Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']O ja nie mogę, jaka ona jest pięęęękna. A byla taka chudziutka!!!

Piękna to fakt, ale to nadal nie jest szczyt jej formy ;) Ominęło Cię więc i duże białe Alaska i małe białe, bo i takie czasami się trafiają.

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Przerabiacie białe psiaki na Westiki,czy Alaska skurczyła się po kąpieli?[/QUOTE]

Kryzys, na wszystkim trzeba oszczędzać, więc ciut za wysoka temperatura w pralce i wyszło ... małe zgryźliwe.

• 4 weeks later...
Posted

masza44 napisał(a):
a jak tam u Alaski? czy nowy dom na horyzoncie?

Ale gapa ze mnie straszna. Tak trzymałam w tajemnicy, żeby nie zapeszyć, że do dziś nie powiedziałam ... 27 lipca była szybka akcja. Sensowny telefon, chęć odwiedzin, odwiedziny, decyzja i telefon do mnie co mają zrobić, bo chcą ja zabrać. Byłam na linii z Asią - trenerka z BB, która spotkała się z Alaską jeszcze u p. Agaty. Ryzykujemy, ludzie sensowni, a u Agaty już nic lepszego by ją nie spotkało, więc im szybciej tym lepiej. Zabrali, byłam na fonie, wszystko ok. Asia po powrocie z wakacji spotkała się z nimi, chcą się szkolić razem z Alaską. Wiec miejmy nadzieję, że to już ostateczna przystań ;)

Posted

I Ty nic nie gadasz? :crazyeye: A ja się bałam, że Alaska będzie jak Horencja. Świetna wiadomość, oby wszystko się udało, to taka wdzięczna sunia.:multi::loveu:

Posted

tomcug napisał(a):
I Ty nic nie gadasz? :crazyeye: A ja się bałam, że Alaska będzie jak Horencja. Świetna wiadomość, oby wszystko się udało, to taka wdzięczna sunia.:multi::loveu:

Aj no widzisz, zakręt jestem. Horki to chyba nikt nie przebije :(