Jump to content
Dogomania

Wspaniała sunia Paura o wielkim psi sercu - po 7 latach w schronie znalazła DS!!!

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
Bidulka, tak rzadko ma okazję wyjść na zewnątrz. Beatkoo uważaj na Dżimbo. To wredziolek jest!

Tak..słyszałam właśnie od Sandry i teraz też Myszka pisze o tym co jej kiedyś zrobił.A najlepsze,że tak wchodze do boksu i myślę kogo by tu wziąć... Może tego rudego?? :cool3:Ja sobie nawet nie zdawałam sprawy w jakim boksie się znajduje:evil_lol: Ale cóż...będę się starać wyciągać na spacery Paurę(może z czyjąs pomocą) jak najczęściej,dziewczyny trzymajcie kciuki !!!!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kalva napisał(a):
wpadam na zaproszenie Beatki, przeczytałam cały wątek - to tragiczne, że przez kilka lat nie znalazł się dom ani pomoc by wyrwać ją z lęku:/ Śliczna jest i już jak zrozumiałam ma 10 lat? Zapisuję Paurę, jak Czester pójdzie do domu, to Paura następna! Tylko nie wiem czy nie trzeba ją powoli wyciągać do dt, by zdążyła ucieszyć się życiem, przecież nie może odejść za kratami...

Dzięki kochana za przybycie - jesteś niezawodna !!! :loveu: Tak,po Czesterze bierzemy się za Paurę !

Posted

Nie przeczytałam jeszcze całego wątku,ale żal ściska serce.Watek założony 4 lata temu,przecież przez ten czas można było zbierać deklaracje i już ją wyciągnąć ze schronu,a tak marnieje biedulka.Czy ona była cały czas ogłaszana?

Posted

[quote name='Bjuta']Od wielu lat ma allegro http://allegro.pl/od-mlodosci-w-schronisku-czy-tak-bedzie-zawsze-i1604267336.html
Zrobiła Sabina 02 i konsekwentnie odnawiała. Beatkoo może spróbuj aktualniejszy tekst napisać. Czasem ma cafeanimal.
Na poprzedniej stronie jest spis ogłoszeń jakie zamówiła jej w maju Sabina02

Bjutko,tekst już pozmieniałam na taki aktualny..więc wszystko co w nim jest jest prawidziwe i adekwatne do obecnej chwili.:(

Posted

Beatkaa napisał(a):
Tak..słyszałam właśnie od Sandry i teraz też Myszka pisze o tym co jej kiedyś zrobił.A najlepsze,że tak wchodze do boksu i myślę kogo by tu wziąć... Może tego rudego?? :cool3:Ja sobie nawet nie zdawałam sprawy w jakim boksie się znajduje:evil_lol: Ale cóż...będę się starać wyciągać na spacery Paurę(może z czyjąs pomocą) jak najczęściej,dziewczyny trzymajcie kciuki !!!!

po prostu obserwuj Dżimbo, jak widzisz, że jest mocno nakręcony to trzeba uważać... On jak wcześniej czymś się zdenerwuje to potem wyżywa się w taki dziwny sposób :-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
po prostu obserwuj Dżimbo, jak widzisz, że jest mocno nakręcony to trzeba uważać... On jak wcześniej czymś się zdenerwuje to potem wyżywa się w taki dziwny sposób :-(

Jasne,tak zrobię..mam nadzieję,że dobrze wyczuje jego intencje.

Posted

Pauruniu ślicznotko jaka Ty malutka jesteś:) a na takie pieski zawsze chętny domek się znajdzie! Trzeba Paurę wydostać do domu! A jak Cioteczka Beatka przychodzi do kogoś na spacerki to zawsze szczęście przynosi:)

Posted

Kalva napisał(a):
Pauruniu ślicznotko jaka Ty malutka jesteś:) a na takie pieski zawsze chętny domek się znajdzie! Trzeba Paurę wydostać do domu! A jak Cioteczka Beatka przychodzi do kogoś na spacerki to zawsze szczęście przynosi:)

to bardzo miłe kochana :loveu: Będę się starać z całych sił by tej ślicznotce znaleźć domek!

Posted

Kalva napisał(a):
Pauruniu hop malutka, nie zapomnimy o Tobie - wychodzisz ze schronu, pamiętaj, czeka Cię duużo szczęścia:)

Oby jak najszybciej kochana Pauruniu...oby jak najszczybciej :)