Saththa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [url]http://imageshack.us/a/img585/8789/x8lh.jpg[/url] no jaki ładny chłopczyk ;) I jaką ładną pogode macie ;) Quote
malawaszka Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 i jaki on zgrabny już wowww - wcięcie w talii jest a nie taki parówek napuchnięty jak był :klacz: Quote
Małgorzata Noga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Piękny z niego psiaczek się zrobił , cudak kochany :loveu: Quote
AniaGucio Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Filipek jednak ma dużo szczęścia :multi: Quote
Poker Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ale chłopak ma szczęście :multi: Ale przepadnie taki dobry DT :-(.Chyba ,że się mylę :evil_lol: Quote
ania0112 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Super! oh ja myślę ze jak był Felix i Oskar i wzięła bide na dt to i teraz też da rade gdy poczuje "ukłucie w sercu" na widok jakiegoś biedaka :eviltong: Quote
Pink Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Jak trzeba bedzie, bo sytuacja bedzie podbramkowa jak z Filipem, to napewno mnie ruszy ;) Tyle ze narazie musze odpoczac, bo przez ostatnie miesiace niczym innym nie zyje tylko psami a juz przy Filipie, to dalo mi troche popalic ... w zyciu sie tyle psa nie nakapalam i nie nakremowalam i nie wyjezdzilam po wetach hihi normalnie robilam to "nonstoper" Quote
malawaszka Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Pink tą karmę to taki rodzaj kupujesz? [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/markus_muehle/31582#more[/url] Quote
Pink Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Tak Waszku, wlasnie ta. Kurczaki pieczone, Hippo zaczyna mi trzepac uszyskami :-( zagladalam do srodka, to nic nie widze ale jak go nacisne pod prawym uszyskiem, to sie cofa .... no zesz w morde czy tego psiaka zaczna wkoncu chorobska omijac :mad: W poniedzialek mam na kontrole ale chyba zaraz podskocze, bo jak mi sie znowu w niedziele rozlozy, to w klinice mnie znowu skasuja swiatecznie. Quote
malawaszka Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 no lepiej nie czekać aż się coś bardziej rozwinie :shake: Quote
Pink Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mamy lekkie zapalenie zewnetrzne - moze byc to spowodowane katarem i zalegajaca wydzielina. Oridermyl, a co drugi dzien czyszczenie preparatem "Otex". Jak po tygodniu nie bedzie poprawy, to trzeba bedzie podac ketokonazol w tabletkach - bo to jest to ucho ktore bylo leczone na poczatku. Quote
malawaszka Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 no oby się obyło bez ketokonazolu :kciuki: Quote
ania0112 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Nie chcę cie Pink martwic ale chyba Filip jest jak Brokat , regularny klient weterynarzy i każda choroba się go czepi... ale też grzecznie ją znoszi i wszystkie te zabiegi... no ale to masakra jest! Mogły by się oba opamiętać! Trzymam kciuki za Hippo! Quote
Małgorzata Noga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 No życzymy biedakowi zdrówka :buzi: Quote
Pink Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Aniu ja zdaje sobie sprawe, ze on taki chorowity jest-bedzie (moze nie bedzie) i to wlasnie chyba mialo przewazajace znaczenie, ze zostal u mnie. Z uszyskiem juz chyba lepiej, bo mniej trzepie glowizna ale musialam mu wsadzic lape w skarpetke i zakleic plastrem bo ciagle zabiera sie do drapania w srodku :mad: Ale ogolnie z chorobskami jest lepiej, kataru juz prawie niet i zywszy sie zrobil - nawet zaczyna Oskara zaczepiac i pacac lapa w skarpecie po glowie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 to on przednią łapą grzebał w uchu????? czy tylną paca Oskara??? :-o :lol: Quote
Pink Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Tak, tak, przednia lapa grzebie w uchu - zgina ja, podklada pod ucho i drapie bokiem a jak chce wiecej, to zgina glowe. Tylnych lap nie ma jeszcze az tak gibkich, zeby sie do glowy dostac Quote
Pink Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Jako ze pisze w paszczakowie tez o Hippciu, to ten topik umrze smiercia naturalna. I dobrze, bo juz nie wiem gdzie co pisac i gdzie jakie foty wstawiac :evil_lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img839/3275/z8c8.jpg[/IMG] Quote
Saththa Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Podaj tylko linka do paszczakowa i tyle :razz: Quote
wilczy zew Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 [quote name='Pink']Tak, tak, przednia lapa grzebie w uchu - zgina ja, podklada pod ucho i drapie bokiem a jak chce wiecej, to zgina glowe. Tylnych lap nie ma jeszcze az tak gibkich, zeby sie do glowy dostac[/QUOTE] moja mama zawsze mówiła,że sznauc przednie łapy ma jak kot podaj linka do paszczakowa,ja tak zrobiłam na wątku Mordziastej a na fotoblogu link do wątku adopcyjnego Quote
Recommended Posts