Avaloth Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 jejku jakie one kochane ! :loveu: sama bym chętnie wzięła :eviltong: ale nie rudego jak o 3 już szczeka.. Chester czeka na budzenie do 6 :evil_lol: ;* [IMG]http://i11.tinypic.com/6ovs475.jpg[/IMG] ,*, ,*o*, ,*o*o*, *"""[]"""* Życzenia, które Tobie życzę na razie nie wyliczę, więc podaję pierwsze z kraju by Ci żyło się jak w raju. By w wigilię u rodzinki wszyscy mieli fajne minki. By przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości i u wszystkich był tak mocny by pozostał całoroczny. Wesołych Świąt ! Quote
Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Cześc Psotkowa! Wszystkiego Najlepszego! Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi: Quote
dadiii Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 dziekujemy dziwzynki za zyczonka !! :D :D :D a Isia i tak ten rudy juz zarezerwowany :D :D Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red]Stołów pięknie ozdobionych,[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] jadłem suto zastawionych[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] i prezentów z dwa tuziny,[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] niech zazdroszczą Wam rodziny![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] niechaj nikt nie będzie smutny[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] - grunt to dobre wieść pożycie,[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] a karpiowi... daruj życie![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] I każdemu - przyjaciela,[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] co czasami łzę ociera...[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] i wszystkiego co Wam trzeba,[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][COLOR=Red] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [RIGHT][B] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi:[/B] [/RIGHT] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images34.fotosik.pl/85/f0298ef364aef1b4.jpg[/IMG][/URL] Quote
dadiii Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 dziekujemy dziekujemy !! i nawzajem!!!! :D :D dobranoc i do jutra!!!!!! Quote
Karolajnaxx Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [B][SIZE=5][COLOR=#008000][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/7664/6oll8a1hgl6.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
dadiii Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 hejo!!!!! co u was???? :D :D PS: Karolinko dziekujemy za życzonka :D :D :D Quote
basia bonnie Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Cześć Psotki :loveu: ostatnio widziałam sobowtóra Psotki! :) :loveu: Quote
dadiii Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 hejo!!!!!! niewiem czy juz zyczylam no ale moge sietez powtorzyc :D:D chciała bym życzyć wszystkim wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia i miłej zabawy w Sylwestra :D:D PS: małym zaczynają sie wyrzynać ząbki i zaczynają sie miedzy nimi zabawy :loveu: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 To może jakieś foteczki maluszków :loveu: Psotki oczywiście też żeby nie było że jest dyskryminowana :evil_lol: Quote
dadiii Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 ale mowie wam jaka zazdrosna jest o nie jak nieweim :D:D:D ale czulosci do nich nabiera tez :loveu: zaczyna je czyscic i lizac (niewiem dlaczego :) :) ) czasem z nimi spi w tej skrzynce co tata dla nich zrobil :D:D tylko ze one mysla ze psota to ich mama i chca odniej mleko wydusic :D:D a ona wtedy niewei co sie dzieje i idzie wtedy do swojego legowiska :D:D narazie fot niemam ale zato mam kilka folmikow tylk oneichce mi sie ich zrzucac :/ :D:D Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 TO niech Ci się zechce :mad: :diabloti: Quote
dadiii Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 moze jutro cos porobie ale mowie ci tak mi sie niechce :D:D:D Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Bo zaraz będą protesty! Tak jak przy zdjęciach z kąpielu Lucka, gdzie zabrakło ręki brata Kinci :evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Bo zaraz będą protesty! Tak jak przy zdjęciach z kąpieli Lucka, gdzie zabrakło ręki brata Kinci :evil_lol: Quote
dadiii Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 haha bardzo smieszne :D:D ja wam dam protesty w moim galerii :D:D:D Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ty się tam nie chichraj tylko rób zdjęcia! :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dadii gratki!!! Wiesz Za tydzien to im juz ogloszenia bedzie trzeba robic... zeby jakos wydac tyle teraz jest bezdomniakow :-( Ludzie chcacy psa moge przebierac i wybiracjak w meblach :angryy: Ciesz sie ze masz dzieki szczylkom jednego codziennego widza w galeri :diabloti: Quote
dadiii Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 a no to sie cieszymy bardzo z tego powodu :D:D:D:D Quote
Karolajnaxx Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Zapraszam na 7 stronę galerii Funi, tam historia o pierwszym dniu Fuńci u mnie :lol: Quote
dadiii Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 a juz bylam super historyjka :D:D:D:D a tak poza tym to witam w ten poswiateczny dzien :D :D :D Quote
dadiii Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 a u nich wszystko wporzasiu zaczynaja sie zabawy :loveu: charce, machaja ogonkami :loveu: szczekaja ,warcza, biegaja, (sraja jak glupie :D:D ), psota jest bliska smierci tragicznej przez nie bo ja caly czas juz podgryzaja :D :D, zeby im juz rosna, jak sa na dworze to juz chodza za mna i za psota :D:D zaczynaja szarpac juz zabawki wszystko jest super :loveu: z jednym "malym" wyjatkiem :( chodzi oczywiscie o kwestie pieniezne :( :( Quote
dadiii Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 mam ale w aparacie :D:D pozniej sciagne :D:D Quote
Recommended Posts