Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczek777']Przyjedzie szczeniak - przeczekamy kwarantannę to jakoś w ciepłe majowe dni można będzie się spotkać :diabloti:[/QUOTE]

Oooo...
A wy ze szczecina czy jak?

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczyłam tylko zdjęcia:) Nie jestem pewna ale do border czy assi?
Ojeja nie wiem jak to jest u nas w Szczecinie za jazdę z psem autobusem, bo było by super wybrać się na przejażdżkę do Szczecina. :multi:

Posted

No nie ma nie ma.... A szkoda bo na pewno dużo osób by z takiej informacji skorzystało.
Dla mnie to by była pierwsza taka jazda autobusem z psem, w końcu pierwszy raz musi kiedyś nadejść:lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='wilczek777']Młoda już odrasta od ziemi - dzisiaj kończy 10 tygodni! Jak ktoś ma psiaka o anielskiej cierpliwości to my chętnie się spotkamy :)[/QUOTE]
Oo jak miło też szczeniak ! Ja mam 4 miesięcznego potworka :) jakiej rasy jest piesek ?

• 1 month later...
Posted

Moje maleństwo już wyrosło i chętnie się spotkamy ;) ostrzegam od razu, że to zło wcielone i targa szczeniory za uszy, zastrasza dorosłe psy i w ogóle sieje chaos :D

Posted

[quote name='kropi124']Czy jest tu dużo psiarzy, którzy są chętni na wspólny spacer z psami ?
Okolice Gryfina i Szczecina.[/QUOTE]

jesl itutaj ci sie nie udalo to ja polecam serwis na-kawe.net, wpisz sobie w google i na pewno trafisz, polecam bo umawiaja sie tam ludzie z calej polski na rozne katywnosci, na spacery tez