Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo dziwna argumentacja - jeżeli ktoś zajmuje się psami powierzonymi do adopcji to pewnie nie ma nic do roboty... Dość infantylne podejście...
Jakoś nie odebrałam tego tak - kiwi chce być podziwiana ale raczej _ mamy tyle pracy i obowiazków, że nie mamy czasu na ZABIERANIE PIESKA... To o co właściwie chodzi...:-(

a już najlepsze jest cytowanie wikipedii - może trzeba też sprawdzić co to jest - bycie odpowiedzialnym albo dorosłym...?

Posted

pamiętajmy że to wątek mający pomóc Scoobiemu - nie pozwólmy żeby zmienił się w ring (jak już nie jeden na dogo)
Scooby potrzebuje cierpliwego, wyrozumiałego domu który będzie miał chęci i czas naprawić to co już w tym psiaku "zepsuto"

Posted

no nareszcie Cię psiaczku znalazłam...
czy ktos z Krakusów bywa regularnie w schronie i mógłby(:modla::modla::modla:) sprawdzicz czy mały jest tam ciągle i jak się ma?

Posted

widze juz;)mnie w ta niedziele nie bedzie ale poprosze zeby ktos sprawdzil,moze Jaga da rade...a wiadomo gdzie on powinien byc tzn boks??albo kiedy tam trafil,zeby go jakos odnalezc...

Posted

halbina napisał(a):
To można już odetchnąć?... :cool3:

mam nadzieję...
żeby trafił do dobrego domu i takiego już na zawsze....
dzięki Perfi
( i Karusiap za chęci ;))

Posted

Perfi napisał(a):
dostalam info ze skubi w schronie siedzial tylko 2 dni i zostal adoptowany. sorry ze tak dlugo to trwali ale nie wyrabiam osatnio.

Z nadzieją, zę to prawda. A nie dołączył, zagryziony, do braci zza Tęczowego Mostu.