Chikinchan Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ewatr napisał(a):No bije sie w piersi i obiecuje poprawe :eviltong::lol: No!! Zeby mi to bylo ostatni raz!! ;):razz::eviltong: Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Selenne napisał(a):Co tam u Naszego sobowtórka? mój też sobowtórek, tylko jak widzę, nie z charakterku!!! Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='ecci']ile ona ma??? 2 latka z drobnym haczykiem sobie Krecia liczy.;) Quote
ecci Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 dzięki...jadę niedługo do Rzeszowa...może z kimś:roll: wrócę do siebie...trzymajcie kciuki...ona jest taka PIMKOWATA!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='ecci']dzięki...jadę niedługo do Rzeszowa...może z kimś:roll: wrócę do siebie...trzymajcie kciuki...ona jest taka PIMKOWATA!!!!!!!! Już zaciskamy łapki :kciuki: Kretuszka już tak długo czeka..:( Quote
ecci Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Już zaciskamy łapki :kciuki: Kretuszka już tak długo czeka..:( wiesz co...ja mam taką słabośc do takich piesków...zobacz mój podpis...jest tam taki Krecik... Quote
Selenne Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zaożyłam dla Kreci www.selenne02.cooldog.pl Może się przyda Potrzebuje tylko informacje, których tam nie wypełniłam Quote
ewatr Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Selenne napisał(a):Zaożyłam dla Kreci www.selenne02.cooldog.pl Może się przyda Potrzebuje tylko informacje, których tam nie wypełniłam [FONT='Trebuchet MS']Wiek: 2 lata[/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Waga: [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Tłuścioch ale w granicach rozsadku /a wagi na oko ocenic nie umiem :shake:/[/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Wzrost: [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']brak danych [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Chip: [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Nie ma [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Stosunek do obcych ludzi: [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Bojazliwa długo się przyzwyczaja ale jak już zaufa to do konca[/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Stosunek do obcych zwierząt: [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Spokojna raczej wycofana , zero agresji [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Ulubione zajęcia na dworze: [/FONT] [FONT='Trebuchet MS'] Spanie w sloneczku i pilowanie czy czasem ktos za ogrodzeniem nie spaceruje bez jej kontroli[/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Ulubione smakołyki: [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Wszysyko co jadalne [/FONT] [FONT='Trebuchet MS']Ulubione jedzenie: [/FONT] [FONT='Trebuchet MS'][/FONT] [FONT=Arial]Jak wyżej :evil_lol:[/FONT] Quote
ewatr Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Selenne napisał(a):Co tam u Naszej Kreciokowej? A dobrze sie miewa - schronu pilnuje i szczeniaczki zabawia :lol: Quote
Chikinchan Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Czesc moj wirtualny Kreciku!! Przytulak dla Ciebie :calus: Z daleka, wiec nie uciekaj ;):lol: Quote
Recommended Posts