Felka z Bagien Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='eliza_sk']W tym domu, który musi opuścić.[/QUOTE]A może coś jest lepiej?Może Alasce przeszły fochy?Trzymam kciki! Quote
eliza_sk Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Zobaczcie metamorfozę Alaski. Aneta dziękujemy za śliczne foto :loveu: Quote
AMIGA Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 O ja nie mogę, jaka ona jest pięęęękna. A byla taka chudziutka!!! Quote
eliza_sk Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='AMIGA']O ja nie mogę, jaka ona jest pięęęękna. A byla taka chudziutka!!! Piękna to fakt, ale to nadal nie jest szczyt jej formy ;) Ominęło Cię więc i duże białe Alaska i małe białe, bo i takie czasami się trafiają. Quote
Felka z Bagien Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Przerabiacie białe psiaki na Westiki,czy Alaska skurczyła się po kąpieli? Quote
eliza_sk Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Felka z Bagien']Przerabiacie białe psiaki na Westiki,czy Alaska skurczyła się po kąpieli?[/QUOTE] Kryzys, na wszystkim trzeba oszczędzać, więc ciut za wysoka temperatura w pralce i wyszło ... małe zgryźliwe. Quote
Felka z Bagien Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ale, zje mniej,mniejsze szelki,pontonik mniejszy i mniej fiprexu.Tak więc czysty zysk!Tuning doskonały! Quote
AMIGA Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 A to małe białe to też szczylek???? Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnyyyyyyyyy Quote
eliza_sk Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='AMIGA']A to małe białe to też szczylek???? Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnyyyyyyyyy[/QUOTE] Duże zgryźliwe :) Quote
Handzia55 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Pies się znudził ? No to uśpić! Szukamy ratunku dla http://www.dogomania.pl/forum/threads/246536-Zapad%C5%82-wyrok-Mi%C5%9Bka-ma-6-dni-na-znalezienie-nowego-domu-%28tej suni :placz: Quote
masza44 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 a jak tam u Alaski? czy nowy dom na horyzoncie? Quote
eliza_sk Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 masza44 napisał(a):a jak tam u Alaski? czy nowy dom na horyzoncie? Ale gapa ze mnie straszna. Tak trzymałam w tajemnicy, żeby nie zapeszyć, że do dziś nie powiedziałam ... 27 lipca była szybka akcja. Sensowny telefon, chęć odwiedzin, odwiedziny, decyzja i telefon do mnie co mają zrobić, bo chcą ja zabrać. Byłam na linii z Asią - trenerka z BB, która spotkała się z Alaską jeszcze u p. Agaty. Ryzykujemy, ludzie sensowni, a u Agaty już nic lepszego by ją nie spotkało, więc im szybciej tym lepiej. Zabrali, byłam na fonie, wszystko ok. Asia po powrocie z wakacji spotkała się z nimi, chcą się szkolić razem z Alaską. Wiec miejmy nadzieję, że to już ostateczna przystań ;) Quote
masza44 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 to trzymam kciuki za nową rodzinę pięknej Alaski i oby się udało! Quote
tomcug Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 I Ty nic nie gadasz? :crazyeye: A ja się bałam, że Alaska będzie jak Horencja. Świetna wiadomość, oby wszystko się udało, to taka wdzięczna sunia.:multi::loveu: Quote
eliza_sk Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 tomcug napisał(a):I Ty nic nie gadasz? :crazyeye: A ja się bałam, że Alaska będzie jak Horencja. Świetna wiadomość, oby wszystko się udało, to taka wdzięczna sunia.:multi::loveu: Aj no widzisz, zakręt jestem. Horki to chyba nikt nie przebije :( Quote
Recommended Posts