Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku zobaczyć jak się Kajtuś miewa i porobić schroniskowe fotki, ale niestety dopóki przebywa w izolatce (czyli do czasu przejścia kwarantanny, porobienia wszystkich szczepień i przeprowadzenia kastracji) nie można go odwiedzać ani adoptować. Tak jak mówiła Marta Kajtuś będzie gotowy do odebrania go ze schroniska za ok miesiąc.

Hop!

Posted

Tośka_m napisał(a):
Byłam dzisiaj w schronisku zobaczyć jak się Kajtuś miewa i porobić schroniskowe fotki, ale niestety dopóki przebywa w izolatce (czyli do czasu przejścia kwarantanny, porobienia wszystkich szczepień i przeprowadzenia kastracji) nie można go odwiedzać ani adoptować. Tak jak mówiła Marta Kajtuś będzie gotowy do odebrania go ze schroniska za ok miesiąc.

To mamy trochę czasu:cool3:

Posted

Słuchajcie, a może poczekać z tym Allegro, żeby się ludziska nie zniechęcili?:cool1:
Chyba żeby napisać, ze piesek do odbioru za miesiąc. Jak myślicie?

Zauważyłam, że Marta dodała "młody" w temacie wątku :loveu:

Posted

Kajtuś jest uroczym psem i gdy rozkręcimy kampanię na maxa - szybko znajdziemy właściwy domek. :p
Myślę jednak, że do czasu kastracji wystarczy trzymać rekę na pulsie i Kajtusiowy wątek na pierwszej stronie:evil_lol:

Posted

stereo napisał(a):
Czy od czasu obozu ktoś go odwiedzał? Lub dowiadywał się chociaż, czy jeszcze jest w schronisku?

Podobno psa na kwarantannie nie wolno odwiedzać- ktoś tak pisał że był i go nie wpuścili do niego.......

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Aaaa, miło widzieć obozowe cioteczki :razz: O tych odwiedzinach pisała Martyna:p
pozdr. Marina z Ulą

Hej hej Marina jak się czuje malutka Ula ??
Jak serduszko ??
Pozdrawiam beata i Sabra

Posted

Witajcie z rana:razz:

Malutki offik:
"Hej hej Marina jak się czuje malutka Ula ??
Jak serduszko ??"
po obozie malutkiej Uli się zwiększyła tolerancja na ludzi :evil_lol: a serduszko ... dzielnie się trzyma.
Pozdrawiamy, M&U

Posted

Hop Kajtuś w góre! :p

Marta, jak coś będziesz w stanie się dowiedzieć to koniecznie sprawozdawaj bez chwili zwłoki - widzisz, że nas tu obozowiczów całe grono czai się na informacje Kajtusiowe! :cool3: