Asia_Klero Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Sabinko serdecznie dziękujemy:)Tylko to ważne Sabinko zmień może telefon na mój 794775327 [email][email protected][/email]. Sara do schroniska nie przyjeżdża już od ponad roku i chyba telefon też ma inny:( Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Jakiego moderatora poprosić o zmianę danych w 1poście? Quote
Bjuta Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Asia_Klero']Sabinko serdecznie dziękujemy:)Tylko to ważne Sabinko zmień może telefon na mój 794775327 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Sara do schroniska nie przyjeżdża już od ponad roku i chyba telefon też ma inny:([/QUOTE] Są OK [URL]https://ssl.allegro.pl/item1025513790_od_mlodosci_w_schronisku_czy_tak_bedzie_zawsze.html[/URL] [quote name='Asia_Klero']Jakiego moderatora poprosić o zmianę danych w 1poście?[/QUOTE] Ja o zmianę prowadzącego wątek, zawsze molestuję Piankę. Quote
Sabina02 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Bjuta']Są OK [URL]https://ssl.allegro.pl/item1025513790_od_mlodosci_w_schronisku_czy_tak_bedzie_zawsze.html[/URL][/QUOTE] ...bo juz zdazylam zmienic. :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 widzę, że Sabinka działa! :) zmiana prowadzącego wątku bardzo by się przydała... Asiu, napisz koniecznie do Pianki :) Quote
Asia_Klero Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Takie dosyć nieaktualne...Boże jak ona się zmieniła:( Quote
Mysia_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jest trzy razy grubsza... i jakaś zupełnie inna.... Quote
Mysia_ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 możemy tylko się domyślać... dzięki Mongusiowi wiemy jak psiak potrafi człowieka bardzo zaskoczyć ;) Ostatnio widziałam jak Paura bawiła się z Toddisem, akurat karmiłam psiaki obok nich - szalona zabawa trwała chyba z 15 minut :) Quote
Bjuta Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Mysia_']możemy tylko się domyślać... dzięki Mongusiowi wiemy jak psiak potrafi człowieka bardzo zaskoczyć ;) Ostatnio widziałam jak Paura bawiła się z Toddisem, akurat karmiłam psiaki obok nich - szalona zabawa trwała chyba z 15 minut :) Zobaczyłam sobie jak ten Toddis wygląda... http://bjuta.fotosik.pl/albumy/761445.html Quote
Asia_Klero Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Paura lubi się bawić z psiakami widać to nawet na spacerach:) Muszę porobić jakieś fotki tylko musi być pogoda nieco lepsza i ja musze wrócic do zdrowia bo narazie jestem okropnie przeziebiona;( Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jak wszystko dobrze pójdzie za jakiś miesiąc Paurusia pójdzie do domu!:) Do naszej wolontariuszki Oli, która kiedyś bardzo często przyjeżdżała i wychodziła ze swoją ulubienicą Paurusia na spacery. Teraz nie ma za dużo czasu żeby przyjeżdżać ale jak wszystko będzie ok to zaadoptuje Paurusie:):)Byłoby wspaniale...mam nadzieję, że się uda!:) Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiu! Wlałaś mi kupę radości w duszę! Oby się udało!!! Quote
Beatkaa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asia_Klero napisał(a):Jak wszystko dobrze pójdzie za jakiś miesiąc Paurusia pójdzie do domu!:) Do naszej wolontariuszki Oli, która kiedyś bardzo często przyjeżdżała i wychodziła ze swoją ulubienicą Paurusia na spacery. Teraz nie ma za dużo czasu żeby przyjeżdżać ale jak wszystko będzie ok to zaadoptuje Paurusie:):)Byłoby wspaniale...mam nadzieję, że się uda!:) To trzymam kciuki !!! Quote
Asia_Klero Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Paurusia moja kochana tak by bylo super gdyby juz miala domek;) Ola wykańcza swoje mieszkanie to kwestia czasu zawsze marzyla o tym, zeby wziac Paure ,,na swoje";) Quote
Sabina02 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ale by bylo super!!! Jeszcze na dodatek niunia poszla by do kogos kogo zna! Quote
Mysia_ Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 w ogóle Ola coś się do nas wybiera i wybiera :mad: Asia, pogoń ją tam :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ona teraz pracuje i remontuje mieszkanie pewnie dlatego:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Asia także wiesz.... Jak będziesz mieć okazję to ją zmobilizuj ;) Quote
Sabina02 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Asia_Klero napisał(a):Jak wszystko dobrze pójdzie za jakiś miesiąc Paurusia pójdzie do domu!:) Do naszej wolontariuszki Oli, która kiedyś bardzo często przyjeżdżała i wychodziła ze swoją ulubienicą Paurusia na spacery. Teraz nie ma za dużo czasu żeby przyjeżdżać ale jak wszystko będzie ok to zaadoptuje Paurusie:):)Byłoby wspaniale...mam nadzieję, że się uda!:) Juz miesiac minal.... Co z tym domkiem dla Pauruni? Quote
Mysia_ Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 pewnie Ola jeszcze nie wyremontowała mieszkania, albo coś innego staneło jej na drodze :-( Quote
Recommended Posts