Mani2000 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='doris66']Czy jeszcze można poprosić o jeden pakiecik? I czy za darmo tak jak w tytule watku.[/QUOTE] Można,tyle, że w kolejce przed Panią stoi jeszcze Mysia_ z Priską. Jest w pełni za darmo, nic nie oczekuję w zamian ;) Quote
Mani2000 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [B]Priska:[/B] Kokosy.pl Ojej.pl Najpewniej.pl Hiperogloszenia.pl Pajeczyna.pl Pineska.pl Azbazar.pl lento.pl ale.gratka.pl+naszemiasto.pl+wp.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl oglaszamy24.pl Tablica.pl Quote
Mani2000 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Bjuta']Mani ale super że promujesz nasze psitulki!! :)[/QUOTE] Czysta przyjemność i zaszczyt ^^ Quote
malagos Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 a mogę zapytać i bardzo serdecznie poprosić o banerek? Mam taką sunię na dt, łatwiej na watek się trafia po banerku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243949-Kr%C3%B3lewna-%C5%9Anie%C5%BCka-z-%C5%82a%C5%84cucha-cudna-kud%C5%82ata-bia%C5%82a-sunia-u-mnie-na-bdt?p=20916621#post20916621[/url] Quote
Mani2000 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='malagos']a mogę zapytać i bardzo serdecznie poprosić o banerek? Mam taką sunię na dt, łatwiej na watek się trafia po banerku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243949-Królewna-Śnieżka-z-łańcucha-cudna-kudłata-biała-sunia-u-mnie-na-bdt?p=20916621#post20916621[/URL][/QUOTE] Proszę zdjęcia, napisy, rozmiar. Ja sama nie będę szukała, nie mam czasu. Quote
doris66 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Mani2000']Można,tyle, że w kolejce przed Panią stoi jeszcze Mysia_ z Priską. Jest w pełni za darmo, nic nie oczekuję w zamian ;)[/QUOTE] To ja poproszę jeden pakiecik i bardzo, bardzo serdecznie dziękuję. Psiaka wstawię wieczorem. Quote
malagos Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 To ja poproszę: banerek średnich rozmiarów - z tym zdjęciem i napisem: Śnieżka czeka na swego Królewicza [URL="http://img855.imageshack.us/i/sdc17439.jpg/"][IMG]http://img855.imageshack.us/img855/8702/sdc17439.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mani2000 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='malagos']To ja poproszę: banerek średnich rozmiarów - z tym zdjęciem i napisem: Śnieżka czeka na swego Królewicza [URL="http://img855.imageshack.us/i/sdc17439.jpg/"][IMG]http://img855.imageshack.us/img855/8702/sdc17439.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Obie pomieszałyśmy wątki :roll: Teraz patrzę, że to ogłoszeniowy :D Banerek i tak zrobię, ale wkleję go na wątku banerkowym (patrz podpis) :) Quote
doris66 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 (edited) [IMG]http://imageshack.us/a/img189/784/img6009pr.jpg[/IMG] Tytuł. Jack w typie teriera. Ogłoszenia prosze na woj. podlaskie. Jack to młody około dwuletni pies w typie terierka. Wzrost średni. Siwe wąsy i bródka to efekt urody a nie wieku. Jack jest bardzo przyjacielski, kocha ludzi nade wszystko. Cały czas pragnie byc z człowiekiem, zabiega o jego względy. Lubi dzieci, koty i inne psy. Nie szuka konfliktów w stadzie. Do tej pory życie Jacka nie rozpieszczało, nie miał dobrego opiekuna i nikt go nie kochał. Jack został porzucony i przeżył chwile grozy, teraz czeka na swojego przyjaciela. Jack przebywa w dt w okolicy Białegostoku. Zainteresowanym poważnie adopcją Jacka bedzie możliwa pomoc w transporcie. Przed wydaniem psa Jack zostanie wykastrowany. Warunkiem adopcji jest umowa adopcyjna i wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza w miejscu przyszłego zamieszkania psa. Jack może mieszkac w domu lub w ciepłej budzie na podwórku. Powinien miec stały kontakt z człowiekiem bo bardzo tego potrzebuje i lubi byc obok . Kontakt: tel. 608076093 email do aktywacji - [email][email protected][/email] Edited June 6, 2013 by doris66 Quote
Mani2000 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='doris66'][IMG]http://imageshack.us/a/img189/784/img6009pr.jpg[/IMG] Tytuł. Jack w typie teriera. Ogłoszenia prosze na woj. podlaskie. Jack to młody około dwuletni pies w typie terierka. Wzrost średni. Siwe wąsy i bródka to efekt urody a nie wieku. Jack jest bardzo przyjacielski, kocha ludzi nade wszystko. Cały czas pragnie byc z człowiekiem, zabiega o jego względy. Lubi dzieci, koty i inne psy. Nie szuka konfliktów w stadzie. Do tej pory życie Jacka nie rozpieszczało, nie miał dobrego opiekuna i nikt go nie kochał. Jack został porzucony i przeżył chwile grozy, teraz czeka na swojego przyjaciela. Jack przebywa w dt w okolicy Białegostoku. Zainteresowanym poważnie adopcją Jacka bedzie możliwa pomoc w transporcie. Przed wydaniem psa Jack zostanie wykastrowany. Warunkiem adopcji jest umowa adopcyjna i wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza w miejscu przyszłego zamieszkania psa. Jack może mieszkac w domu lub w ciepłej budzie na podwórku. Powinien miec stały kontakt z człowiekiem bo bardzo tego potrzebuje i lubi byc obok . Kontakt: tel. 608076093 email do aktywacji - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Podlaskie+ miasto proszę. Bo w większości stron trzeba podać miasto(kokosy, ojej itd.) Quote
doris66 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Mani2000']Podlaskie+ miasto proszę. Bo w większości stron trzeba podać miasto(kokosy, ojej itd.)[/QUOTE] Podlaskie - miasto Białystok. Dzieki. Quote
saraisa Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Hej :) i ja się dokopałam do Twojego wątku :) Jeśli można prosiłabym o ogłoszenia dla mojej podopiecznej, również z Psitula ;) [B]Tytuł: [/B]Kaja - łagodna suczka, w sam raz do mieszkania [B] Opis: [/B][SIZE=1][FONT=arial] [/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=arial]Kaja to średniej wielkości, młoda suczka. Jest bardzo łagodna w stosunku do ludzi, zgadza się również z innymi zwierzętami, zarówno psami jak i kotami. Ma uległy charakter i raczej inne psy nad nią dominują. Na spacerach chętnie biega i bawi się zabawkami, ładnie chodzi na smyczy. Mieszkała już kiedyś w mieszkaniu więc nie powinno być problemu z przypomnieniem jej, że w mieszkaniu zachowuje się czystość. Przy pierwszym kontakcie bywa nieufna, jednak wystarczy jej czas aby kogoś poznać i z chęcią podbiegać, przytulać się i rozdawać buziaki. [/FONT] [FONT=arial]Jest naprawdę uroczą sunią, która czeka na swoją szansę…[/FONT] [/SIZE][B] Zdjęcie: Województwo oraz miasto: śląskie, Zabrze E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Telefon:[/B] 504505572 Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Edited June 11, 2013 by saraisa Quote
Mani2000 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [B]Jack:[/B] Kokosy.pl Ojej.pl Najpewniej.pl Hiperogloszenia.pl Pajeczyna.pl Pineska.pl Azbazar.pl lento.pl ale.gratka.pl+naszemiasto.pl+wp.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl oglaszamy24.pl Tablica.pl _____________ Zaczynam robić Kaję. Quote
Mani2000 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [B]Kaja:[/B] Kokosy.pl Ojej.pl Najpewniej.pl Hiperogloszenia.pl Pajeczyna.pl Pineska.pl Azbazar.pl lento.pl ale.gratka.pl+naszemiasto.pl+wp.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl oglaszamy24.pl Tablica.pl Quote
saraisa Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Dziękuję serdecznie za ekspresowe ogłoszenia Kai :) Quote
saraisa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 (edited) To jeśli mogę poproszę również o ogłoszenia dla Tukiego [B]Tytuł: [/B]Tuki - mały piesek w sam raz na Twoją kanapę [B] Opis:[/B][SIZE=1][FONT=arial] [/FONT][/SIZE][SIZE=3] [FONT=arial]Tuki to bardzo mały, młody psiak w typie jamnika. W schronisku „utknął” ponieważ nikt nie chce poświęcić kilku minut aby go do siebie przekonać a niestety Tuki, może z racji swojej maleńkiej postury, gdy ktoś chce do niego podejść – ze strachem chowa się w najciemniejszych zakamarkach swojego boksu. Jednakże już po chwili cierpliwości, po przykucnięciu i kilku przywołaniach, potrafi wybiec i wskoczyć prosto na kolana, rozdając buziaki i nie chcąc zejść. Potem już wszystko idzie z górki; ładnie chodzi na smyczy, zgadza się z innymi psami. Z racji jego strachliwej natury, nie polecamy go domu z dziećmi, ponieważ nie jesteśmy w stanie przewidzieć jego reakcji. Aczkolwiek w spokojnym, ciepłym domu wśród kochających ludzi – Tuki na pewno odnajdzie się wspaniale[/FONT][/SIZE] [B] Zdjęcie: Województwo oraz miasto: śląskie, Zabrze E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Telefon:[/B] 504505572 Z góry dziękuję :) Edited June 15, 2013 by saraisa Quote
Mani2000 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [B]Tuki:[/B] Kokosy.pl Ojej.pl Najpewniej.pl Hiperogloszenia.pl Pajeczyna.pl Pineska.pl Azbazar.pl lento.pl ale.gratka.pl+naszemiasto.pl+wp.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl oglaszamy24.pl Tablica.pl Quote
annika Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 (edited) Jeśli jest taka możliwość to prosiła bym bardzo o ogłoszenia dla ROMKA:oops: małopolska, Kraków mail:[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B][COLOR=#000000]tytuł: [/COLOR][/B][COLOR=#000000][COLOR=#000000]"Pokochaj siwy pyszczek, zdrowy, pełen wigoru mały psiak szuka domu" [B]zdjęcie:[/B] [/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000] opis: [/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][B]"Cześć, mam na imię Romek, może od razu przejdziemy na Ty, bo przecież pokochasz mnie i będę Twój, tak? Wiem, że nie jestem idealny, w końcu jestem zwykłym kundelkiem, ale podobno kundelki są najfajniejsze, prawda? Urodę mam wyjątkową, tak przynajmniej mówią mi w hotelu, taki rudawy, tylko potem odchodzą i nie wracają, a ja nie wiem czemu... Co jest nie tak?..., raz usłyszałem, że nie jestem już młodziutki, tylko mam te 10 lat a to podobno już dyskwalifikuje mnie do znalezienia domu... ale to niemożliwe, powiedz, że nie! Przecież ja umiem kochać, umiem czekać, aż wrócisz z pracy, nie bałaganie, nie broję, lubię inne psy, na koty też nie zwracam uwagi. Ja tylko chcę Cię pokochać..." Psiak Romuś j[/B][B]est kochanym 10-letnim psem. Lubi długie spacery, jest bardzo spokojny. [/B][B][COLOR=purple]Lubi pieszczoty. Na koty (jak powiedział) w ogóle nie zwraca uwagi. [/COLOR][/B][B][B][COLOR=purple]Jego życie dotąd było bardzo smutne, ale Romuś nie stracił miłości do ludzi...O poprzednich właścicielach można powiedzieć wiele ale nie to, że dbali o swoje psy...Romuś wie co to głód i cierpienie...pamięta długie dni, kiedy miska była pusta...[/COLOR][/B][/B] [/COLOR][B][B][B][COLOR=purple]Piesek przebywa w domu tymczasowym w oczekiwaniu na kogoś, kto przyjdzie i powie: [/COLOR] [B][COLOR=purple]Będę Cię kochał i opiekował się Tobą, nie zaznasz już głodu ani zimna, będziesz moim ukochanym psem...[/COLOR] [B][COLOR=purple]Adoptuj Romusia! Ten pies z pewnością doceni troskę a za miłość odpłaci wierną psią miłością...[/COLOR] [B][COLOR=#800080]Piesek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/COLOR] [COLOR=purple][B][I]Kontakt w sprawie adopcji: 695-291-610 [/I][/B][/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B] Edited June 17, 2013 by annika Quote
Mani2000 Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [B]Romek:[/B] Kokosy.pl Ojej.pl Najpewniej.pl Hiperogloszenia.pl Pajeczyna.pl Pineska.pl Azbazar.pl lento.pl ale.gratka.pl+naszemiasto.pl+wp.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl oglaszamy24.pl Tablica.pl Quote
saraisa Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 to ja mam kolejnego kandydata, tym razem Bandzior ;) [B]Tytuł: [/B]Bandziorek - rodzinny pies, nauczony życia w mieszkaniu [B] Opis:[/B][SIZE=3] [/SIZE] [TABLE="align: right"] [TR] [TD="align: left"] Bandzior to mało - średni psiak, bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi. Jest bardzo wesoły i kontaktowy; od pierwszych chwil chętnie daje się przytulać. Dogaduje się z innymi psami. Ładnie chodzi na smyczy i nauczony jest czystości – wszystkie swoje potrzeby załatwia na zewnątrz. Pilnie poszukuje domu, ponieważ jego właściciel trafił do szpitala i nie będzie w stanie dalej się nim zajmować a on zupełnie nie nadaje się do schroniskowej rzeczywistości. Podobno miał być z niego bandzior, jednak tak naprawdę to sympatyczny psiak, kochający zabawy, spacery i smyranie za uchem :-)[/TD] [/TR] [/TABLE] [B]Zdjęcie: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/838/s08v.jpg/"][IMG]http://img838.imageshack.us/img838/8290/s08v.jpg[/IMG][/URL] Województwo oraz miasto: śląskie, Zabrze E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Telefon:[/B] 504505572 Z góry dziękuję :smile: Quote
Bjuta Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Mani - czy mogłabyś wypromować Agesa? Moi Rodzice właśnie go znaleźli... Tablicę już ma. [B]Ages - prześliczny szczeniak, Katowice[/B] Ages został znaleziony w Katowicach na Placu Wolności 19 czerwca. Jest jeszcze malutkim pieskiem. Dopiero uczy się zachowywać czystość. Jest uroczym rozrabiaką! Ages szuka domu w którym rozumieją, że szczeniak oprócz radości oznacza obowiązki... i że nie wszystkie pantofle doczekają jesieni! Ages wygląda na psa z ogromnym potencjałem! Tel. 601-748-728, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-C0sW3qcrkxM/UcFa04rJVvI/AAAAAAABadc/0D97ULYQGkA/s800/_IGP0093.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts