Acia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [SIZE=6] [*] [*] [*] [*] Gloryjka :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/SIZE] Quote
dadiii Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 czesc!!!!! fajnei ze wpadlas do nas :D:D :( :( :( (*)(*) Glorja!!! :cry: Quote
Pimpek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [URL]http://img232.imageshack.us/img232/9854/dscn0945ho8.jpg[/URL] Gloryjko, śpij spokojnie [*] Quote
dadiii Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 dziekuje wam!!!!!!!!!!!!!!!! juzmi lepiej :) Glorja :( :( (*)(*)(*) Quote
dadiii Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 hejo!!!! co tam u was???? Gloria moje kochanie :* :* :* :( (*)(*)(*)(*)*(*)(*)(*)(*)(*)(*) [*] Quote
dadiii Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 od 3 dni niema u nas nikogo!!!! co jest!!!!!??!?!?!??!?! :( :( smutno mi teraz z tego powodu!! :( :( Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jestem,jestem :D No jakoś mi się zapomniało tu zaglądnąć, przepraszam :oops: Quote
C&B Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Śliczny piesiol......:loveu::loveu::loveu:Wymiziaj ode mnie !:loveu: Quote
dadiii Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 SIEMKA !!!!! sorki ze mnie niebylo przez te kilka dni :( :( ale po1. mialam szlaban :/ :/ jeszcze mi sei nieskonczyl ale sama w hacie jestem weic wiadomo :D:D po 2 . nawet czasu niemialam :( po 3 mam teraz 2 tyg. zawalone sprawdzianami i kartkowkami wiec jest super :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: maluchy rosna jak na drozdzach :loveu: psota zazdrosna o nie jest jak jasna cholera :shake: :lol: dostaja juz mokra karme weic juz mi wychodzi taniej :D:D :multi: za jakies 2 tyg moga sie juz zaczync rozjezdzac :loveu: ale tylko 2 maja pewny domek i wiem tylko ktory jedzie do mojej babci do Magda sobie jeszcze niew wybrala bo caly czas sie kluci z mama o to ktorego wziasc :D a ich imona to : Roki, Misiek, Lucky (mam nadzieje ze kinga sie nieobrazi ze jej podkradlam imie :p ) , Daisy [Dejzi] i Tosia :evil_lol: moze wstawie niedlugo jakies foty :diabloti: a teraz papapa Quote
Pimpek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Wreszcie jesteś! :multi: A kiedy ty masz ferie zimowe ? Mi się dziś zaczęły! :D No to czekamy na zdjęcia :p Co do szlabanu, wiem co czujesz, często go mam :shake: Quote
dadiii Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 a wiesz czekaj czekaj nawet niewiem kiedy woj. łódzkie ma ferie :D:D:D a ty z jakiego jestes?? Quote
Avaloth Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 "maluchy rosna jak na drozdzach :loveu: psota zazdrosna o nie jest jak jasna cholera" o to dobrze :) oj ta zazdrośnica :P a fotki gdzie? :diabloti: Quote
dadiii Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 a fotki :):):) a gdzies pewnie sa :D:D:D tylko kto to wie gdzie:D:D:D Quote
Karolajnaxx Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witamy serdecznie :eviltong: Prosimy o zdjęcia zacnego grona :evil_lol: Quote
dadiii Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 siemka siemka!!! :multi::multi: sorki ale jakos tak czasu zabardzo nie ma :D:D:D musze sie suniami nacieszyc bo jutro jedna z nich (jeszcze nieweim ktora ) jedzie juz do nowego domku :D:D:D :loveu::loveu: :loveu::loveu: :multi::multi: :multi::multi: no i musze narobic im zdjec :D:D:D:D Quote
Karolajnaxx Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='dadiii']siemka siemka!!! :multi::multi: sorki ale jakos tak czasu zabardzo nie ma :D:D:D musze sie suniami nacieszyc bo jutro jedna z nich (jeszcze nieweim ktora ) jedzie juz do nowego domku :D:D:D :loveu::loveu: :loveu::loveu: :multi::multi: :multi::multi: no i musze narobic im zdjec :D:D:D:D[/quote] No to rzeczywiście musisz im zdjęć narobić bo jesteśmy ich głodni :evil_lol: Quote
dadiii Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 za jakies 2 godzinki jedna sunia mnie juz opusci :) ale sei ciesz ze bedzie miala nowego wlasciciela :D:D (no a ja mniej kup do srzatania :D:D:D ) Quote
dadiii Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 ta d**a miala pezyjechac o 14 i jakos nie widac jej do tej pory !!!! jeszcze idiotka ma wylaczony telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Karolajnaxx Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='dadiii']ta d**a miala pezyjechac o 14 i jakos nie widac jej do tej pory !!!! jeszcze idiotka ma wylaczony telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] Spokojnie, może coś ważnego jej wypadło... Quote
Recommended Posts