Jump to content
Dogomania

Wspaniała sunia Paura o wielkim psi sercu - po 7 latach w schronie znalazła DS!!!

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asia_Klero']Sabinko serdecznie dziękujemy:)Tylko to ważne Sabinko zmień może telefon na mój 794775327 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Sara do schroniska nie przyjeżdża już od ponad roku i chyba telefon też ma inny:([/QUOTE]

Są OK

[URL]https://ssl.allegro.pl/item1025513790_od_mlodosci_w_schronisku_czy_tak_bedzie_zawsze.html[/URL]

[quote name='Asia_Klero']Jakiego moderatora poprosić o zmianę danych w 1poście?[/QUOTE]

Ja o zmianę prowadzącego wątek, zawsze molestuję Piankę.

Posted

[quote name='Bjuta']Są OK

[URL]https://ssl.allegro.pl/item1025513790_od_mlodosci_w_schronisku_czy_tak_bedzie_zawsze.html[/URL][/QUOTE]

...bo juz zdazylam zmienic. :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

możemy tylko się domyślać... dzięki Mongusiowi wiemy jak psiak potrafi człowieka bardzo zaskoczyć ;) Ostatnio widziałam jak Paura bawiła się z Toddisem, akurat karmiłam psiaki obok nich - szalona zabawa trwała chyba z 15 minut :)

Posted

Paura lubi się bawić z psiakami widać to nawet na spacerach:) Muszę porobić jakieś fotki tylko musi być pogoda nieco lepsza i ja musze wrócic do zdrowia bo narazie jestem okropnie przeziebiona;(

• 3 weeks later...
Posted

Jak wszystko dobrze pójdzie za jakiś miesiąc Paurusia pójdzie do domu!:) Do naszej wolontariuszki Oli, która kiedyś bardzo często przyjeżdżała i wychodziła ze swoją ulubienicą Paurusia na spacery. Teraz nie ma za dużo czasu żeby przyjeżdżać ale jak wszystko będzie ok to zaadoptuje Paurusie:):)Byłoby wspaniale...mam nadzieję, że się uda!:)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Jak wszystko dobrze pójdzie za jakiś miesiąc Paurusia pójdzie do domu!:) Do naszej wolontariuszki Oli, która kiedyś bardzo często przyjeżdżała i wychodziła ze swoją ulubienicą Paurusia na spacery. Teraz nie ma za dużo czasu żeby przyjeżdżać ale jak wszystko będzie ok to zaadoptuje Paurusie:):)Byłoby wspaniale...mam nadzieję, że się uda!:)

To trzymam kciuki !!!

• 4 weeks later...
Posted

Asia_Klero napisał(a):

Juz miesiac minal.... Co z tym domkiem dla Pauruni?