Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonka95 napisał(a):
To bardzo fajne mieliście wakacje :)

Oj fajne, aż szkoda było wracać :)

a_niusia napisał(a):
eeej mango!!! kiedy iziemy na spacer?? :)))

Dzięki za spacer i obleśne przygody ze zwłokami też:lol:

maartaa_89 napisał(a):
Fajny Mango, taki owczarkowaty :) duuuży nochal ma, superowy :loveu:

No owczarkowaty trochę jest, zwłaszcza z zachowania.:)

Posted

Sonka95 napisał(a):
Hehehe to mieliście spacer z tarzankiem :evil_lol:

ooo nie, nie, nie...NIE z tarzankiem.

eeej moj pies ciagle chce chodzic do miejsca X i go odlawiam przed schodami i nadal zostaje z tylu, zeby isc do trupa!!!

Posted

a_niusia napisał(a):
ooo nie, nie, nie...NIE z tarzankiem.

eeej moj pies ciagle chce chodzic do miejsca X i go odlawiam przed schodami i nadal zostaje z tylu, zeby isc do trupa!!!

haha , pewnie za kilka dni już trup będzie zjedzony przez inne pieski:) kuurde dzisiaj nam się spacer opóźnił i na was nie trafiliśmy, ale za to Mango też miał przygodę-rozdziewiczył terierkę Audi. Dureń wykastrowany w 9 mcu a i tak cieczka jest taaak super, fujka.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

noo dostał hurrty z TKmaxxa :) a ja zostałam potrącona przez samochód (na przejściu dla pieszych:angryy:) najpierw leżełam w szpitalu, teraz już w domu, ale jeszcze dłuugo z psem na spacer nie wyjdę (noga złamana, kuśtykam o kulach :( ). Manguś biedny, widzę,że tęskni za naszymi dłuugimi spacerami, za szkoleniem i zabawą z psimi kumplami. No jakoś musi się przestawić, bo jeszcze minimum 6 miesięcy z nim nie wyjdę.

Posted

[quote name='Sonka95']No to nieciekawie :-( :-(:-( zdrówka pozostaje życzyć ;)
Dziękuję :)

A takie zdjęcie dostałam będąc w szpitalu

Szczęśliwy pies po 40 minutach rzucania patyka :P

Posted

[quote name='a_niusia']eeej kuuurde!!! jak cos to my czasem jestesmy do uslug!!!moze polubi mojego chlopaka-nadal mamy duzo szprotek:)))))
Dzięki!! :) Na razie jakoś opiekunowie dają radę (chociaż mój tato uważa, że spacer z psem polega na wyjściu pod blok poczekaniu aż się załatwi i powrocie do domu:roll: no ale jestem wdzięczna,że na tę fizjologię chociaż go zabiera) ale oczywiście zawsze zapraszam na socjalizację szprotkową do siebie:)
[quote name='Sonka95']Szczęśliwy psiak ,ale na pewno czekał na powrót swojej pani do domu :loveu:http://img401.imageshack.us/img401/8755/zzh7.jpg
Oj czekał-jak wróciłam piszczał z radości przez 20 min:)

Dzisiaj doszedł do nas nowy kong -różowy hipopotam (http://toys4dogs.pl/kong-wubba-ballistic-friends-l,id137.html), jest mega! Mango oszalał, ma jeszcze konga snugga wubba, ale ten jest fajniejszy, ładniejszy i piszczy :). Generalnie już zaczynam dostawać świra od ciągłego siedzenia w domu (nie jestem do tego stworzona), a z mangusia zrobił się straszny przytulak-leży cały czas ze mną i nadstawia brzuch do głaskania :p