Beatkaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Bjuta napisał(a):Bidulka, tak rzadko ma okazję wyjść na zewnątrz. Beatkoo uważaj na Dżimbo. To wredziolek jest! Tak..słyszałam właśnie od Sandry i teraz też Myszka pisze o tym co jej kiedyś zrobił.A najlepsze,że tak wchodze do boksu i myślę kogo by tu wziąć... Może tego rudego?? :cool3:Ja sobie nawet nie zdawałam sprawy w jakim boksie się znajduje:evil_lol: Ale cóż...będę się starać wyciągać na spacery Paurę(może z czyjąs pomocą) jak najczęściej,dziewczyny trzymajcie kciuki !!!! Quote
Beatkaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kalva napisał(a):wpadam na zaproszenie Beatki, przeczytałam cały wątek - to tragiczne, że przez kilka lat nie znalazł się dom ani pomoc by wyrwać ją z lęku:/ Śliczna jest i już jak zrozumiałam ma 10 lat? Zapisuję Paurę, jak Czester pójdzie do domu, to Paura następna! Tylko nie wiem czy nie trzeba ją powoli wyciągać do dt, by zdążyła ucieszyć się życiem, przecież nie może odejść za kratami... Dzięki kochana za przybycie - jesteś niezawodna !!! :loveu: Tak,po Czesterze bierzemy się za Paurę ! Quote
azalia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nie przeczytałam jeszcze całego wątku,ale żal ściska serce.Watek założony 4 lata temu,przecież przez ten czas można było zbierać deklaracje i już ją wyciągnąć ze schronu,a tak marnieje biedulka.Czy ona była cały czas ogłaszana? Quote
Bjuta Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Od wielu lat ma allegro http://allegro.pl/od-mlodosci-w-schronisku-czy-tak-bedzie-zawsze-i1604267336.html Zrobiła Sabina 02 i konsekwentnie odnawiała. Beatkoo może spróbuj aktualniejszy tekst napisać. Czasem ma cafeanimal. Na poprzedniej stronie jest spis ogłoszeń jakie zamówiła jej w maju Sabina02 Quote
Beatkaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Bjuta']Od wielu lat ma allegro http://allegro.pl/od-mlodosci-w-schronisku-czy-tak-bedzie-zawsze-i1604267336.html Zrobiła Sabina 02 i konsekwentnie odnawiała. Beatkoo może spróbuj aktualniejszy tekst napisać. Czasem ma cafeanimal. Na poprzedniej stronie jest spis ogłoszeń jakie zamówiła jej w maju Sabina02 Bjutko,tekst już pozmieniałam na taki aktualny..więc wszystko co w nim jest jest prawidziwe i adekwatne do obecnej chwili.:( Quote
Bjuta Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No tak. W sumie można jeszcze dodać, że panicznie boi się burzy. Ale może lepiej nie dodawać? Quote
Beatkaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Sama nie wiem...boje się żeby ludzi nie odstraszyć tym:-( Quote
Mysia_ Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Beatkaa napisał(a):Tak..słyszałam właśnie od Sandry i teraz też Myszka pisze o tym co jej kiedyś zrobił.A najlepsze,że tak wchodze do boksu i myślę kogo by tu wziąć... Może tego rudego?? :cool3:Ja sobie nawet nie zdawałam sprawy w jakim boksie się znajduje:evil_lol: Ale cóż...będę się starać wyciągać na spacery Paurę(może z czyjąs pomocą) jak najczęściej,dziewczyny trzymajcie kciuki !!!! po prostu obserwuj Dżimbo, jak widzisz, że jest mocno nakręcony to trzeba uważać... On jak wcześniej czymś się zdenerwuje to potem wyżywa się w taki dziwny sposób :-( Quote
Martika&Aischa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 zapisuję się u sunieczki ......jutro na spokojnie poczytam .... Quote
Beatkaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Mysia_ napisał(a):po prostu obserwuj Dżimbo, jak widzisz, że jest mocno nakręcony to trzeba uważać... On jak wcześniej czymś się zdenerwuje to potem wyżywa się w taki dziwny sposób :-( Jasne,tak zrobię..mam nadzieję,że dobrze wyczuje jego intencje. Quote
Sabina02 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Super, ze w koncu watek Pauruni sie rozkreca, oby jeszcze znalazla domek... :) Quote
Kalva Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Pauruniu ślicznotko jaka Ty malutka jesteś:) a na takie pieski zawsze chętny domek się znajdzie! Trzeba Paurę wydostać do domu! A jak Cioteczka Beatka przychodzi do kogoś na spacerki to zawsze szczęście przynosi:) Quote
Beatkaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kalva napisał(a):Pauruniu ślicznotko jaka Ty malutka jesteś:) a na takie pieski zawsze chętny domek się znajdzie! Trzeba Paurę wydostać do domu! A jak Cioteczka Beatka przychodzi do kogoś na spacerki to zawsze szczęście przynosi:) to bardzo miłe kochana :loveu: Będę się starać z całych sił by tej ślicznotce znaleźć domek! Quote
Kalva Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Pauruniu hop malutka, nie zapomnimy o Tobie - wychodzisz ze schronu, pamiętaj, czeka Cię duużo szczęścia:) Quote
Beatkaa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Kalva napisał(a):Pauruniu hop malutka, nie zapomnimy o Tobie - wychodzisz ze schronu, pamiętaj, czeka Cię duużo szczęścia:) Oby jak najszybciej kochana Pauruniu...oby jak najszczybciej :) Quote
Beatkaa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Hej ślicznotko !!! :loveu:Pokazuj się cioteczkom :) Quote
Kalva Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Paurusiu śliczna przypominaj się Cioteczkom i hop w górę po domek! Quote
Beatkaa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Hop słoneczko :loveu: patrz ile cioteczek do Ciebie zaglądnęło :multi: Quote
Recommended Posts