Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja właśnie przelałam 80 zł z mojego bazarku plus dopłata ode mnie z przeznaczeniem ogólnym na leczenie zwierząt. Jak wpłynie, proszę tylko o potwierdzenie na wątku bazarku, żebym mogła go zamknąć.

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wawer']Ja właśnie przelałam 80 zł z mojego bazarku plus dopłata ode mnie z przeznaczeniem ogólnym na leczenie zwierząt. Jak wpłynie, proszę tylko o potwierdzenie na wątku bazarku, żebym mogła go zamknąć.[/QUOTE]

Wpłaciłaś na konto fundacyjne Psiej Wachty, tak? Oczywiście potwierdzę, jak dotrze wpłata. Dziękuję!

Posted

Dzisiaj w klinice, w której pracuję, mieliśmy psa owczarka niemieckiego, starszego, któremu trzeba było amputować przednią lewą łapę prawie aż do stawu ramiennego w skutek złośliwego nowotworu kości. Nie dość, że przeraźliwie było mi go żal, a amputację uważam za jedną z "najniewdzięczniejszych" operacji, to cały czas myślałam o Edenie, którego przypadek był przecież dosyć podobny. I jeśli się nie widzi, jak to wszystko wygląda, przez jaki ból i cierpienie przechodzi zwierzę, które ma amputowaną kończynę, nie jest się w stanie wyobrazić sobie i zrozumieć tego wszystkiego.
Mam nadzieję, że Dakota będzie miała więcej szczęścia!

Posted

[quote name='Bonsai']Wpłaciłaś na konto fundacyjne Psiej Wachty, tak? Oczywiście potwierdzę, jak dotrze wpłata. Dziękuję![/QUOTE]

Pieniążki chyba już doszly? Bazarek czeka na potwierdzenie :).