Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frycia przepiękna, a łapki oby się wyleczyły. W miarę możliwości podpytajcie kogoś kto się nią zajmuje, jakie są szanse na wyleczenie i czy wymaga to stałej opieki weterynaryjnej, czy np będzie już mogła iść do domku, gdzie właściciel będzie stosował się do zaleceń.

Frycia trzymaj się, ewatr dzięki za fotki:)

Posted

mOn4 napisał(a):
Frycia przepiękna, a łapki oby się wyleczyły. W miarę możliwości podpytajcie kogoś kto się nią zajmuje, jakie są szanse na wyleczenie i czy wymaga to stałej opieki weterynaryjnej, czy np będzie już mogła iść do domku, gdzie właściciel będzie stosował się do zaleceń.

Frycia trzymaj się, ewatr dzięki za fotki:)

popytamy :lol:

a fotki takiej ładnej i grzecznej panny to sama przyjemnośc :loveu:

Posted

la_pegaza napisał(a):
Frytki nie ma jeszcze na adopcyjnej :roll: :mad:
niestety doba za krótka:placz: Monika ma dużo na głowie, ale na pewno w najbliższym czasie stronka będzie zaktualizowana

Posted

Jejku słuchajcie:multi: :multi: :multi: .. mama powiedziała że jeśli Frycia:loveu: była wysterylizowana to wzielibyśmy ją do siebie ( jescze trzeba przekonac tate).. wiec ot o moje pytanie, jak jest ze sterylizacją w schroniskach.. i jak goi sie skóra Fryci ???

Posted

Odezwała się do mnie osoba na bokserach w potrzebie zainteresowana sunią. Do kogo mogę podać kontakt o więcej informacji w sprawie Frytki?

Posted

mOn4 napisał(a):
czyli już 2 zainteresowane domki??:D

a to nie ten sam ? :diabloti:

A czy domki nie mogą bezpośrednio dzwonić do kierowniczki?? Wiadomo, że ona dba gdzie psy idą i nie wyda pierwszemu lepszemu :p

Posted

[quote name='la_pegaza']

A czy domki nie mogą bezpośrednio dzwonić do kierowniczki?? Wiadomo, że ona dba gdzie psy idą i nie wyda pierwszemu lepszemu :p

też tak myslę , że najlepiej zadzwonic 510-170-788 do szefowej bo zwlaszcza w przypadku psiaka leczonego i potrzebujacego specjalnej dalszej opieki jej zdanie jest najważniejsze
/ w razie potrzeby podaje maila do mnie [email protected] jakby ktos jednak wczesniej chciał sie skontaktować z kims spoza schronu ;) /

Posted

JA jestem zainteresowana, ale tylko w tedy kiedy sunia bedzie wysterylizowana - warunek mamy.. wiec moze AFN dla bokserów pomoze, juz wyslalam wiadomosc do dziewczyn

Posted

Wydaje mi się ze to jeszcze zawczesnie... ale chyba dzisiaj pojade z mamą popytac o nią itp....żeby wiedzieli że się nią interesujemy, moja mam coraz bardziej ( jestem w szoku :lol: ), ale jak pisalam, mamy już Lene która trzeba wysterylizowac na wakacjach, i jest warunek rodziców - Frycia musi być wysterylizowana i podleczona.. tak bardzo chce mieć drugą boksie, ta jest przepiekna.. Frycia czekaj na nas !

Posted

drzalka napisał(a):
Wydaje mi się ze to jeszcze zawczesnie... ale chyba dzisiaj pojade z mamą popytac o nią itp....żeby wiedzieli że się nią interesujemy, moja mam coraz bardziej ( jestem w szoku :lol: ), ale jak pisalam, mamy już Lene która trzeba wysterylizowac na wakacjach, i jest warunek rodziców - Frycia musi być wysterylizowana i podleczona.. tak bardzo chce mieć drugą boksie, ta jest przepiekna.. Frycia czekaj na nas !

I co Paulinko, byłyście? :cool3:

Posted

to my sie jeszcze pokażemy szerszej publiczności :lol:

Frycia poszukiwacz chrupek :loveu: nawet łepetyny nie podnosi :eviltong:

a jak sie juz nazarła to piła ...............

i piła...........

i chlapała ..............