diana79 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 od piątku do niedzieli bedą u nas imprezy w Świętochłowicach z okazji 700lecia miasta i oblepimy plakatami wszystko co się do ;) będzie masa ludzi może ktoś go wypatrzy i się zakocha :) Quote
Mani2000 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='diana79'] może ktoś go wypatrzy i się zakocha :)[/QUOTE] Oby wypatrzył :) Quote
natie Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 trzymamy kciuki :) ludzie ze Świon są fajni (ja się tam urodziłam i mieszkałam kilka lat:P:P:P) ;) Quote
diana79 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='natie']trzymamy kciuki :) ludzie ze Świon są fajni (ja się tam urodziłam i mieszkałam kilka lat:P:P:P) ;)[/QUOTE] o super :) mam nadzieję że ktoś się fajny znajdzie i go zabierze do domku :) mam juz przygotowane plakaty do oblepienia Świątek :) Quote
diana79 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Dzisiaj Rysia i Reksia - pieska z Fauny, który również jest u Justyny na tymczasie odwiedziła Kasia J. Zrobiła im cudne zdjęcia, oto one!!! Rysiu wygląda ślicznie, oczka mu się świecę, kładzie się do miziania. Kasia stwierdziła, że wie dlaczego Rysiu mnie tak zauroczył : ) Spójrzcie na niego - on na pewno zauroczy nie jedną osobę!!! Quote
diana79 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Rysiu już jest wykastrowany, bardzo grzeczny, niekłopotliwy ale odzewu brak z ogłoszeń :( oplakatowałyśmy z Danusią Świętochłowice i cisza teraz okres wakacyjny i ludzie pewnie o wczasach myślą... Quote
diana79 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [h=5] [/h] [h=5] [/h] [h=5] [/h] [h=5]Dzis prawie skoro swit Rysiek z ciocia danusia i wujkiem Alanem pojechal sie kastrowac:)....a gdy juz wrocil....jeszcze ledwo sie trzymajac na nogacg postanowil sobie wyrwac szwy....na szczescie ciocia Danusia zaopatrzyla nas w kolnierz...wiec teraz Rysiek biega w kolnierzu....nie myslalam, ze okaze sie takim cwaniakiem:)[/h] Quote
Nadziejka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Rychulenku caluje i trzymam kciuki cudny ty :buzi::modla::iloveyou::iloveyou: Quote
diana79 Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Rysiu znalazł super dom :) wczoraj go wieczorem spotkałam na spacerze, grzecznie pilnował się nowych właścicieli, mój Bingo oczywiście musiał go pogonić... cytuje z fb [h=5]Danusia Lukosz [/h][h=5]Melduję się : ) Rysiek wczoraj pojechał do nowego domku!!! Będzie mieszkał w tym samym mieście co ja, więc będę mogła go odwiedzić jak zatęsknię. Wczoraj pojechaliśmy do DT z jego nowym Panem - Dawidem i jego kolegą Markiem. Na mnie, moim mężu i Justynie z DT zrobili oni bardzo bardzo dobre wrażenie!!! Naprawdę cieszę się że Rysiek tak fajnie trafił. Od razu zaprzyjaźnił się z Dawidem, chciał być cały czas miziany i od razu go słuchał. Jutro idziemy u nas ściągnąć szewki po kastracji i chłopak będzie zdrowy jak rydz. Dzisiaj mój mąż oddał auto do naprawy i kogo spotkał??? Rysia wesołego, szczęśliwego szedł ze swoim Panem na spacer, bez smyczki, bo jest taki grzeczny i nie ucieka. Dawid zresztą stwierdził, że wszędzie będzie go brał ze sobą!!! Okazało się, że Dawid dowiedział się o Ryśkku z ogłoszenia, które wykleiłyśmy z Moniką na Świetochłowicach. To był pierwszy plakat i okazał się szczęśliwy!!! [/h] Quote
Mani2000 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='diana79']Rysiu znalazł super dom :) wczoraj go wieczorem spotkałam na spacerze, grzecznie pilnował się nowych właścicieli, mój Bingo oczywiście musiał go pogonić... cytuje z fb Danusia Lukosz Melduję się : ) Rysiek wczoraj pojechał do nowego domku!!! Będzie mieszkał w tym samym mieście co ja, więc będę mogła go odwiedzić jak zatęsknię. Wczoraj pojechaliśmy do DT z jego nowym Panem - Dawidem i jego kolegą Markiem. Na mnie, moim mężu i Justynie z DT zrobili oni bardzo bardzo dobre wrażenie!!! Naprawdę cieszę się że Rysiek tak fajnie trafił. Od razu zaprzyjaźnił się z Dawidem, chciał być cały czas miziany i od razu go słuchał. Jutro idziemy u nas ściągnąć szewki po kastracji i chłopak będzie zdrowy jak rydz. Dzisiaj mój mąż oddał auto do naprawy i kogo spotkał??? Rysia wesołego, szczęśliwego szedł ze swoim Panem na spacer, bez smyczki, bo jest taki grzeczny i nie ucieka. Dawid zresztą stwierdził, że wszędzie będzie go brał ze sobą!!! Okazało się, że Dawid dowiedział się o Ryśkku z ogłoszenia, które wykleiłyśmy z Moniką na Świetochłowicach. To był pierwszy plakat i okazał się szczęśliwy!!! Szczęściarz :) Życzę szczęścia w nowym domku :) Quote
Nadziejka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 :Cool!::klacz::iloveyou::bye:Cudnie Rysienku:modla::thumbs: Quote
Recommended Posts