Aganiok Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 podobne łapki miał onek z Łodzi, z tego co pamiętam miał gronkowca. Sunia jest śliczna, zapada w serce... Quote
mOn4 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Frycia przepiękna, a łapki oby się wyleczyły. W miarę możliwości podpytajcie kogoś kto się nią zajmuje, jakie są szanse na wyleczenie i czy wymaga to stałej opieki weterynaryjnej, czy np będzie już mogła iść do domku, gdzie właściciel będzie stosował się do zaleceń. Frycia trzymaj się, ewatr dzięki za fotki:) Quote
ewatr Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 mOn4 napisał(a):Frycia przepiękna, a łapki oby się wyleczyły. W miarę możliwości podpytajcie kogoś kto się nią zajmuje, jakie są szanse na wyleczenie i czy wymaga to stałej opieki weterynaryjnej, czy np będzie już mogła iść do domku, gdzie właściciel będzie stosował się do zaleceń. Frycia trzymaj się, ewatr dzięki za fotki:) popytamy :lol: a fotki takiej ładnej i grzecznej panny to sama przyjemnośc :loveu: Quote
la_pegaza Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Frytki nie ma jeszcze na adopcyjnej :roll: :mad: Quote
mOn4 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 la_pegaza napisał(a):Frytki nie ma jeszcze na adopcyjnej :roll: :mad: niestety doba za krótka:placz: Monika ma dużo na głowie, ale na pewno w najbliższym czasie stronka będzie zaktualizowana Quote
la_pegaza Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 spoko, ja myślałam, że jeszcze nie została tam zgłoszona :splat: Quote
matinestka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Fryciucha przypomina o sobie:oops: :bluepaw: Quote
drzalka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jejku słuchajcie:multi: :multi: :multi: .. mama powiedziała że jeśli Frycia:loveu: była wysterylizowana to wzielibyśmy ją do siebie ( jescze trzeba przekonac tate).. wiec ot o moje pytanie, jak jest ze sterylizacją w schroniskach.. i jak goi sie skóra Fryci ??? Quote
KamaG Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Odezwała się do mnie osoba na bokserach w potrzebie zainteresowana sunią. Do kogo mogę podać kontakt o więcej informacji w sprawie Frytki? Quote
la_pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 mOn4 napisał(a):czyli już 2 zainteresowane domki??:D a to nie ten sam ? :diabloti: A czy domki nie mogą bezpośrednio dzwonić do kierowniczki?? Wiadomo, że ona dba gdzie psy idą i nie wyda pierwszemu lepszemu :p Quote
ewatr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='la_pegaza'] A czy domki nie mogą bezpośrednio dzwonić do kierowniczki?? Wiadomo, że ona dba gdzie psy idą i nie wyda pierwszemu lepszemu :p też tak myslę , że najlepiej zadzwonic 510-170-788 do szefowej bo zwlaszcza w przypadku psiaka leczonego i potrzebujacego specjalnej dalszej opieki jej zdanie jest najważniejsze / w razie potrzeby podaje maila do mnie [email protected] jakby ktos jednak wczesniej chciał sie skontaktować z kims spoza schronu ;) / Quote
drzalka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 JA jestem zainteresowana, ale tylko w tedy kiedy sunia bedzie wysterylizowana - warunek mamy.. wiec moze AFN dla bokserów pomoze, juz wyslalam wiadomosc do dziewczyn Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jestemy Jestemy :loveu: Kiedy sunia może być poddana sterylizacji? Czy jest już na tyle silna? Quote
drzalka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wydaje mi się ze to jeszcze zawczesnie... ale chyba dzisiaj pojade z mamą popytac o nią itp....żeby wiedzieli że się nią interesujemy, moja mam coraz bardziej ( jestem w szoku :lol: ), ale jak pisalam, mamy już Lene która trzeba wysterylizowac na wakacjach, i jest warunek rodziców - Frycia musi być wysterylizowana i podleczona.. tak bardzo chce mieć drugą boksie, ta jest przepiekna.. Frycia czekaj na nas ! Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 drzalka napisał(a):Wydaje mi się ze to jeszcze zawczesnie... ale chyba dzisiaj pojade z mamą popytac o nią itp....żeby wiedzieli że się nią interesujemy, moja mam coraz bardziej ( jestem w szoku :lol: ), ale jak pisalam, mamy już Lene która trzeba wysterylizowac na wakacjach, i jest warunek rodziców - Frycia musi być wysterylizowana i podleczona.. tak bardzo chce mieć drugą boksie, ta jest przepiekna.. Frycia czekaj na nas ! I co Paulinko, byłyście? :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 drzalka napisał(a):nie.. narazie sprawa tkwi w miejscu... W razie czego czekam na info, także odnośnie soboty. :-) Trzymam kciuki :kciuki: Quote
ewatr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 to my sie jeszcze pokażemy szerszej publiczności :lol: Frycia poszukiwacz chrupek :loveu: nawet łepetyny nie podnosi :eviltong: a jak sie juz nazarła to piła ............... i piła........... i chlapała .............. Quote
Recommended Posts