Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chikinchan']Czesc Kreciu! :loveu:
Co nowego slychac??

A mamy sie całkiem niezle :p okupujemy generalnie pokój socjalny bo tam zawsze cos ze stołu skapnie :eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
A mamy sie całkiem niezle :p okupujemy generalnie pokój socjalny bo tam zawsze cos ze stołu skapnie :eviltong:

No i bardzo slusznie :lol: trzeba sie umiec kolo swoich spraw zakrecic. Dziewczyna wie jak sie ustawic i niech tak trzyma :razz:

Posted

terra napisał(a):
Kreciu, gdzie się podziewa twój dom?

Na jeden Krecia bardzo nosem krecila i delikatnie mowiac 'wypiela sie' na niego ;)

No a jakis taki, ktory by sie jej spodobal, to nie wiem, gdzie sie podziewa :shake:
W kazdym razie zycze mojej wirtualnej dziewczynce, zeby ja jakis domek zauroczyl... :oops:

Buzia Kreciku! :buzi:

Posted

Chikinchan napisał(a):
Na jeden Krecia bardzo nosem krecila i delikatnie mowiac 'wypiela sie' na niego ;)

No a jakis taki, ktory by sie jej spodobal, to nie wiem, gdzie sie podziewa :shake:

Dobrze mowisz bo dziewczyna ma specyficzny gust :eviltong: i tak na serio to nie wiadomo jak jej dogodzic ...indywidualistka w kazdym calu i boipupa :evil_lol:
mam niejakie obawy czy w tej sytuacji Krecia nie zostanie wetranka schroniskową ......... :-(

Posted

ewatr napisał(a):
Dobrze mowisz bo dziewczyna ma specyficzny gust :eviltong: i tak na serio to nie wiadomo jak jej dogodzic ...indywidualistka w kazdym calu i boipupa :evil_lol:
mam niejakie obawy czy w tej sytuacji Krecia nie zostanie wetranka schroniskową ......... :-(

Oby nie......... choc rzeczywiscie Kretka to dosc wybredna dziewczyna. No ale moze ktos wypatrzy i sie dogadaja... Mam nadzieje.

Posted

[quote name='Chikinchan']O jaki Kret przecudny!!! :mdleje::mdleje::mdleje:

Bo to był wyraz ekstazy :evil_lol: u Kreci bo została tak jak inni wyczesana .......kurcze u niej nie bardzo jest co czesać ale ona bardzo chciała no to i dostała :

Posted

No pewnie! Jak innym sie czesanie dostalo, to Jej- Krecikowej sie nie nalezy?! Co to niby mialo byc?? Ona- Recepcjonistka i prawie Sekretarka samej Szefowej i miala czesania nie dostac?? :shake: :mad: Dobrze, ze blad w pore zostal naprawiony, bo to byloby NIEWYBACZALNE, zeby Kreci nie wyczesac! ;):lol::eviltong:

Posted

Chikinchan napisał(a):
No pewnie! Jak innym sie czesanie dostalo, to Jej- Krecikowej sie nie nalezy?! Co to niby mialo byc?? Ona- Recepcjonistka i prawie Sekretarka samej Szefowej i miala czesania nie dostac?? :shake: :mad: Dobrze, ze blad w pore zostal naprawiony, bo to byloby NIEWYBACZALNE, zeby Kreci nie wyczesac! ;):lol::eviltong:

No bije sie w piersi i obiecuje poprawe :eviltong::lol: