Jump to content
Dogomania

Bezdomna suka z 11 szczeniakami !!! Błagamy o pomoc! potrzebna karma, szczepienia

Recommended Posts

Posted

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images65.fotosik.pl/269/7de276ec6e954a20med.jpg[/IMG][/URL]

[quote name='Marycha35']Dołączymy każdemu osiołkowi do wydania, taki bonus dla domków;) ????
[INDENT] [IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p526x296/1185759_363898557077542_370417991_n.jpg[/IMG] :stormy-sad::bye::bye: [/INDENT]
[/QUOTE]

świetne Marycha, koniecznie!!!

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Dołączymy każdemu osiołkowi do wydania, taki bonus dla domków;) ????

[INDENT] [IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p526x296/1185759_363898557077542_370417991_n.jpg[/IMG] :stormy-sad::bye::bye: [/INDENT]
[/QUOTE]
Piekne,po prostu rewelacja!

Guest Elżbieta481
Posted

Akurat z kangurem to on ma niewiele wspólnego,a sam psiak jest przepiękny!
waldi481

Posted

[quote name='anett']masakra!! biedna sunia, nie jestem w stanie zrozumieć ludzi![/QUOTE]

Dostalam kilka dlugich smsow z "wyjasnieniami'...nie wiem,czy je wstawic.Moze Ola sama napisze,dlaczego rezygnuja.Jesli bedzie chciala.

Posted

[INDENT] "Żadnego psa więcej tutaj [B]nie adoptujemy[/B] i na przyszłość [B]nie mamy takich planów[/B]. Pod tym względem wątek nadaje się do zamknięcia.
Nie szukaliśmy też owczarka kaukaskiego itp., tylko psa [B]w typie[/B], który przypomina go przede wszystkim wyglądem, a nie charakterem, po to te rasy zostały wymienione.
Gdybyśmy wiedzieli wcześniej, jakie problemy może mieć Malina - lękliwość ze skłonnością do zachowania agresywnego - to w życiu byśmy się nie zdecydowali na jej wzięcie. Oczywiście nie jest to zarzut do Ciebie, bo chyba nikt się tego nie spodziewał. Malina nie jest "bestią", ale według mnie źle poprowadzona może się nią stać. My nie poczuwamy się do tego, żeby ją do siebie uwiązywać, kiedy nie mamy gwarancji na odniesienie sukcesu. Miałam z nią kilka potencjalnie niebezpiecznych sytuacji, w domu z kotami, z mężem, na dworze z dziećmi i innymi psami i wiem, że mnie to przerasta. Jeśli nie jestem co do niej pewna już teraz, to lepiej poszukać jej nowego domu, lepszego, lepiej przygotowanego, niż trzymać ją na siłę w miejscu, gdzie może wyrosnąć na psa z poważnymi problemami. Pęka nam serce, a szczególnie mi, ale uważam, że to najlepsze, co możemy dla niej zrobić. "
To jest wypowiedz wlascicielki Maliny z dnia dzisiejszego,z watku,ktory zalozyla,zeby adoptowac psa.
Suczka byla u Nich 3 tygodnie,od tyg mam inf ,ze warczy na meza,ludzi na ulicy i koty.Po tygodniu prob "pracy"z psem wlasciciele nie przyjeli oferty pomocy,porady behawiorysty,tylko podjeli decyzje o oddaniu psa.
[/INDENT]

[SIZE=4][COLOR=#666699][I][FONT=book antiqua][/FONT][/I][/COLOR][/SIZE]

Posted

Bogu dzięki, że wyleczyli się z adopcji psa:) Malinko, kochany smoku, dzięki, że to zrobiłaś dla innych smoków:) Napiszę tyle, żenująca postawa, rozbrajająca niewiedza, powalający brak chęci. Malinko wracaj do nas, szukamy prawdziwego domku:) Coś mi się zdaje, że oślątka czwartego do pokera szukały....;) Asieńko, serdeczności i buziaki, będzie dobrze!!!

Posted

Nie obylo sie bez awantury,przyznaje,ze nazwalam Panstwa "gowniazeria",poniewaz przyjechali tatusiem ,ktoremu do konca chyba nie sprzedali prawdy.Nie sledzili watku,nie wiedzieli,skad sa szczeniaki,generalnie wcisnelam Im psa.Nerw mi puscil,kiedy Pan Tatus zanegowal to,ze mi zaden pies z nieudanej adopcji nie wrocil,bo wcisnelam ludziom kit i psa na sile.No i jestem "nie na poziomie"i to ja wykazalam sie niedojrzaloscia wg Pana Tatusia.Pan Tatus sie zdziwil,kiedy oznajmilam,ze dzieci szukaly psa w typie"CAO,szarplaninaca,owczarka kaukaskiego".Malina przerazona,chciala dziabnac Maksa,ale wrzucilam ja do bagaznika,podjechalismy pod dom,no i juz mlodszy sayn zaczal ja glaskac,no i szal radosci.Powitanie z Mamba i 3-letnim samcem Wilczusiem,ktory akurat byl w boksie.

Posted

[quote name='Marycha35']Bogu dzięki, że wyleczyli się z adopcji psa:) Malinko, kochany smoku, dzięki, że to zrobiłaś dla innych smoków:) Napiszę tyle, żenująca postawa, rozbrajająca niewiedza, powalający brak chęci. Malinko wracaj do nas, szukamy prawdziwego domku:) Coś mi się zdaje, że oślątka czwartego do pokera szukały....;) Asieńko, serdeczności i buziaki, będzie dobrze!!![/QUOTE]
Po rozmowie sadzac sie nie wyleczyli.Pan Maz zaczal do mnie podskakiwac,Ola ,przyznaje,byla cicha i spokojna,ale to po prostu nie ten pies.Podstepnie wcisniety,skrzywiony,"niezrownowazony"(cytat z smsa)pies.

Posted

[quote name='Marycha35']No tak.... nie dziwi nic..... Dobrze, ze już Mlainka bezpieczna:) Czy Państwo pomogą finansowo?????? Czy umycie rączek ot tak????[/QUOTE]

Moze ktos tu sie na mnie wkurzy,ale rano na watku "przygarne psa",ktory zaczela Ola,rozgorzala goraca wymiana zdan,w w wyniku ktorej powiedzialam,ze mam gdzies Ich pomoc,bo przeprowadzili sobie eksperyment na psie.

Posted

Biorąc szczeniaka trzeba być przygotowanym na miesiące pracy z nim, to oczywiste. W ogóle biorąc psa... szkoda gadać. Lepiej skupić się na tym co dalej, niż przeżywać jedną niekoniecznie odpowiedzialną adopcję. Podrostki muszą znaleźć domy... im szybciej, tym lepiej.

Przy okazji zapraszam na bazarek, m.in. dla innego podopiecznego yumy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247864[/url]

Posted

Musze powidziec,ze Pan Tatus wydal sie osoba kulturalna,tak ,jak i Ola,natomiast ocenil mnie,jako osobe,ktora wcisnela Jego synkowi agresywnego psa na sile,a ja ,niestety,nie grzesze cierpliwoscia i nie jestem oaza spokoju.Uwazam,ze wiedzieli ,jakiego biora psa,pisali,ze nastawiaja sie na szkolenie i prace,wiec mialam podstawy,zeby sadzic,ze istotnie tak bedzie.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Biorąc szczeniaka trzeba być przygotowanym na miesiące pracy z nim, to oczywiste. W ogóle biorąc psa... szkoda gadać. Lepiej skupić się na tym co dalej, niż przeżywać jedną niekoniecznie odpowiedzialną adopcję. Podrostki muszą znaleźć domy... im szybciej, tym lepiej.

Przy okazji zapraszam na bazarek, m.in. dla innego podopiecznego yumy: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247864[/URL][/QUOTE]

Bric jest oaza spokoju,wytonowuje moja wscieklosc:lol:i organizuje bazarek wlasnie dla Szamana.Marycha,do dziela!

Posted

Nie chcę nic mówić, ale czy te nicponie nie zasiedziały się u Ciebie za bardzo? :eviltong: Trzeba działać, bo będziesz miała cztery kolejne "Wilczusie". :eviltong: