hop! Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Super, daj znać jak będą się kończyły. Trochę czasu minie zanim się skończą. Quote
sharka Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 wznowiłam swoje stałe 10 zł dla Kory, kropla w morzu potrzeb - może choć na jakieś wyróżnienie lub smaczek będzie Quote
Juldan Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 wznowiłam swoje stałe 10 zł dla Kory, kropla w morzu potrzeb - może choć na jakieś wyróżnienie lub smaczek będzie Kochana, dziękuję Ci pięknie. Miałam ostatnio telefon z Krakowa od bardzo fajnej pani. Pani około 60lat, mająca doświadczenie z psami adopcyjnymi. Ale niestety dla Pani Łódź jest za daleko, pomimo mojej deklaracji pomocy w transporcie Kory... Quote
hop! Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 U Kory bez zmian czyli wszystko dobrze. Kropelki wystarczają na około 50 dni. Szkoda, że nikt Kory nie chce. Jest bardzo miła i grzeczna. Uwielbia spędzać czas wylegując się na kanapie. ;) Quote
sharka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 marzę o takiej aktywności... na kanapie.. :) Quote
hop! Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 marzę o takiej aktywności... na kanapie.. :) Od czasu do czasu taka aktywność jest fajna. ;) Zrobię Korze jakieś nowe zdjęcia. Troszkę talię straciła... Przez aktywność na kanapie. ;) Dotarły przelewy za hotelowanie Kory i Majuty. Dziękuję. Quote
sharka Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 na zimę wszystkie zwierzaczki się okrąglejsze robią :) na wiosnę znów będzie fit <:] mizianko przesyłam czarnulce :* Quote
hop! Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Mam dylemat dotyczący kropli Quinax. Weterynarze mają różne zdania na ten temat. Jedni twierdzą, że krople pomagają, inni, że wcale nie działają, a tylko podrażniają oczy. Jak myślicie, czy wpuszczać Korze kropelki do oczu, czy przerwać? Quote
hop! Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Mam dylemat dotyczący kropli Quinax. Weterynarze mają różne zdania na ten temat. Jedni twierdzą, że krople pomagają, inni, że wcale nie działają, a tylko podrażniają oczy. Jak myślicie, czy wpuszczać Korze kropelki do oczu, czy przerwać? Po przemyśleniu uważam, że przerwać. Decyzja zapadła. Koniec i kropka. :) 1 Quote
sharka Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Czarnej myszce we wszystkich kolorach do ..pyska :D :* Quote
hop! Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Czarnej myszce we wszystkich kolorach do ..pyska :D :* Ostatnio zamalowałam dół pobrudzonej, pomarańczowej ściany na praktyczniejszy fioletowy kolor. ;) 1 Quote
Juldan Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Ale ze mnie du... hop! nie zauważyłam pytania... masakra... Skoro decyzja zapadła to zapadła :) P.S. trzymać kciuki- dzięki hop i Jej apelom na fb o adopcje Jej podopiecznych kroi się wizyta pa dla Kory :) 1 Quote
hop! Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ale ze mnie du... hop! nie zauważyłam pytania... masakra... Skoro decyzja zapadła to zapadła :) P.S. trzymać kciuki- dzięki hop i Jej apelom na fb o adopcje Jej podopiecznych kroi się wizyta pa dla Kory :) Nic się nie stało. Lubię samodzielnie podejmować decyzje. ;) Trzymam kciuki... 1 Quote
Loczka Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 A fioletowa ściana cudna. Za wizytę pa dot. Kory oczywiście trzymamy kciuki. Quote
hop! Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Wizyta wypadła dobrze. W środę Kora jedzie do domu. 2 Quote
Loczka Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Wizyta wypadła dobrze. W środę Kora jedzie do domu. Cudnie! Cóż za fajna wiadomość przedświąteczna, a dla Kory i jej przyszłych właścicieli prezent pod choinkę. Quote
hop! Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Cudnie! Cóż za fajna wiadomość przedświąteczna, a dla Kory i jej przyszłych właścicieli prezent pod choinkę. Miałam nie zamieszczać tej informacji, ale co tam. Nie wierzę w zapeszanie. ;) Quote
sharka Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 trzeba było wcześniej kolor ściany zmienić ;) powodzenia Koro :D Quote
Loczka Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 I co? Może zmiana tytułu wątku? Jakie wieści? Quote
hop! Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 I co? Może zmiana tytułu wątku? Jakie wieści? Jest w drodze do nowego domu. 1 Quote
hop! Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Rozmawiałam z Juldan. Wieści są złe. Kora ma wrócić. Quote
Recommended Posts