Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ktoś zechce, byleby ją wszędzie rozgłosić! ;) W końcu to OWCZAREK NIEMIECKI DŁUGOWŁOSY, który jeszcze pożyje parę ładnych lat przy dobrej opiece!

Piękna suczynka szuka dobrego człowieka!!!

Posted

Za taki szantaż to dam się nawet wychłostać!!!:mdrmed:

Już piszę!
Baba jest przepiękna, bardzo duża, jak na owczarka (i to jeszcze suczkę:crazyeye: ), przy kości:razz: , OGROOOMNIE SILNA! (a z różnymi miewałam do czynienia) I OGROOOMNIE MIZIASTA!:loveu: :loveu: :loveu:

Do innych psów to w kaszę sobie dmuchać nie da:razz: ale jak ją zestrofuję to daje sobie spokój- ogólnie to chodziłam z nią po całym schronie, między ludźmi, psami, kotami i jest naprawdę rewelka! Na moją suczkę na początku się rzuciła, ale po dobitnej reprymendzie wiedziała, że TEJ się nie rusza:eviltong: Siku, koopa oczywiście na trawce, więc jeszcze nie zapomniala, gdzie się należy załatwiać. Do swojego opiekuna to by na skrzydłach fruwała, gdyby nie była na smyczce:loveu:
Mnie widziała 1-wszy raz, a ja ją od razu w obroty szczotki wkręciłam i w największe kudły zaczęłam się zagłębiać, a PIĘKNA NIC!- zero reakcji jakichkolwiek negatywnych!!! Tylko, jak już miała dosyć czesania tyłka to zaczęla nim tak manewrować, żebym go nie mogła dosięgnąć:loveu: Jest tak niesamowicie silna i żywa, że w życiu nie dałabym jej 10 lat! Co prawda mój był jeszcze gorszy w tym wieku, ale że ona nie wygląda na bardzo zadbaną (futro do czesania, czesania, czesania i na koniec do kąpieli) to daję jej ok. 8 lat. Zęby ma trochę starte- ale głównie te tylne. Natomiast oczka ciemne i blyszczące:loveu:

Babsko warte zachodu!:lol:

P.S. Zdjęcia będą w późniejszym terminie...