tylko proszę podajcie mi ile i komu . Czy może macie doświadczenie z ogłoszeniami .Jakie ,gdzie .Widzę ,że w internecie będzie już miał ,Może wyróżnić ,może jakieś gazetowe tak aby Karusiowi zwiększyć szanse na dom. Quote
devoner Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='kabaja']myślę ,że tak . tak jak poprzednim razem ,ale Poziomka musi się wypowiedzieć . Miron h czy mógłbyś coś kupić dla Karo na te stawy ,Ty lepiej się na tym znasz .Ja znam tylko arthroflex .Ja zapłacę tylko proszę podajcie mi ile i komu . Czy może macie doświadczenie z ogłoszeniami .Jakie ,gdzie .Widzę ,że w internecie będzie już miał ,Może wyróżnić ,może jakieś gazetowe tak aby Karusiowi zwiększyć szanse na dom.[/QUOTE] kabaja najlepsiejsze ogłoszenia robi savahna skuteczność ma niesamowitą:loveu:,była na tym wątku i wiem,że zagląda,poproszę ją ładnie to na pewno zrobi Quote
kabaja Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 super by było :lol: mogłaby zrobić na tych popularniejszych i co parę dni odnawiała a resztę zrobiłaby Juldan u której ick wykupiła ogłoszenia . Quote
devoner Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='kabaja']super by było :lol: mogłaby zrobić na tych popularniejszych i co parę dni odnawiała a resztę zrobiłaby Juldan u której ick wykupiła ogłoszenia .[/QUOTE] savahna zrobi ,bo to dobra kobieta jest,a Karo leży jej na sercu tak jak wielu nam tutaj,savahnaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś kobieto:placz: Quote
2010 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='savahna'][B]KARO na Warszawę[/B](pakiet 11 serwisów) [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/216060/KARO-wilczarz-mixduzy70cmprzyjaznywesolybiszkoptowy-piesADOPCJA/#.UvUHjfsllvw[/URL][/QUOTE] Tutaj mamy tekst savahna a zaraz mirona Quote
2010 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='miron h']Daje opis. Wybierzecie i sklecicie co tam potrzebne :) Karo to duży pies trochę w typie wilczarza irlandzkiego. Stosunkowo młody czasami o zachowaniu szczeniaka. Bardzo terytorialny, na podwórko bez pozwolenia nie wpuści obcej osoby. Czujny i nieufny w stosunku do obcych osób. Znajomości najlepiej nawiązuje na spacerach. Wtedy jest szczęśliwy i nie zwraca zbytnio uwagi na to kto go prowadzi i głaszcze ^^ Jeżeli komuś zaufa to jest przekochanym, przytulaśnym psiakiem. I trzeba to połaczyc...I coś skleić.. Ogloszenia sa pilnie potrzebne im więcej tym lepiej..Im prędzej tym lepiej.. Poziomka proszę wyslij Juldan te 10 zl z mojego bazarku.. Kaskę mamy zaledwie na prawie 3 miesiące a wiec ostroznie wydawajmy na suplementy .. Tak aby miał na przysze miesiace na hotelik i karme... Quote
savahna Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Skoro kilka osób ma robić ogłoszenia to trzeba by jakoś to zgrać,żeby nie robić jednego dnia i na ten sam rejon. Trzeba się jakos podzielić. Ja mogę mu robić ogłoszenia na początku tygodnia.... Jakie rejony wchodzą w grę? warszawa,Kraków,Katowice,Kielce czy dalej też? Quote
PaSja Hera Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ja mu z takim tekstem robiłam. SZUKAMY DOMU DLA KARO. Karo to duży pies trochę w typie wilczarza irlandzkiego w wieku ok. 4 lat. Bardzo terytorialny, na podwórko bez pozwolenia nie wpuści obcej osoby. Czujny i nieufny w stosunku do obcych osób. Znajomości najlepiej nawiązuje na spacerach. Wtedy jest szczęśliwy i nie zwraca zbytnio uwagi na to kto go prowadzi i głaszcze. Jeżeli komuś zaufa to jest przekochanym, przytulaśnym psiakiem. Nie lubi jak mu się grzebie w misce. Ładnie chodzi na smyczy, na początku spaceru trochę ciągnie, ale potem idzie elegancko . Potrzebuje osoby, która nie da sobie wejśc na głowę i będzie z nim cwiczyła i spacerowała. Pozostawiony sam sobie , zdziczeje. Wymaga kontaktu z czlowiekiem. Na podwórku potrafi łazic za mną krok w krok Lubi cwiczyc i za smakolyki jest w stanie dużo zrobic. Trzeba tylko zdobyc jego zaufanie. Kontakt: 604275553 Quote
Juldan Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ok- biorę tekst który jest powyżej. Na jaki rejon ogłaszać Karo? Będę zaglądała na wątek i odnawiała ogłoszenia :) Quote
Poziomka Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Pieniążki za ogłoszenia już wysłane pod wskazane konto :) Quote
miron h Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Za karme 109 zl , dalej jeszcze ta promocyjna, 15kg + 3 gratis. Natomiast co do suplementow. Tak jak pisalem wczesniej, lepiej kupic ludzka GLukozamine niz preparaty weterynaryjne, które są nawet 3, 4 razy droższe. W Fitmnie po miesięcznej kuracji robi się i tak przerwe/ Quote
2010 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='PaSja Hera']Karo na Kraków: [URL]http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/karo-mix-wilczarz-terytorialny-oddany-szybko-sie-uczy-adopcja-573284840[/URL][/QUOTE] Tutaj tez mamy fajny tekscik.. Zrobmy duzo tych ogloszeń..Prosze dogocioteczki zrobmy to jak najszybciej.. To takie pilne..czas leci...A kaski mamy tak mało..A Karuś sliczny i zadowolony..Pozdrawiam Quote
andzia69 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 jak napiszecie w ogloszeniach, ze on taki terytorialny, to nikt nie zadzwoni :) :) kto przyjedzie po psa, ktory go nie wpuści na podwórko? ;) to można w trakcie rozmowy z chętnymi jakoś delikatnie napomknąc ;) a nie od razu z grubej rury...jeszcze brakuje tekstu, ze gryzie po rękach przy misce :( Quote
Recommended Posts