Himka Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Ola, Wind, Elena bardzo dziękuję za miłe słowa na temat mojego pieska :D Nie zaniedbuj nas, tylko wstawiaj fotki i opowiesci o swoim "bialasku" :D Postaram się :wink: :D Pozdrawiam Quote
Gofi Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Mikuś wygloada uroczo w kokardkach :) Najładniej mu w dwóch niebieskich :D. Naprawde wygląda jak malutki aniołek :angel: :lilangel: Quote
Himka Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Gofi dzięki :D Tylko malutkie sprostowanie te 2 niebieskie to spineczki a nie kokardki :wink: Jak Wam się tak podoba :wink: to wkleję jeszcze jedną fotę :D <tylko Miki ma na niej zamknięte oczka :roll: > (ale wyraźniej widać te spineczki- kwiatuszki) Quote
Yorkies Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Himko: Twój Majki przuroczo wygląda w tych spineczkach i kokardkach. Ja zawsze chętnie oglądam jego zdjęcia więc proszę żebyś nas tu częściej odwiedzała :wink: Yorkofioły lubia też te jak to ujeła Wind "BIAŁASKI" bo są w sumie podobne do yoreczków :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Himka Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Yorkies :D :D :D Dziewczyny jesteście wspaniałe i przesympatyczne :D dzięki raz jeszcze :D A co do fotek to ja również cały czas oglądam Waszą galerię, nie ominełam ani jednaj strony :), ogromnie zachwycam się Waszymi piesiami bo wszystkie są prześliczne i cudowne :lilangel: :iloveyou: . I muszę przyznać że im więcej waszych fotek oglądam tym bardziej nachodzi mnie ochota żeby mieć Yorczka :D (ale to raczej będzie możliwe w przyszłości :wink: ) Pozdrawiam :D Quote
Adiraja Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Chciałam kolejny raz wyrazić swoje oburzenie i zdegustowanie jeśli chodzi o usługi świadczone przez York Centrum :evil: Na ich stronie internetowej jest wyraźnie napisane : "Z chęcią odpowiemy także na Państwa listy elektroniczne: - za pomocą formularza (proszę kliknąć na łącze) - lub bezpośrednio e-mailem: [email protected] " Kilkakrotnie wysyłałam maile z pytaniami o cenę i inne szczegóły oferowanych produktów i jak do tej pory nie doczekałam się odpowiedzi :evil: Czy oni ten adres to tak od parady tam umieścili?? ŻENADA i tyle! :evil: :evil: :evil: Jedyny sklep (internetowy również przecież) , który zlewa klientów po całości! Quote
Yorkies Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Adiraja: Nie ty jedyna się "naciełaś" na obsługe internetową York Centrum. Jeżeli chcesz cos ząłatwić to radze poprostu tam iśc lub zadzwonić bo inaczej wątpię żebyś czegos się dowiedziała... :roll: pozdrawiam :fadein: Quote
Wind Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Adiraja, Yorkies, Hmmm ... kiepsko, ze taka jest obsluga internetowa w YC. Nie chce ich usprawiedliwiac, ale moze to z totalnego braku czasu i bardzo malej obslugi ... We wtorek bylam tam na zakupach z mroweczka i jak zwykle bylo wielu Klientow (w salonie i sklepie), ale nie narzekalysmy na obsluge bezposrednia. Jak zwykle mile panie, majace czas na wyjasniania, doradzania i niezdecydowanie Klientek... Mroweczka kupila super kombinezoniki na zime i swietna torbe do noszenia Stokrotki, a ja wyszlam z nowym wzorem smyczy i obrozki (niebieska w biale kropki) i dopasowana do kompletu kokardka ;) pozdrawiam, Quote
dorocia Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Widziałam zdięcia twojej suni w nowych ciuszka, wygląda super!!!!!! :D :D :D :D :D Zwłasza w tym militarnym podziel się z nami ile takie kreacje kosztuja???? Napradę SUPER :scatter: Quote
bazylia Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Poza tym YC jest umiejscowione niestety na peryferiach,więc i dojazd jest nie najlepszy. Na peryferiach? :o Chyba żartujesz.... :roll: To jest centrum miasta... Quote
Wind Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 bazylia, Peryferie Centrum :-) Dobrze, ze dojazd dosc dobry bo w tej czesci tego "Centrum" to tylko YC godne uwagi ;) pozdrawiam, Quote
bazylia Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Peryferie Centrum Ano z tym się zgadzam całkowicie! :wink: Quote
Gofi Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 A ja kupując zeszyty natrafiłam na zeszyt z Yorkiem :D i oczywiście kupoiłam takich 4 i mam 4 identyko zeszyty :D Co do ubranek to ja nie kupowałam... a to przez moją mame która uwaza to za męczenie psów :( A szkoda bo bym chętnie Gofra w teki moro ubrała... ale na czapke muszą ja namówić szczególnie że teraz jest gratis :). My jedziemy za 2 tygodnie do YC. Ps. Wiecie gdzie Gofer właśnie śpi? Na radiu :D . Quote
Wind Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 mnie tez nic na ten temat nie wiadomo :o Quote
Gofi Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Przysłano mi SMS z YC "YORK CENTRUM" w nowej filii ul.Roentgena 45 - Jesienią po pielęgnacji (strzyżenie) czapka lub bandamka GRATIS. Tel. 855 40 75 - ZAPRASZAMY Wy musiałyście być w tej na 29 listopada :> Quote
Himka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 mróweczka ubranka, kokardki i czapeczki (ta wcześniejsza z wystawy też :wink: ) rewelacyjne!!! :D SUPER :D Daisy śliczniutka :angel: te uszka niewątpliwie dodają jej uroku :angel: :D Quote
kasja Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Nie czytałam całego postu, bo jest trochę długi, ale może zna ktoś godny polecenia sklep w Poznaniu lub w Bydgoszczy? :) Quote
tygrysek-kr Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 No właśnie a ja szukam jakiegokolwiek sklepu z ciuszkami w okolocach Katowic. Zna ktoś? Prosze o kontakt ze mną. Quote
mAKU Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Witam, to raczej nie są rzeczy dla Yoreczków ale dla ich właścicieli.... http://karoka.com.pl/?mod=nvl&id=TIN_95017 -- pudełeczko z Yorkami Quote
tygrysek-kr Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 Ja jeszcze raz o tych ubrankach. Słyszałam dziś na wystawie że jest podobno sklep z ciuszkami w Plejadzie M1 w Krakowie jak sie jedzie na Hutę. Dla pewnoście moze to ktoś potwierdzić? I prosze rownież o podanie adresów takich sklepów gdzieś na śląsku niedaleko. Wielkie dzięki :P Quote
Recommended Posts