Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola, Wind, Elena bardzo dziękuję za miłe słowa na temat mojego pieska :D

Nie zaniedbuj nas, tylko wstawiaj fotki i opowiesci o swoim "bialasku" :D

Postaram się :wink: :D

Pozdrawiam

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikuś wygloada uroczo w kokardkach :)

Najładniej mu w dwóch niebieskich :D.

Naprawde wygląda jak malutki aniołek :angel: :lilangel:

Posted

Gofi dzięki :D

Tylko malutkie sprostowanie te 2 niebieskie to spineczki a nie kokardki :wink:

Jak Wam się tak podoba :wink: to wkleję jeszcze jedną fotę :D <tylko Miki ma na niej zamknięte oczka :roll: >

(ale wyraźniej widać te spineczki- kwiatuszki)

P8010217pom.jpg

Posted

Himko:

Twój Majki przuroczo wygląda w tych spineczkach i kokardkach. Ja zawsze chętnie oglądam jego zdjęcia więc proszę żebyś nas tu częściej odwiedzała :wink: Yorkofioły lubia też te jak to ujeła Wind "BIAŁASKI" bo są w sumie podobne do yoreczków :wink:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Yorkies :D :D :D

Dziewczyny jesteście wspaniałe i przesympatyczne :D dzięki raz jeszcze :D

A co do fotek to ja również cały czas oglądam Waszą galerię, nie ominełam ani jednaj strony :), ogromnie zachwycam się Waszymi piesiami bo wszystkie są prześliczne i cudowne :lilangel: :iloveyou: . I muszę przyznać że im więcej waszych fotek oglądam tym bardziej nachodzi mnie ochota żeby mieć Yorczka :D (ale to raczej będzie możliwe w przyszłości :wink: )

Pozdrawiam :D

• 4 weeks later...
Posted

Chciałam kolejny raz wyrazić swoje oburzenie i zdegustowanie jeśli chodzi o usługi świadczone przez York Centrum :evil: Na ich stronie internetowej jest wyraźnie napisane :

"Z chęcią odpowiemy także na Państwa listy elektroniczne:

- za pomocą formularza (proszę kliknąć na łącze)

- lub bezpośrednio e-mailem: [email protected] "

Kilkakrotnie wysyłałam maile z pytaniami o cenę i inne szczegóły oferowanych produktów i jak do tej pory nie doczekałam się odpowiedzi :evil: Czy oni ten adres to tak od parady tam umieścili?? ŻENADA i tyle! :evil: :evil: :evil:

Jedyny sklep (internetowy również przecież) , który zlewa klientów po całości!

Posted

Adiraja:

Nie ty jedyna się "naciełaś" na obsługe internetową York Centrum. Jeżeli chcesz cos ząłatwić to radze poprostu tam iśc lub zadzwonić bo inaczej wątpię żebyś czegos się dowiedziała... :roll:

pozdrawiam :fadein:

Posted

Adiraja, Yorkies,

Hmmm ... kiepsko, ze taka jest obsluga internetowa w YC. Nie chce ich usprawiedliwiac, ale moze to z totalnego braku czasu i bardzo malej obslugi ... We wtorek bylam tam na zakupach z mroweczka i jak zwykle bylo wielu Klientow (w salonie i sklepie), ale nie narzekalysmy na obsluge bezposrednia. Jak zwykle mile panie, majace czas na wyjasniania, doradzania i niezdecydowanie Klientek...

Mroweczka kupila super kombinezoniki na zime i swietna torbe do noszenia Stokrotki, a ja wyszlam z nowym wzorem smyczy i obrozki (niebieska w biale kropki) i dopasowana do kompletu kokardka ;)

pozdrawiam,

Posted

Widziałam zdięcia twojej suni w nowych ciuszka, wygląda super!!!!!! :D :D :D :D :D Zwłasza w tym militarnym podziel się z nami ile takie kreacje kosztuja???? Napradę SUPER :scatter:

Posted

A ja kupując zeszyty natrafiłam na zeszyt z Yorkiem :D i oczywiście kupoiłam takich 4 i mam 4 identyko zeszyty :D

Co do ubranek to ja nie kupowałam... a to przez moją mame która uwaza to za męczenie psów :(

A szkoda bo bym chętnie Gofra w teki moro ubrała... ale na czapke muszą ja namówić szczególnie że teraz jest gratis :). My jedziemy za 2 tygodnie do YC.

Ps. Wiecie gdzie Gofer właśnie śpi? Na radiu :D .

Posted

Przysłano mi SMS z YC

"YORK CENTRUM"

w nowej filii ul.Roentgena 45 - Jesienią po pielęgnacji (strzyżenie) czapka lub bandamka GRATIS. Tel. 855 40 75 - ZAPRASZAMY

Wy musiałyście być w tej na 29 listopada :>

Posted

mróweczka ubranka, kokardki i czapeczki (ta wcześniejsza z wystawy też :wink: ) rewelacyjne!!! :D SUPER :D

Daisy śliczniutka :angel: te uszka niewątpliwie dodają jej uroku :angel: :D

Posted

Ja jeszcze raz o tych ubrankach. Słyszałam dziś na wystawie że jest podobno sklep z ciuszkami w Plejadzie M1 w Krakowie jak sie jedzie na Hutę. Dla pewnoście moze to ktoś potwierdzić? I prosze rownież o podanie adresów takich sklepów gdzieś na śląsku niedaleko. Wielkie dzięki :P