Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sharka']Fajny ma tekst dziewczyna :) zrobiłam jedno "wejście" ;)[/QUOTE]

Tekst napisała hop! :) mimo wyróżnienia było tylko 10 wejść :-( Zmieniłam lokalizację na Poznań- sharka trzymaj kciuki, może uda się na Twoim terenie

• 2 weeks later...
Posted

Nikt na wątek nie zagląda. :mad: Na szczęście Kora się tym nie przejmuje. Nadal jest w nastroju zabawowym. Znowu "chodzi" z Rokim i jednocześnie podrywa Kofiego i Buśka. Taka jest. ;)

Posted

Wczorajszy dzień ogłaszam Dniem Kretyna:angryy:
Pojechałam z Korą do potencjalnego DS- dwie Panie jedna w wieku 65 i jej mama. Kora nie została bo: za duża, za gruba i nie szczekała kiedy Pani weszła i nacisnęła dzwonek do drzwi...

Sama Kora czuła się tam źle, nie odstępowała mnie i nie chciała podejść do Pań, nawet gdyby ją chciały kazałabym się im zastanowić, a Kora wróciłaby do hop! Kurde babsztyl dzwonił nawet do siostry i pytał czy ma brać grubego psa:angryy:

A Kora nie jest wcale gruba- jest tak zbudowana- ma ogromną klatkę piersiową, brzucha nie ma, a teraz dodatkowo jest mocno puchata- sierść jest mięciutka, milutka, błyszcząca. Z kilo schudnie, hop! o to dba ale nie więcej bo znów będzie wyglądać tak jak w momencie przeprowadzki z Rancza...

A dlaczego Dzień Kretyna? Wczoraj z adopcji wróciła nasza [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226898-Zmęczona-mamusia-z-pseudo-prosi-o-pomoc!-Brak-pieniążków-na-hotelik-(?p=21868222#post21868222"]Korba[/URL]. Korba była przeziębiona i parę razy zdarzyło się jej popuścić w domu... Pan najpierw bez konsultacji z wetem podał jej Propalin- a pies jest na niego uczulony, a kiedy odstawił lek i sunia znów popuściła po prostu ją oddał:angryy:

Posted

za gruba??? to ja powinnam sambuche juz dawno temu oddac bo tez jest puszysta a tak ogolnie to zimowa siersc jej daje ta grubosc ze taka wyglada :O co za Baby nieeee.... moja samba od kad u nas jest dostala cialko ale no i tak puchata kochamy.. bo pies za gruby.. co za Baby..

Posted

[quote name='sharka']Dobrze że Kory nie zostawiłyście, matko jedyna :shake:[/QUOTE]

[quote name='sandraNT']za gruba??? to ja powinnam sambuche juz dawno temu oddac bo tez jest puszysta a tak ogolnie to zimowa siersc jej daje ta grubosc ze taka wyglada :O co za Baby nieeee.... moja samba od kad u nas jest dostala cialko ale no i tak puchata kochamy.. bo pies za gruby.. co za Baby..[/QUOTE]

Dziewczyny jak tam byłam i to usłyszałam to najpierw mnie zamurował, później pomyślałam sobie coś co powiedziałam Pyrdce ale nie mogę tego tutaj napisać:evil_lol::oops:
Kora od samego początku źle się czuła w tym miejscu. Pani jest DT dla kotów a Korę oglądała jak bluzkę w lumpeksie... masakra jakaś...

Posted

znajdzie sie dom ktory ja pokocha chuda czy gruba :) nie wazny wyglad ale jak pies odwdziecza sie calym cialem:) jego milosc jest bezcenna :) trzymam kciuki zeby znalazla domek swoj wlasny swoja kanape :) gdzie im grubosc psa nie przeszkadza :) lub siusianie czy nie szczekanie :) moja samba tez nie szczeka w domu ale jak na podworku jest to pokazuje kto tu rzadzi ;) na dworze rogi pokazuje a czy w domu szczekac to nie wazne wazne ze kocha :) jest akceptowany jak wyglada :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='sharka']Kora :loveu::loveu: kochana, czarna i puszysta :D[/QUOTE]

sharka to nie ten sam pies. Kora jest szczęśliwa, widać to w Jej oczach. Ma "chłopaka"- jak nie tego to innego:cool3: biedna zdecydować się nie może- ale o tym hop!musiałaby napisać:evil_lol:
Tylko gdzie ten dom???

Posted

Kora ma trzech chłopaków - do wyboru, do koloru... :evil_lol:

[IMG]http://imageshack.com/a/img839/8434/3zp1.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.com/a/img838/3194/wkfv.jpg[/IMG]

Posted

Roki zawsze wygląda na zasmuconego. Taką ma "twarz". ;) Z miną nieszczęśnika daje czadu i psoci. :lol:

[IMG]http://imageshack.com/a/img819/9594/qyuo.jpg[/IMG]