Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nikt nie chce takiego kochanego jak rolfik u emir jest taki piratek .....:placz::placz::placz:piekny szuka domku .....:placz::placz::placz::placz:i duze serduszko ma i duzo futerka do miziania jest na allegro:placz::placz::placz::placz::placz:popytajcie znajomych :placz::placz::placz:

Posted

hihi załuj ze masz tylko małego psiaka bo mój mały psiak to jest budzik tego duzego ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a głaskanie i mizianie takiej mordki bernasia to jest sama słodycz jak on cały ....załuj bo masz czego ...ale pamietaj tych bernasi jest tu masa mówisz i ........masz :multi:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Spokojnie jak przyjdzie czas to grono czterołapnych powiększy mi się, we tej chwili groziło by to utratą domu przeze mnie:shake:[/quote]
ale z jakim siersciuchem ogrzała by cie
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oo, kogo ja widze w naszych skromnych progach :loveu:
Niestety teraz nie 90kg, bo przez chorobę mu się schudło (schudnęło?) :(
Ale przy mnie dojdzie do formy, jak tylko się wyleczy :loveu:

Posted

Gdyby to ktos wiedział ...
Od dwóch tygodni jeździmy do weta, ale nawet oni nic nie wiedzą. Tzn. nie znaja przyczyn choroby. Nie chce mi sie o tym gadać :shake:
Ważne że rofiś ma się lepiej :loveu:

Posted

ja wim ze moze ci sie nie chce gadac ....ale jakie ma objawy o co chodzi .....moze ktos cos podszepnie

wejdz na [url]www.molosy.pl[/url] dalej właściciele bernardynów tam duzo pisze roznych wiesci

powodzenia :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='ANETTTA']ja wim ze moze ci sie nie chce gadac ....ale jakie ma objawy o co chodzi .....moze ktos cos podszepnie

wejdz na [URL="http://www.molosy.pl"]www.molosy.pl[/URL] dalej właściciele bernardynów tam duzo pisze roznych wiesci

powodzenia :shake::shake::shake:[/quote]

Dziękuje, ale nie trzeba ;-) Chodzi o to że ta choroba nazwy nie ma ;-) Niezidentyfikowana choróbka, która dopadła mojego psiunia. Przyczyna może być ukąszenie od osy. No a powikłania ciężkie :shake: [quote]dobrze, że z Rolfikiem już lepiej [/quote]
Ale Cię tu Kasia dawno nie było. No lepiej, lepiej :loveu:

Posted

Kasiu, rolfkiem zajmują się naprawdę ludzie dobrzy w tym fachu. I jest ich kilka ;-) Do kontroli jedziemy w sobotę, rofcio jest pełen życia. Poza tym nikt mi nie chce wieżyć że on chory, no i że ma osiem latek i pół. Takie z niego wariat :loveu:

Hej Dorka :) Miło Cie tu widzieć :) U rofcia lepiej, teraz śpi przy kominku. Taa, a bernardyny to podobno psy kochające zime :lol:

Posted

bernardyny to podobno psy kochające zime

sa wyjatki TWOJ ROLFIK I MOJ DRAGONEK ...niestety ciepłe dupcie

Rolfik na tyle lat nie wyglada :multi::multi::multi:powodzenia

buziunie dla niego i zdroweńko