Adiraja Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Ja też napiszę jak wyglądają i noszą się te z Allegro. :) Buziaki Quote
Himka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 A ja nie dokonałam pełnej aktywacij konta i nie mogę wziąść udziału w aukcij :( :-? ale napisałam do niego maila i czekam na odpowiedź. Jak się nie uda to najwyżej kupię na konto brata :fadein: <ale wolałabym na swoje>. A i jeszcze jedno Adiraja może wiesz czy można sobie też wybrać wielkość kokardki? Quote
Adiraja Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Cześć Himka :) Nie wiem... nie spytałam o to :-? Ale skoro można kolory , dodatki i takie tam duperelki , to może wielkość też... Quote
Himka Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Niestety aukcja się już zakończyła a ja nie kupiłam (zalicytowałam) tych kokardek :-? :( . Napisałam wczoraj do sprzedającego maila z zapytaniem czy nie mogłabym wziąś udziału w aukcij mimo że nie mam pełnej aktywacij konta i że oczywiścia zapłaciłabym przelewem, ale odpowiedzi nie uzyskałam :( :-? . Myślałam żeby kupić na konto brata 8), ale go nie było a ja nie znam hasła, a zanim wrócił aukcia dobiegła końca :evil: Kurde a już myślałam że uda mi się zdobyć takie malutkie kokardki żeby zrobić Mikusiowi 2 różki na główce :lol: , jak mają maltańczyki za granicą :D, no ale trudno :roll: pozdrawiam :D i czekam Adirajo ma fotki Twojego Yorczka w nowych kokardkach :D Quote
Adiraja Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Himeczko Wydaje mi się , że to nie jest jednorazowa aukcja.Zainteresowanie było duże... Często odwiedzam Allegro i jak tylko wypatrzę te kokardki , to dam Ci znać na priva :) PS.Popatrz w sklepach z akcesoriami do włosów , może znajdziesz malutkie froteczki z kwiatuszkami czy innymi ozdóbkami dla dziewczynek - idealnie by pasowały do zrobienia takich dwóch kucyków.Kupuję takie dla Viki i jestem z nich bardzo zadowolona :) Quote
Himka Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Wydaje mi się , że to nie jest jednorazowa aukcja.Zainteresowanie było duże... Często odwiedzam Allegro i jak tylko wypatrzę te kokardki , to dam Ci znać na priva :) Byłoby super :D PS.Popatrz w sklepach z akcesoriami do włosów , może znajdziesz malutkie froteczki z kwiatuszkami czy innymi ozdóbkami dla dziewczynek - idealnie by pasowały do zrobienia takich dwóch kucyków.Kupuję takie dla Viki i jestem z nich bardzo zadowolona :) Ja również co jakiś czas chodzę po takich sklepach (z akcesoriami do włosów) i szukam czegoś co by nadawało się do zrobienia "fryzurki". Miki ma już pełno takich ozdóbek jak kolorowe froteczki, różyczki, kwiatuszki, itp., ale brakuje mu kokardek 8) , których niestety ale jeszcze w takich sklepach nie znalazłam :( . U mnie w mieście można kupić kokardki tylko w jednym zoologicznym, i są one jednego normalnego rozmiaru. A ja poszukuje takich malutkich, najlepiej czarnych. Coś takiego jak mają TE śliczne maltańczki :angel: (te 3 co mają po dwie kokardki na główce :D ) Może wiecie gdzie można takie kupić :D ? Quote
Himka Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 hehe :D Po napisaniu tego wcześniejszego posta, sprawdzam pocztę, patrzę a tam odpowiedz :lol: :D I Adirajo miałaś rację ta aukcia nie była jednorazowa, jutro, a najpóźniej w niedzielę będzie wystawiona nowa :D Mam nadzieję że mi ten numer do aktywowania konta zdąży przyjść :lol: . Quote
Ola&Kika Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 A' propos kokardek z allegro, to ja też "w tym siedzę" to taki rodzinny "interes" :lol:.Moja suczka-Kika je nosi, są świetne, nie niszczą się, ładne są i długo się trzymają :lol: .W koncu domowej roboty :D .Mój tatko je wystawia na allegro, moja mamcia z anielską cierpliwością robi, a ja???A ja "zakładam" Kice i prezentuje ją rodzince, oraz wykonuję jej zdjątka :wink: .Jeśli chodzi o aukcję, to jestem totalnie ciemna i nie pytajcie mnie o nic, bo się nie znam i nie wiem jak to działa.To co moge wam powiedzieć to jak wyglądają, ewntualnie jakie są i za waszym pośrednictwem o coś popytać, albo poprosić mamcię, żeby zrobiła takie kolorki i takie wielkości, ale to niepewnie.A tutaj na forum jestem, bo mam coś w rodzaju nieuleczalnej chorby, która powoduje miłość do psów, a w szczególności Yorkow, a co za tym idzie rozmowy z ludzmi, ktorzy cierpia na te sama chorobe :D :D P.S Pod koniec postu popsula mi sie klawiatura, z tad te bledy. Quote
Ola&Kika Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Dzięki, no i koniecznie napisz jak się będą kokardki sprawowały :lol: Quote
tygrysek-kr Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Ja i Jerry również witamy nowego dogomaniak. Ola zapodaj zdjęcia swojej psinki czekamy :P Quote
Sarah_S Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Wiatm, ja również używam kokardek domowej roboty, tyle że nie z aukcji, kupuję kolorową tasiemkę, do tego frotkę i sama robię różne ozdóbki. Ale muszę przyznać, że zakładam jej suni tylko na wyjątkowe okazje, bo wszystko szybklo ląduję w jej pycholku, a taka wymemłana kokardka do nieczego sie już nie nadaje. :) Quote
Himka Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Ola, witaj na Dogomanii :D i pozdrów tatę 8) z którym chyba rozmawiałam w sprawie kokardek, czekam na wiadomość :D Quote
Ola&Kika Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Proponuję zajrzeć tutaj http://search.ebay.com/search/search.dll?GetResult&from=R8&ht=1&satitle=yorkshire+terrier&sokeywordredirect=1&sosortproperty=1&sorecordstoskip=400 Quote
Himka Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 Wiatm, ja również używam kokardek domowej roboty, tyle że nie z aukcji, kupuję kolorową tasiemkę, do tego frotkę i sama robię różne ozdóbki Skorzystałam z Twojego pomysłu :wink: (chociaż już dawno o tym myślałam :fadein: ) i spróbowałam sama zrobić kokardke :D . A oto efekty: i jak wam się podoba :roll: :wink: Ale kokardki z allegro i tak kupuję 8) Quote
Wind Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 Himka, Podziwiam talent :-) Kokardka jak ze sklepu, a wlasciwie ladniejsza :-) I bardzo twarzowa dla Maltanczyka :-) pozdrawiam, Quote
Gosiek Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 Himeczko gratuluję. Kokardka jest śliczna a piesio wygląda w niej przeuroczo :D Chyba wybiorę się do pasmanterii i też kupię tasiemki :) Tylko ciekawe, co mi z tego wyjdzie :lol: No ale ... potrzeba matką wynalazku :wink: Pozdrawiam Gośka Quote
Himka Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 :oops: Dziękuję dziewczyny, cieszę się że Wam się podoba :D Gosiek napewno Ci się uda to nie takie trudne, a jak już zrobisz to pstryknij fote i zaprezentuj nam :D. Pozdrawiam :D Quote
Adiraja Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Odebrałam już swoje kokardki z Allegro i muszę powiedzieć , że są piękne i bardzo estetycznie wykonane :) Szczerze - dużo ładniejsze niż te , które dotąd widziałam.Wszystkie na froteczkach , kolorki idealnie dobrane :) Jedyny problem to , to że są nieco za duże... ale to moja wina - mogłam poprosić o zrobienie mniejszych. Cóż - poczekają aż Vikcia podrośnie i będą ładnie wyglądać na jej makówce... :wink: :) Quote
Himka Posted July 31, 2004 Posted July 31, 2004 Hej :hand: Trochę odświeżę ten kokardkowy temat temat :gent: :lol: Chciałam Wam pokazać kilka fotek Mikiego w kokardkach... i nie tylko :D W kwiatuszku :wink: A tu w kucykach :D Te pierwsze dwie kokardki to jedne z moich ulubionych, które zrobiłam sama :fadein: a ta jest chyba moją ulubioną :D Ola poznajesz?? :wink: pozdrawiam :D Quote
Ola&Kika Posted July 31, 2004 Posted July 31, 2004 Ola poznajesz?? :wink: Ależ oczywiście, że poznaję! :D Mikuś jest uroczym przedstawicielem swej rasy :) Bardzo mi się podoba!Podoba mi się również kokardka z pierwszej fotki (oglądałam już tę ozdóbkę wykonaną przez Ciebie na fotkach związanych z Akcją Pomocy! :) ) :D A skoro Himka zaprezentowała nam śliczne kokardki Mikusia(i jego samego :D ), to i ja gorsza nie będę :lol: :wink: ... Dwie kitki :wink: :D :D :D Amix wspominała na forum o tym, że w Szczecinie otworzony został salon (?) York Centrum, czy któraś z Was orientuje się gdzie szczecinskie YC się znajduje?Bardzo, bardzo zależy mi na dotarciu do tego salonu (Czas na przycięcie uszu Kiki i być może na nową fryzurkę, czy chociażby podstrzyżyny,a w Szczecinie bedę kolejne trzy tygodnie), pisałam do Amix na pw, ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi :-? :( Może Wy pomożecie?? :) Jeśli żadna z Was o salonie w Szczecinie nie słyszała bedziemy wytęrzać wzrok :wink: :) Quote
Himka Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 Ola niestety ale niewidzę Twoich fot :( , próbowałam nawet skopiować adres do paska ale też nie ma :( A tak chciałabym je zobaczyć :fadein: Póki co ja wkleję jeszcze jedno zdjęcie (dzisiejsze :D ). Oto moja "dziewczynka" :wink: :D Quote
Wind Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 Himka, Urocze zdjatka Mikiego. W bialej siersci, blekit kokardek wyglada bardzo slodko :-) A w szegolnosci wtedy, gdy kokardki sa dwie :-) Bardzo ladne zdjecia i sliczny pies :-) Nie zaniedbuj nas, tylko wstawiaj fotki i opowiesci o swoim "bialasku" :D pozdrawiam, Quote
elena Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Himeczko, ale Mikuś jest uroczy!!! :iloveyou: A najbardziej mi się podoba w dwóch kucykach! :P Quote
Recommended Posts